Κλίση τηλεόρασης κ ύψος

Dekouk

New member
10 December 2009
40
θα βάλω 50αρα σε απόσταση περίπου 2.5 3 μέτρα αναγκαστικά πάνω από το τζάκι.
θα είναι plasma panasonic G20 ή v20.....

από ότι υπολογίζω θα είναι πάνω από το ένα μέτρο η κάτω της πλευρα...
από ποιο ύψος κ πάνω θα πρέπει πρακτικ´να έχω κ μια κλίση προς τα κάτω με την ανάλογη βάση?

ΥΓ ακόμα το σπίτι είναι υπο καταασκευη οπότε δεν εχω ύψος τζακιου είναι επι χάρτου η ασκηση:2thumb22sup: καναπές τυπικός απεναντι....

ενα μετρο εισαι καλα.. κι εγς σκεφτομαι να την μεταφερω πανω απο το τζακι αλλα ειμαι 1.30+ και δεν το αποφασιζω...
Πάντως η κλίση προς τα κάτω έχει να κάνει με την γωνία θέασης που υποστηρίζει η τηλεόρασή σου. Αν είναι αρκετά μεγάλη, λογικά δεν χρειάζεσαι κλίση.

το τζάκι θα είναι αερίου κ θα είναι κλειστο δεν θα ανοίγει ποτέ..:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Κλίση τηλεόρασης κ ύψος

το τζάκι θα είναι αερίου κ θα είναι κλειστο δεν θα ανοίγει ποτέ..:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

- :hmmmm: - :hmmmm2: - :stupid:

επεξήγηση....οι αεραγωγοί θα βγαίνουν από το πλάi
I
___________________________ _______
αεραγωγός <--- I__I -> αεραγωγός
ΤV
το πάνω είναι μια κάτοψη ουσιαστικά ο τόιχος κάνει μια προβολή τύπου Π αντεστραμμένου προς τα μπροστά
οι αεραγωγοί διαχεουν τον αέρα προς το πλάι μακριά από την τηλεόραση

οπότε μένει κάτω απότην τηλεόραση η βιτρίνα του τζακιού η οποία δεν ανοίγει ποτέ...
http://www.avforums.com/forums/atta...nyone-using-b-w-fpm6s-50-plasma-p1030589a.jpg

159409d1264534574-anyone-using-b-w-fpm6s-50-plasma-p1030589a.jpg

φανταστείτε το κόκκινο να είναι προβολή 50 πόντων περίπου κοι αεραγωγοί να βγαίνουν κάπου στο πλάι...:2thumb22sup: