Κλώνος Dreambox

elcostis

Established Member
14 July 2006
208
0
Σας χαιρετώ όλους!!!
Παιδιά υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσεις αν κάποιος Dreambox είναι μαϊμού?

περα απο την εγγυηση τηςεπίσημης αντιπροσωπειας?

ναι. εξωτερικά υπάρχει κάτι που μπορεί να μας υποδείξει να καταλάβουμε ότι ο dreambox αυτός είναι μαϊμού?

DM500S_REMOTE___GIFT_BOX.jpg

DM%20500%20original_copy%2072dpi.jpg

DM%20500%20RC%20original_copy%2072dpi.jpg

hologram%20500er%20unterseite.jpg

Ο ποιο ευκολος τροπος :chinscratch: . Συνδεεις το dreambox με το δυκτιο. Αν κοιταξεις απο πανω μεσα του θα δεις αν αναβει πρασινο ή πορτοκαλι λαμπακι. Αν ειναι πρασινο εισαι τυχερος :firstprize: . Αν οχι :argue: join the club :nounder: .

Οσο για το κοντρολ του, εκει υπαρχει μπερδεμα. Για πχ. το δικο μου ειναι ιδιο με αυτο που στην φωτο δειχνει σαν οριτζιναλ.

Οι αντιγραφείς στις νέες "εκδόσεις" έχουν βελτιώσει τόσο το τ/χ όσο και το σασι του δέκτη και δεν υπάρχει πλέον καμία διαφορά.
Το μόνο που δεν κατάφεραν να αντιγράψουν καλά είναι το ολόγραμμα ασφαλείας.
Ο μόνος αξιόπιστος έλεγχος είναι με τη χρήση ενός Laser όπου σκοπεύοντας το ολόγραμμα και κρατώντας δίπλα σε αυτό μια λευκή κόλλα χαρτί πρέπει να αντικατοπτρίζεται η πάπια της Visoduck όπως απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Attachments

• Dream 500_holo.jpg
    Dream 500_holo.jpg
    58.4 KB · Views: 23
Εγώ λέω να βγάλουν κάνα μηχανάκι σαν αυτό που σκανάρει τα euro για να βλέπεις αν είναι πλαστά η όχι.
Καταρχάς οι μαϊμούδες κυκλοφορούν με πολύ χαμηλότερη τιμή? Τις αγοράζεις εν γνώσει σου η αν αγνοία ? Ποια η διαφορά αν αγοράσεις μαϊμού η original?

Εγώ λέω να βγάλουν κάνα μηχανάκι σαν αυτό που σκανάρει τα euro για να βλέπεις αν είναι πλαστά η όχι.
Εχει βγει και αυτό αλλά είναι για επαγγελματική χρήση και για αυτό δεν το ανέφερα. Ιδου:

Attachments

• Dream500_holo1kl.jpg
    Dream500_holo1kl.jpg
    86.1 KB · Views: 37
  • Dream500_holo2kl.jpg
    Dream500_holo2kl.jpg
    92.2 KB · Views: 37
Ποια η διαφορά αν αγοράσεις μαϊμού η original?
Αναφέρεται πως στις μαιμούδες χρησιμοποιούνται υποδεέστερα υλικά. Στην πράξη ..δεν έχει παραπονεθεί κανένας.
Η ουσιαστική διαφορά είναι πως για την αγορά σου δεν καλύπτεσαι απο το επίσημο δίκτυο εγγύησης και αν κάνεις το λάθος και το πας εκεί μπλέκεις.

Η ειρωνια ειναι οτι εγω το πληρωσα για γνησιο και βγηκε μαιμου. Και μετα βρεθηκαν γνησια πιο φθηνα απο οτι το ειχα παρει. Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν προλαβα μετα να παρω το γνησιο στην τιμη που το βρηκα.
Παντως δεν ξερω για τους αλλους με μαιμου εγω ομως εχω κατι προβληματακια αραια και που. Πχ ζεσταινεται παρα πολυ και γρηγορα με αποτελεσμα να μου εχει κολησει 2-3 φορες. Το βγαζω απο το ρευμα και μετα απο λιγο ειναι ξανα ετοιμο. Κατι αλλο δεν εχω δει μεχρι τωρα.