Κληρωση δωρων για τα μελη της κατηγοριας Φακων Led :-)

Οι συμμετέχοντες,

1. tkostas147
2. ilias38
3. Xmoran
4. giorgos.ko
5. vrasnagr
6. mixalio

Ο νικητής είναι ο giorgos.ko :BDGBGDB55:

Αν είσαι από Αθήνα πες το μου για να κανονίσουμε την παράδοση, αν είσαι από επαρχία στείλε μου διεύθυνση σου.

Ευχαριστω παρα πολυ!!! :BDGBGDB55:

Σου στελνω μηνυμα τωρα. Ερχεται φυσικα και διαγωνισμος απο εμενα μολις παραλαβω το "δωρακι" που θα δωσω ;)

Οι συμμετέχοντες,

1. tkostas147
2. ilias38
3. Xmoran
4. giorgos.ko
5. vrasnagr
6. mixalio

Ο νικητής είναι ο giorgos.ko :BDGBGDB55:

Αν είσαι από Αθήνα πες το μου για να κανονίσουμε την παράδοση, αν είσαι από επαρχία στείλε μου διεύθυνση σου.

Ματάξανά μπράβο στον Γιάννη για την κίνηση και μπράβο και στον Γιώργο τον νικητή ! :SFGSFGSF:

Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες και ιδιαιτερα στον Γιωργο που κερδισε και στον Γιαννη που δωροθετησε!

γιαννη μπραβο σου για την κινηση!!!
γιωργο καλοριζικος ο φορτιστης, παντα τυχερος να εισαι!!!

Ηρθε ο καιρος να γινει ακομη μια κληρωση.

Κερδισα σε διαγωνισμο τον SUNWAYMAN Ti Comet και ειναι τις επομενες μερες να τον παραλαβω, δε μου χρειαζεται αρα τον χαριζω σε αυτο το Φορουμ που βοηθαει τοσο πολυ..

Συμμετεχουν ολοι οσοι εχουν γραψει εστω και μια φορα στην κατηγορια 'Φακοι LΕD'

Δηλωση συμμετοχης γινεται με ενα απλο ποστ σε αυτο το νημα μεχρι τις 28 φεβρουαριου στις 21.00.

Αποστολη με ΕΛΤΑ οπουδηποτε (Ελλαδα-Κυπρο) με δικα μου εξοδα.

TI·COMET-EN-03.jpg

Συγχαρητηρια για την κινηση με αυτο το πολυ ξεχωριστο δωρο κληρωσης!
Με χαρα βλεπω οτι συνεχιζεται ο θεσμος των κληρωσεων για τα μελη της κατηγοριας μας που αρχισε πριν 4 χρονια. Μπραβο σε ολα τα παιδια που συμβαλλουν.

Το φακουδακι αυτο ειναι πανεμορφο, κοσμημα. Σαν συλλεκτης φακων δεν μπορω να αρνηθω την συμμετοχη μου στον διαγωνισμο :))

Να ένα φακουδακι που θα ήθελε η γυναίκα μου!

Μπράβο για την κίνηση!