κληση τροχαίας

Tωρα αραγε θα γινω κακος αν πω οτι καλα του κανανε και του ριξανε τη κληση και αν γινοτανε να του παρουν και το αυτοκινητο ????

Τι ειναι αυτα που καθεστε και γραφετε ? Να ισχυριστει οτι δεν οδηγουσε αυτος αλλα καποιος αλλος....οτι η καμερα δεν λειτουργουσε σωστα....οτι οτι οτι......
Ασε το αλλο για να μην φαινεται η πινακιδα η το αντιρανταρ και δεν ξερω τι αλλο...

ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΑΦΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ 120 ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ 50...ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .....

ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.. ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ 500 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ.. ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ....
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ...

Και μετα βγαινουμε απο το cinema αφου εχουμε δει τους 300 και αισθανομαστε υπερηφανοι.....και παμε να παρουμε το διπλαπαρκαρισμενο αυτοκινητο με το αντιρανταρ....

Τα έχουμε 378347934 φορές και τα έχουμε συζητήσει άλλες τόσες.
Εγώ πάντως κάνω κάτι καλύτερο. Έχω μέσον στην Τροχαία και παρόλο που η τροχαία "ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ", ότι κλήση και να φάω, την σβήνω

Re: Απάντηση: κληση τροχαίας

Tωρα αραγε θα γινω κακος αν πω οτι καλα του κανανε και του ριξανε τη κληση και αν γινοτανε να του παρουν και το αυτοκινητο ????

Τι ειναι αυτα που καθεστε και γραφετε ? Να ισχυριστει οτι δεν οδηγουσε αυτος αλλα καποιος αλλος....οτι η καμερα δεν λειτουργουσε σωστα....οτι οτι οτι......
Ασε το αλλο για να μην φαινεται η πινακιδα η το αντιρανταρ και δεν ξερω τι αλλο...

ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΑΦΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ 120 ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ 50...ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .....

ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.. ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ 500 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ.. ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ....
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ...

Και μετα βγαινουμε απο το cinema αφου εχουμε δει τους 300 και αισθανομαστε υπερηφανοι.....και παμε να παρουμε το διπλαπαρκαρισμενο αυτοκινητο με το αντιρανταρ....

Υπο ιδανικές συνθήκες εχεις απόλυτο δίκιο.

Στον πραγματικό κόσμο όμως, ναι, θα κάνω ότι μπορώ για να γλιτώσω τα λεφτά μου, που δεν μου περισσεύουν, επειδή ξαφνικά στην εθνική το όριο από 120 γίνεται 70 και όλως τυχαίως μετά από 50 μέτρα έχει ραντάρ (όσοι ταξιδεύουν Κορίνθου-Πατρών, θα τα ξέρουν πολύ καλά αυτά τα spots...Αίγιο, ξυλόκαστρο κτλ...)

Δεν θέλω να πηγαίνω με 200, αλλά έλεος, με τα όρια αυτά κινδυνεύω περισσότερο.

Υπο ιδανικές συνθήκες εχεις απόλυτο δίκιο.

Στον πραγματικό κόσμο όμως, ναι, θα κάνω ότι μπορώ για να γλιτώσω τα λεφτά μου, που δεν μου περισσεύουν, επειδή ξαφνικά στην εθνική το όριο από 120 γίνεται 70 και όλως τυχαίως μετά από 50 μέτρα έχει ραντάρ (όσοι ταξιδεύουν Κορίνθου-Πατρών, θα τα ξέρουν πολύ καλά αυτά τα spots...Αίγιο, ξυλόκαστρο κτλ...)

Δεν θέλω να πηγαίνω με 200, αλλά έλεος, με τα όρια αυτά κινδυνεύω περισσότερο.

Πέστα χρυσόστομε!Αυτό το χάλι με τις πινακίδες έχει σαν αποτέλεσμα να μην τις δίνει πλέον κανείς σημασία.Εγώ πολλές φορές "προσπαθώ"να ακολουθήσω το γράμμα του νόμου και αντ' αυτού λαμβάνω πολλά φάσκελα!:twoguns:

Ναι ρε παιδια αλλα νομιζω την πινακιδα με τα 70 χλμ την βλεπετε ετσι ? ε λοιπον εφαρμοσε την...και ας φαινεται παραλογο...στο κατω κατω περισσοτερο κινδυνευεις με την υπερβολικη ταχυτητα παρα με την μειωμενη

Και αν ο αλλος που ερχεται απο απεναντι εχει την ιδια φαεινη ιδεα με σενα και παει με 150 τι γινεται ?

Και αν καποιος χασει τον ελεγχο του αυτοκινητου λογω ταχυτητας και πεσει πανω σου τοτε τι γινεται ?
Και αν αυτος ο καποιος σου δικαιολογηθει οτι...ενταξει ρε φιλαρακο ολοι τρεχαμε ωχου..τι θες ? να πηγαινω σιγα και να με φασκελωνουν ? ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ Η ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ? Και να σου το κανω πιο τραγικο....ΠΕΣ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ?

ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ..Η ΤΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Μ@ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ....

ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΜΩΡΕ....ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕ 200 ΧΛΜ...ΓΙΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ (ΣΤΑ μερη μου )ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 500 ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Με 70 χλμ ακομα και σε εθνικη μια χαρα εισαι..με 200 εχεις βαλει υποψηφιοτητα ...για δημαρχος στη χωματουπολη

Τα έχουμε 378347934 φορές και τα έχουμε συζητήσει άλλες τόσες.
Εγώ πάντως κάνω κάτι καλύτερο. Έχω μέσον στην Τροχαία και παρόλο που η τροχαία "ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ", ότι κλήση και να φάω, την σβήνω

Εισαι κορυφαιος ρε.....μπραβο....οταν θα κανεις το ατυχημα να δουμε πως θα το σβησεις....

Φίλε και συμπολίτη meletov, η ταχύτητα ευθύνεται για μερικά ατυχήματα.
Μην αναφέρω τώρα, τους δεκάδες λόγους ατυχημάτων, φαντάζομαι τα ξέρεις. Όσο για το "όταν θα κάνεις το ατύχημα κλπ" που μου λες, το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο σαν μήνυμα.

Φίλε και συμπολίτη meletov, η ταχύτητα ευθύνεται για μερικά ατυχήματα.
Μην αναφέρω τώρα, τους δεκάδες λόγους ατυχημάτων, φαντάζομαι τα ξέρεις. Όσο για το "όταν θα κάνεις το ατύχημα κλπ" που μου λες, το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο σαν μήνυμα.

H ταχυτητα και η μεθη ειναι οι κυριοτεροι λογοι...τα υπολοιπα..ελλιπης σημανση κατασταση δρομων κλπ κλπ ειναι σε δευτερη μοιρα και εξαρτωνται αμεσα απο τα δυο πρωτα,...

Το ''οταν θα κανεις το ατυχημα'' καταλαβαινεις πως το ειπα..ουτε ευχομαι να σου τυχει προς θεου ουτε ειναι απαιραιτητο να συμβει ποτε κατι..

Αλλα και το μηνυμα ''εγω σβηνω τις κλησεις '' ειναι απαραδεκτο....

Και αντε αν εννοεις οτι πηγες με το αυτοκινητο η τη μηχανη μεχρι το περιπτερο και ξεχασες να φορεσεις κρανος η ζωνη παει τρωγεται....αν εννοεις οτι εγω τρεχω με 200 και εχω πιει και δυο μπουκαλια ουισκι ...αλλα δεν πειραζει γιατι εχω γνωστο και τα σβηνω ε τοτε δεν τρωγεται και ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο....

Και οι πιθανοτητες χτυπα ξυλο ξαναλεω ειναι εναντιον σου....

Τωρα ειδα το συμπολιτη....κορινθιος εισαι ?Μεσα απο κορινθο ?

Και επισης Δημητρη εγω οταν ποσταρω και λεω την γνωμη μου και διαβαζω την γνωμη του αλλου καλως η κακως δεν προσωποποιω τιποτα...
Δηλαδη τωρα που διαφωνω μαζι σου δεν διαφωνω με τον Δημητρη τον οποιο δεν ξερω και μπορει να ειναι και ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο..διαφωνω με την χ αποψη του ψ μελους...γιαυτο και μπορει να εχω επιθετικο υφος μερικες φορες

Λες να γνωριζομαστε ? Ισως...τουλαχιστον φατσικα...δεν ειμαστε και καμια μεγαλη πολη...

Λες να γνωριζομαστε ? Ισως...τουλαχιστον φατσικα...δεν ειμαστε και καμια μεγαλη πολη...

Λες να εχετε μουτζωθει σε κανα μποτιλιαρισμα ?? :flipout::flipout::flipout:

Αυτο κι αν θαταν απιστευτο

Meletov τά πες και για μένα. Απλά εγώ έχω βαρεθεί να τα λέω και κάθε φορά να μου την πέφτουν εδώ αυτοί με τα υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης που τη βρίσκουν να τρέχουν με 200.. εγώ που ζω στη Γαλλία ξέρω ότι εδώ από τότε που ανεβάσανε τα πρόστιμα και βάλανε τροχονόμους και ραντάρ στους δρόμους, τα ατυχήματα, οι τραυματίες και οι νεκροί έχουν μειωθεί δραματικά. Ή μάλλον δραματική είναι η κατάσταση στην Ελλάδα...

Τις προάλλες ήμουν στο Πήλιο, σ'ενα χωριό για διακοπές... Ενα βραδυ που θα κατεβαίναμε βόλο, ο ξενοδόχος μας λέει, να προσεξετε τη νυχτα που θα γυρνατε, γιατι κανουν αλκοτεστ.

Δηλαδη με αλλα λογια, σ'ενα δρομο ορεινο, πλατους 2 μετρων, με στροφες, αναποδες κλισεις και γκρεμο στο πλαι, το προβλημα οταν καποιος οδηγησει εχοντας πιει ειναι το αλκοτεστ...

ΕΛΕΟΣ πια σ'αυτη τη χωρα.

Καποιος παραπανω αναφερε την εθνικη Κορινθου - Πατρας. Οποιος πηγαινει σ'αυτο το δρομο με 140 και 150 πρεπει να θεωρειται απο το κρατος εγκληματιας και να δικαζεται για αποπειρα ανθρωποκτονιας. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι ενας απο τους πλεον θανατηφορους δρομους στην ελλαδα. Κριμα δεν ειναι πια?

Last edited: