Κλήρωση ενισχυτή για το φόρουμ!

Status
Not open for further replies.
Ειναι ωραιο να βλεπει κανεις τετοιες κινησεις απο επαγγελματιες του χωρου, οι οποιοι μπορει να ειναι "μικροι" σε μεγεθος σε συγκριση με αλλους, αλλα μεγαλοι οσον αφορα την προσφορα τους εν γενει στο φορουμ.

Μπραβο Σακη, και φυσικα ειμαι εκτος της κληρωσης, καλυτερα σε καποιον που το εχει πιο πολυ αναγκη.

Eνα μεγαλο μπραβο και απτη μερια μου για τη κινηση σας!!!! Καλη χρονια κ καλες δουλειες να εχετε!!

Μπραβο Σακη! Αν και ποτε δεν κερδιζω,δεν πειραζει να δοκιμασω..

Κύριε Σάκη
Σε παρακολουθώ απο την αρχή και σε θαυμάζω για το μεράκι που έχεις
Πολύ ευγενική η κίνηση σου
Σου εύχομαι οτι καλύτερο
αλλά στην κλήρωση θέλω να είμαι εκτός μιάς και εχω ενισχυτικά
το να κερδίσω κάτι που ισως κάποιος άλλος έχει ανάγκη δεν είναι σωστό

Ένα μπράβο και απο μένα !!!
Το ένα λόγω νήμα το είχα βρει κατα τύχη πριν απο λίγες μέρες και απο τότε εχω ρίξει πολύ διάβασμα.....!!!

Θα ηθελα να δηλωσω ενδιαφερον μιας και εχω μεινει απο ηχο! Συγχαρητηρια για την κινηση!

Πολύ-πολύ καλή κίνηση :smile:
Οι φίλοι του Forum ανυπομονούν! :drummer:

Παρατηρώ όμως ότι, πολλοί από τους φίλους που έχουν γράψει σ' αυτό το νήμα δεν διευκρινίζουν, εάν συμμετέχουν ή όχι στην κλήρωση.

Ως εκ τούτου θα παρακαλέσω για τα εξής:
  1. Όσοι γράψουν στο παρόν νήμα από τώρα και στο εξής να διευκρινίζουν αν επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.
  2. Όσοι έχουν γράψει έως τώρα χωρίς να έχουν δηλώσει ρητά αν επιθυμούν τη συμμετοχή τους, παρακαλούνται να ξαναγράψουν, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες.

Αναλαμβάνω να συντηρήσω το νήμα και να φτιάξω το συγκεντρωτικό πίνακα των μετεχόντων στην κλήρωση.

Δηλώνω ρητά, ότι δεν επιθυμώ να συμμετάσχω προσωπικά στην κλήρωση.

Καλή επιτυχία . -bye-

πολυ καλο .μπραβο.ενδιαφερομαι για την κληρωση.

Status
Not open for further replies.