KMPleyer και υποτιτλοι

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,384
εχω την τελευταια εκδοση του KMPlayer και παρολο που εχω απενεργοποιησει απο τα preferences την επιλογη για εμφανιση backround στους υποτιτλους ...αυτο συνεχιζει να μου βγαζει τους υποτιτλους σε μαυρο φοντο....εχει κανεις παρομοιο προβλημα η ακομη καλυτερα καποια λυση?

Εχω κι εγώ τον KM αλλά δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα,χωρίς βέβαια να έχω πειράξει και τίποτα απο το setup των υποτίτλων...
Μήπως άλλαξες καμμιά ρύθμιση;
Εγώ έτσι όπως τον εγκατέστησα δε πείραξα τίποτα απο θέμα υποτίτλων γιατι τους έδειχνε εντάξει...

Ουτε και γω ειχα τετοιο προβλημα ποτε.Μηπως πειραξες κατι στις ρυθμισεις τους?Δοκιμασε να ξαναβαλεις τις default ρυθμισεις.Το προβλημα εμφανιζεται σε ολες τις ταινιες?

χρησιμοποιώ πολύ καιρό το ΚΜP, χωρίς ποτέ να είχα πρόβλημα με τους υπότιτλους. Σε δύο φρέσκιες (και εντελώς διαφορετικές από θέμα OS και hardware) εγκαταστάσεις σε δύο υπολογιστές που έστησα, είχε αυτό το πρόβλημα που αναφέρεται εδώ... μια μαύρη λωρίδα που εμφανιζόταν με τους υπότιτλους μέσα της. Σκέφτομαι μήπως είναι θέμα νεότερης έκδοσης ΚΜΡ από αυτές που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα και κάτι έχει αλλάξει που δεν εχω πάρει χαμπάρι? Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη. Μιλάω για εξωτερικό αρχείο .srt

Σκέφτομαι μήπως είναι θέμα νεότερης έκδοσης ΚΜΡ από αυτές που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα και κάτι έχει αλλάξει που δεν εχω πάρει χαμπάρι? Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη. Μιλάω για εξωτερικό αρχείο .srt

Φαντάζομαι ότι απενεργοποιείς τους υπότιτλους και συνεχίζει και στο κάνει. Άρα το μόνο λογικό συμπέρασμα είναι, ίσως, κάποιο bug της έκδοσης. Επομένως, ή μετονομάζεις το srt ή το κουνάς σε διαφορετικό φάκελλο για να μην ξεκινάνε μαζί.

το βρηκα παιδια...
αλλαξα τον renderer και εξαφανιστικε η μαυρη μπαρα.

Φαντάζομαι ότι απενεργοποιείς τους υπότιτλους και συνεχίζει και στο κάνει. Άρα το μόνο λογικό συμπέρασμα είναι, ίσως, κάποιο bug της έκδοσης. Επομένως, ή μετονομάζεις το srt ή το κουνάς σε διαφορετικό φάκελλο για να μην ξεκινάνε μαζί.

Από ότι θυμάμαι μιας και αυτές τις μέρες δεν προλαβαίνω και πολλά, όταν το πέρασα το ΚΜΡ, δεν είχα απενεργοποιήσει τους υπότιτλους, οπότε απλά έβγαζε την μαύρη λωρίδα και τους υπότιτλους μεσα... πρεπει να το ξαναδώ.

Να ρωτήσω κάτι...

Με τι renderer βλέπατε και σε τι το αλλάξατε. Γιατί τον EVR δεν τον κουνάω ο κόσμος να χαλάσει....:BDBDG54::BDBDG54:

Καταρχήν έχω ΧΡ. Με την αρχική εγκατάσταση (σε αυτήν την έκδοση του KMP? δεν είχα κοιτάξει ποτέ σε προηγούμενες, μιας και συνήθως βλέπω με MPC) τον έβαλε σε "overlay mixer (default)". Τον έβαλα VMR9 και όλα ΟΚ... O EVR (τον δοκίμασα μόλις τώρα), εχει το ίδιο "θέμα" με την μαύρη μπάρα... :ADFADF1: