KnowHow Session: Βlind Tests

Me too!
Να με βάλετε από την αντίθετη πλευρά που θα είναι ο geopolitis για να βοηθάω στις ανακλάσεις! :music-smiley-005:

Λάκης
panma033
Πετραλιάς Νίκος
geopolitis
Χιούστον
FragoulisNaval
kpaiss
Ιωάννης
mdvq
Dolfon
wind
Tzimisce
economides
Magellan

Last edited:
Η ιδέα ήταν καπετανίσια παίδες καθώς και η πρώτη επαφή
με τον επι 17 συναπτά έτη φίλο μου Δ.Σ...

Αρχικά είχαμε άλλο χώρο στα υπ´όψιν αλλά
προέκυψαν κάποιες αλλαγές - ετοιμαστείτε για εκπλήξεις στις 9 Απριλίου-
οπότε για άλλη μια φορά την κατάσταση έσωσε ο Αντρέ, προσφέροντας
το σπιτάκι του, την προσωπική του ηρεμία και το χρόνο του!

Λάκης
panma033
Πετραλιάς Νίκος
geopolitis
Χιούστον
FragoulisNaval
kpaiss
Ιωάννης
mdvq
Dolfon (να θυμηθώ να βάλω καινούργια ελατήρια στον καναπέ....)
wind
Sonus naturalis (μαζί με τις δεκάδες - φαντάζομαι - ερωτήσεις του!!!)
Tzimisce
economides (αν δεν με έχει διώξει η Μαρία μέχρι τότε...)
Magellan

Ανδρέα, πολλά συγχαρητήρια και από εμένα, οκ και στον καπετάνιο, αλλά και στην οικοδέσποινα που "αντέχει", όπως επίσης και στον Δ.Σ, όντας λίγο ( έως - πολύ άσχετος ), με το εγχείρημα θα προτιμήσω να το παρακολουθήσω από την οθόνη του υπολογιστή.

Μπράβο παιδιά πολύ καλή ιδέα.

Επίσης μιά καλή ευκαιρία,για να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε και να συζητήσουμε,όσο μας επιτρέπουν οι γνώσεις κι η εμπειρία μας,τουλάχιστο θεωρητικά,αυτό το ενδιαφέρον επιστημονικό ζήτημα,για το οποίο έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις(και καυγάδες).

Μπράβο στους συντελεστές, πολύ σημαντική κίνηση και φυσικά αξιέπαινη. Πάντως εγώ ζηλεύω τους εντός των τειχών ακριβώς γιαυτές τις εκδηλώσεις. Καλή επιτυχία και στην εκδήλωση αλλά και στην βιντεοσκόπηση!!!:SFGSFGSF:

Εμένα με χωράει η "γειτονιά"??

Αντρέα συγχαρητήρια για τη διάθεση, το μεράκι και τη ...Γυναίκα σου!!! :SFGSFGSF:
Θα έρθω μόνος, γιατί έτσι όπως πάμε "κάθε ΣΚ και εκδήλωση" θα με χωρίσει η γυναίκα μου -η οποία μάλλον δε θ' ακολουθήσει αυτή τη φορα! :)

Γιώργος.

Υ.Γ. Να φέρω και μαντίλια για να κλείσουμε τα μάτια μας?? (:idea: κάποιοι μπορούν να τα φορέσουν και στο κεφάλι, για να περιορίσουμε όχι μόνο τις ηχητικές ανακλάσεις :smile: αλλά και τις ανακλάσεις στην κάμερα, ώστε να βγει καλά κ το βίντεο που θέλει ο Ηλίας... -bye-

Re: Απάντηση: KnowHow Session: Βlind Tests

Μπράβο παιδιά πολύ καλή ιδέα.

Επίσης μιά καλή ευκαιρία,για να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε και να συζητήσουμε,όσο μας επιτρέπουν οι γνώσεις κι η εμπειρία μας,τουλάχιστο θεωρητικά,αυτό το ενδιαφέρον επιστημονικό ζήτημα,για το οποίο έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις(και καυγάδες).

Θα έρθεις δηλαδή?

Λάκης
panma033
Πετραλιάς Νίκος
geopolitis
Χιούστον
FragoulisNaval
kpaiss
Ιωάννης
mdvq
Dolfon (να θυμηθώ να βάλω καινούργια ελατήρια στον καναπέ....)
wind
Sonus naturalis (μαζί με τις δεκάδες - φαντάζομαι - ερωτήσεις του!!!)
Tzimisce
PanMan
economo
economides (αν δεν με έχει διώξει η Μαρία μέχρι τότε...)
Magellan

Αντρέα είμαστε ήδη 17 μέλη..

Εσύ κανονίζεις πόσοι μπορούν ακόμη να έρθουν..

Last edited: