Κλοπη προσωπικων δεδομενων

Kelly10

New member
7 July 2018
8
Καλησπερα παιδια,γραφω πρωτη φορα αρα δεν ξερω αν εχω μπει σωστα η οχι.. συγχωρηστε τυχον λαθος μου..
Σημερα το πρωι μου εκλεψαν την τσαντα(συνηθισμενο φαινομενο)
Ειχα κανει το λαθος και ειχα αφησει μεσα ενα μπλοκακι που εγραφα τον αριθμο του αφμ μου και ειχε απλα το ονομα μου..
Τι μπορει να μου κανει καποιος με αυτα τα δυο στοιχεια(ονομα-επιθετο-αριθμο αφμ);;
Να ανησυχω;;

Καλημέρα,το αφμ κάποιου δεν αποτελεί απόρρητο,δηλαδή προσωπικό δεδομένο,άρα δε θα ανησυχούσα στη θέση σας ακόμα και αν συνοδεύεται απο το ονοματεπώνυμό σας.Σε κάθε περίπτωση υποθέτω πως καταγγείλατε το γεγονός στις αρχές.Και μια ερώτηση αν επιτρέπετε:Ομολογώ πως δεν κατανοώ για ποιό λόγο το πρώτο σας ποστ στο avclub έγινε με αφορμή αυτό το δυσάρεστο ομολογουμένως γεγονός,αν θέλετε απαντάτε.

Απάντηση: Re: Κλοπη προσωπικων δεδομενων

Καλημερα.. ρωτησα στν τραπεζα πχ και μου ειπαν πως για το οτιδηποτε ζητανε ταυτοτητα(οπου ευτυχως δεν τν ειχα μαζι μου) και οτι χωρις αυτη δεν μπορει να κανει καποιος και ειδικα αγνωστος..
Οσο για τις αρχες δεν πηγα γτ δεν εχασα το πρωτοτυπο απλα εγω το ειχα σημειωσει καπου, ειναι απαραιτητο να παω;
Εχετε δικιο απλα το ολο γεγονος με αγχωσε και ηθελα γνωμες απο καποιους που ισως γνωριζουν περισσοτερα απο οτι εγω..

Θέλω να πιστεύω, ότι οι δράστες θα ενδιαφερθούν περισσότερο για τα αντικείμενα της τσάντας σου τα οποία έχουν αξία, παρά για το ΑΦΜ (ακόμα και αν γνωρίζουν το ονομάτεπώνυμό σου).

Πάντως θα σου πρότεινα μία επίσκεψη στο πλησιέστερο Αστυνομικο τμήμα για δήλωση της κλοπής της τσάντας (και του περιεχόμενου της).

ονοματεπώνυμο + αντίστοιχος ΑΦΜ

βρίσκονται σχεδόν παντού,

πχ σε λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ έχεις και τη διέυθυνση μαζί επιπλέον

επίσης μπορούν να αναζητηθούν

Απάντηση: Re: Κλοπη προσωπικων δεδομενων

Δεν ειχε τιποτα το σπουδαιο μεσα ουτε καν το πορτοφολι γιατι για καλη μου ισως τυχη το ειχα αφησει..γυναικεια πραγματα και αυτο το μπλοκακι που ειχε αυτα τα δυο στοιχεια γιαυτο και δεν πηγα στις αρχες

ονοματεπώνυμο + αντίστοιχος ΑΦΜ

βρίσκονται σχεδόν παντού,

πχ σε λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ έχεις και τη διέυθυνση μαζί επιπλέον

επίσης μπορούν να αναζητηθούν

Οποτε να μην ανησυχω;;