Tωρα αραγε θα γινω κακος αν πω οτι καλα του κανανε και του ριξανε τη κληση και αν γινοτανε να του παρουν και το αυτοκινητο ????
Τι ειναι αυτα που καθεστε και γραφετε ? Να ισχυριστει οτι δεν οδηγουσε αυτος αλλα καποιος αλλος....οτι η καμερα δεν λειτουργουσε σωστα....οτι οτι οτι......
Ασε το αλλο για να μην φαινεται η πινακιδα η το αντιρανταρ και δεν ξερω τι αλλο...
ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΑΦΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ 120 ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ 50...ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .....
ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.. ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ 500 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ.. ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ....
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ...
Και μετα βγαινουμε απο το cinema αφου εχουμε δει τους 300 και αισθανομαστε υπερηφανοι.....και παμε να παρουμε το διπλαπαρκαρισμενο αυτοκινητο με το αντιρανταρ....
Υπο ιδανικές συνθήκες εχεις απόλυτο δίκιο.
Στον πραγματικό κόσμο όμως, ναι, θα κάνω ότι μπορώ για να γλιτώσω τα λεφτά μου, που δεν μου περισσεύουν, επειδή ξαφνικά στην εθνική το όριο από 120 γίνεται 70 και όλως τυχαίως μετά από 50 μέτρα έχει ραντάρ (όσοι ταξιδεύουν Κορίνθου-Πατρών, θα τα ξέρουν πολύ καλά αυτά τα spots...Αίγιο, ξυλόκαστρο κτλ...)
Δεν θέλω να πηγαίνω με 200, αλλά έλεος, με τα όρια αυτά κινδυνεύω περισσότερο.
Τα έχουμε 378347934 φορές και τα έχουμε συζητήσει άλλες τόσες.
Εγώ πάντως κάνω κάτι καλύτερο. Έχω μέσον στην Τροχαία και παρόλο που η τροχαία "ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ", ότι κλήση και να φάω, την σβήνω
Φίλε και συμπολίτη meletov, η ταχύτητα ευθύνεται για μερικά ατυχήματα.
Μην αναφέρω τώρα, τους δεκάδες λόγους ατυχημάτων, φαντάζομαι τα ξέρεις. Όσο για το "όταν θα κάνεις το ατύχημα κλπ" που μου λες, το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο σαν μήνυμα.
Λες να γνωριζομαστε ? Ισως...τουλαχιστον φατσικα...δεν ειμαστε και καμια μεγαλη πολη...
Λες να εχετε μουτζωθει σε κανα μποτιλιαρισμα ??
Αυτο κι αν θαταν απιστευτο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.