Κληρωση δωρων για τα μελη της κατηγοριας Φακων Led :-)

Απάντηση: Re: Κληρωση δωρων για τα μελη της κατηγοριας Φακων Led :-)

Η κληρωση πραγματοποιηθηκε, κερδιζει ο αριθμος 8, asot

Παρέλαβα σήμερα τον SWM Ti Comet που έβαλε σε κλήρωση ο Βαγγέλης vrasnagr
Ενα πραγματικό μπιμπελό, κατασκευάστηκε σε 500 κομμάτια (Limited edition) - ο Βαγγέλης τον "κλήρωσε" πριν τον παραλάβει (!) και το έστειλε "πάσα" χωρίς να τον δει...!!!
Ομορφος και κομψός φακός, με σχήμα & μεγεθος "σφαίρας/bullet", με μια ιδιότροπη μπαταρία (LiIon 10180), 88 lumens, επαναφορτιζόμενος από USB port και άναμμα με το "ξέσφιγμα" (αναποδα απ ότι έχουμε δει σε φακούς τέτοιου μεγέθους, λχ έναν DQG που έχω)

Ευχαριστώ θερμά!

https://goo.gl/photos/Kb4w4rSs4BX173H67

https://goo.gl/photos/VzKCHkkeuDi2ZAjX6

Να'στε ολοι καλα για τα ωραια λογια που εκφρασατε , αλλα μπραβο και παλι στο νικητη της κληρωσης..!

Αντωνη να τον χαρεις, καλη τυχη σε ολους σε οποια κληρωση συμμετασχουν.

λοιπον...κληρωση ενος φακου προσφορας του Teomav και εμου

Jetbeam Jet-I MK

ο φακος ηρθε στα χερια του Τεο χωρις να αναβει και καταφερα να εντοπισω και να λυσω το προβλημα.
Δυστυχως εσωτερικα φερει καποια σημαδια της περιποιησης μου. Τοσο καλα κολλημενη πλακετα δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου...

Για την κληρωση βαζω τον κανονα των τριων 7.
7 ημερες διαρκεια απο τωρα,
7 ημερες συμμετοχη στο φορουμ πριν απο τωρα,
7 ποστ τουλαχιστον στο φορουμ πριν απο τωρα.

κληρωση με random.org και αποστολη με εξοδα δικα μου + κιτ συντηρησης

λοιπον...κληρωση ενος φακου προσφορας του Teomav και εμου

Jetbeam Jet-I MK

ο φακος ηρθε στα χερια του Τεο χωρις να αναβει και καταφερα να εντοπισω και να λυσω το προβλημα.
Δυστυχως εσωτερικα φερει καποια σημαδια της περιποιησης μου. Τοσο καλα κολλημενη πλακετα δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου...

Για την κληρωση βαζω τον κανονα των τριων 7.
7 ημερες διαρκεια απο τωρα,
7 ημερες συμμετοχη στο φορουμ πριν απο τωρα,
7 ποστ τουλαχιστον στο φορουμ πριν απο τωρα.

κληρωση με random.org και αποστολη με εξοδα δικα μου + κιτ συντηρησης

Eυχαριστουμε για την προσκληση στην κληρωση και σενα και τον Τεο!
Καλο φακουδακι με 1 μπαταρια ΑΑ, φωτεινο, αδιαβροχο και με αρκετες χρησιμες σκαλες φωτισμου! Και free shipping και κιτ συντηρησης!! :))

Ωραία κίνηση.

Δεν θα συμμετέχω επειδή έχω τέτοιου τύπου φακό.

Ας τον πάρει Κάποιος που τον έχει περισσότερο ανάγκη.

Καλή επιτυχία.

Συμμετοχή και απο μένα αλλά δε δέχομαι τα δωρεάν μεταφορικά! :p
Ή να το θέσω αλλιώς αν κερδίσω να μου δώσεις ένα λογαριασμό να σας κεράσω ένα καφεδάκι :HTEHETH63:

Συγχαρητηρια για την κινηση !

Δεν συμμετέχω , θα χαρω περισσοτερο να τον παρει καποιο μελος που τον χρειάζεται !

Οσοι δεν τον χρειαζονται ας δωσουν τη θεση τους σε μενα καθως εχω βαλει τον ευγενη στοχο για 200 φακους μεχρι το 2020 :))

Περαν της πλακας νομιζω οτι ειχαμε πει παλαιοτερα οτι οποιος γραφει για μια συγκεκριμενη κληρωση, μπαινει αυτοματως στην κληρωση.
Αν τον κερδισει μπορει να τον διαθεσει οπως νομιζει η να τον παραχωρησει στον δευτερο επιλαχοντα.