κοβoντας το καπνισμα.

Re: Απάντηση: κοβoντας το καπνισμα.

Ελα μωρέ..
Απλά τα "μαυρίζει" λιγουλάκι..:ADFADF1:

Με έναν καθαρισμό είσαι οκ.
Νικοτίνη και τερηδόνα ή ουλίτιδα δεν έχουν συνδεθεί (ως τώρα) μεταξύ τους.
Ισα ίσα,το οξύμωρο είναι οτι στους καπνιστές δεν εμφανίζονται άφθες στο στόμα !!:Banane0:
Γιατι λοιπον αγαπητε οι Αμερικανοι οδοντιατροι δεν αναλαμβανουν καπνιστες ασθενεις με περιοδοντιτιδα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: κοβoντας το καπνισμα.

Γιατι λοιπον αγαπητε οι Αμερικανοι οδοντιατροι δεν αναλαμβανουν καπνιστες ασθενεις με περιοδοντιτιδα?

Μπορεί αγαπητέ να τους έχει κυριεύσει η υστερία που χαρακτηρίζει αυτόν τον λαό.

Δεν με εκπλήσσει που σε λίγο δεν θα τους ασφαλίζουν κι όλας..

Περαν αυτού η περιοδοντίτιδα δεν σχετίζεται άμεσα με το κάπνισμα.
Αντιθέτως στους χρήστες ναρκωτικών είναι πολύ συνηθισμένη ακόμα και σε νεαρότατες ηλικίες..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: κοβoντας το καπνισμα.

Φίλε μου εξ αρχής είπα οτι θα είμαι ολίγον "προβοκατόρικος"..
Μπορεί να γλυτώσατε -ευτυχώς-από τις βρογχίτιδες και τα του αναπνευστικού αλλά ένα τσεκ απ στις αρτηρίες δεν θα βλάψει.Το βάρος πάντα αποτελεί κίνδυνο και μάλιστα σοβαρό (και υποτιμημένο) για την υγεία.Αυτό είπα.
Μην αρπάζεσαι.

Υ.Γ. Το είχα κ'οψει και έγινα σαν φαλαινα.
Ευχαριστώ.Για την ώρα δεν...:ernaehrung004:

μπα δεν θα μαλωσουμε κιολας.

οσο για το βαρος αν ειχες ηδη προβλημα ειναι αλλο καπελο.

εγω απο 77 κιλα που πηγα 84 δε χαλασε κι ο κοσμος.

ουτε εχω προβληματα με χοληστερινη κλπ.

αν εσυ εχεις και εχεις βρη τη θεραπεια στο να καπνιζης οκ.

μη συμβουλευης ομως και αλλους να κανουν το ιδιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: κοβoντας το καπνισμα.

μπα δεν θα μαλωσουμε κιολας.

οσο για το βαρος αν ειχες ηδη προβλημα ειναι αλλο καπελο.

εγω απο 77 κιλα που πηγα 84 δε χαλασε κι ο κοσμος.

ουτε εχω προβληματα με χοληστερινη κλπ.

αν εσυ εχεις και εχεις βρη τη θεραπεια στο να καπνιζης οκ.

μη συμβουλευης ομως και αλλους να κανουν το ιδιο.

Αλλο 77-84 και ´'αλλο 20 και πλέον κιλά που έχουν αναφερθεί.
Εξακολουθείς να το παίρνεις προσωπικά αν και εγώ γενικολόγησα φέρνοντας στην επιφάνεια μια "ανεπιθύμητη ενέργεια" της διακοπής κανίσματος.
Και ειλικρινά χαίρομαι που είσαι μια χαρά.

Με είδες να συμβουλεύω κάποιον να κάνει κάτι??
Για τον εαυτό μου μίλησα.
απλά συνέστησα προσοχή στο βάρος,όσων πήραν κιλά.
Δεν θα απολογηθώ κι όλας..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: κοβoντας το καπνισμα.

Μπορεί αγαπητέ να τους έχει κυριεύσει η υστερία που χαρακτηρίζει αυτόν τον λαό.

Δεν με εκπλήσσει που σε λίγο δεν θα τους ασφαλίζουν κι όλας..

Περαν αυτού η περιοδοντίτιδα δεν σχετίζεται άμεσα με το κάπνισμα.
Αντιθέτως στους χρήστες ναρκωτικών είναι πολύ συνηθισμένη ακόμα και σε νεαρότατες ηλικίες..
Ευχαριστω φιλτατε για τη διευκρινηση. Θα μεταβιβασω (και διασταυρωσω)στον οδοντιατρο μου(που τυγχανει διδακτωρ) τις αποψεις αυτες.:guitarist:

Τελευταία διευκρίνηση και από μένα.

Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για τους καπνιστές, τις βλάβες που όλοι γνωρίζουμε οτι προκαλεί η ρημάδα η νικοτίνη και όλα τα όμορφα που βιώνετε με την διακοπή του καπνίσματος.

Δεν επιτρέπω όμως ειρωνείες και σχόλια επί της επαγγελματικής μου ιδιότητας.Και ας φωνάξετε όσους (α)λέκτορες της αρεσκείας σας.

Είναι η τελευταία φορά !!!!

αρκετα το κουρασαμε.

με ενοχλησε λιγο το

``Υ.Γ.αλλιως ξαναρχιστε το καπνισμα.``

παντως δεν σε ειρωνευτηκα αν και μαλλον εισαι οδοντιατρος και εννοεις

τον taurus65.

καληνυχτα απο εμενα.

Re: Απάντηση: Re: κοβoντας το καπνισμα.

Οχι..
στον διδάκτορά σου !!!
Πιστεψε με οι διδακτορες μου συχναζαν αλλου απο τους δικους σου.
Αν θελεις ομως να το ξεκαθαρισεις το θεμα (οπως κι εγω)λεγεται Καραισκος Στεφανος.Ring a bell?:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: κοβoντας το καπνισμα.

αρκετα το κουρασαμε.

με ενοχλησε λιγο το

``Υ.Γ.αλλιως ξαναρχιστε το καπνισμα.``παντως δεν σε ειρωνευτηκα αν και μαλλον εισαι οδοντιατρος και εννοεις

τον taurus65.

καληνυχτα απο εμενα.

Το είπα (άκομψα) πειραχτικά.

Δεν εννοούσα εσένα φυσικά.

Καληνυχτα και από μένα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κοβoντας το καπνισμα.

Αν θελεις ομως να το ξεκαθαρισεις το θεμα (οπως κι εγω)λεγεται Καραισκος Στεφανος.Ring a bell?:BDGBDGB53:

Δεν μου λες, οι διδάκτορές σου δεν αναλαμβάνουν επίσης ασθενείς καπνιστές?
Ούτε Ασθενείς με HIV ή με ηπατίτιδα ?

Αν είναι έτσι και χρειάζονται πιστοποιητικό υγείας και μη χρήσης νικοτίνης μιλάμε για διαχωρισμό που θυμίζει το Τριτο Ράιχ.

Μήπως τροποίησαν και τον Ορκο του Ιπποκράτη για επιλογη ασθενών???

Υ.Γ. Τελευταία ειδοποίηση ως προς το άτομό μου "αγαπητέ"..

1)Επειδη βαρεθηκα το παραληρημα σου
2)Επειδη τις ειδοποιησεις τις λαμβανω υποψη μονο face to face
κανω μια ανακεφαλαιωση
εξεφρασες μια επιστημονικη αποψη και μετεφερα μια εξισου επιστημονικη αποψη απο συναδελφο σου.Αν διαφωνεις ειναι δεκτο.Εγω οπως προειπα θα το συζητησω μαζι του και με ενδιαφερει γιατι ειμαι παθων.Επειδη η ανταλλαγη αποψεων ειναι δημοσια οφειλουμε να προωθουμε τις πληροφοριες γιατι ενδεχομενα ενδιαφερουν κι αλλα μελη.Κρατα το εκει το πραγμα και μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια(περι ειρωνιων κλπ).
Originally Posted by taurus65 View Post
Οπως καταλαβαινεις (?)εχουμε τελειωσει διαφορετικες σχολες

Last edited:

1)Επειδη βαρεθηκα το παραληρημα σου
2)Επειδη τις ειδοποιησεις τις λαμβανω υποψη μονο face to face
κανω μια ανακεφαλαιωση
εξεφρασες μια επιστημονικη αποψη και μετεφερα μια εξισου επιστημονικη αποψη απο συναδελφο σου.Αν διαφωνεις ειναι δεκτο.Εγω οπως προειπα θα το συζητησω μαζι του και με ενδιαφερει γιατι ειμαι παθων.Επειδη η ανταλλαγη αποψεων ειναι δημοσια οφειλουμε να προωθουμε τις πληροφοριες γιατι ενδεχομενα ενδιαφερουν κι αλλα μελη.Κρατα το εκει το πραγμα και μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια(περι ειρωνιων κλπ).

Εσύ άρχισες το παραλήρημα ξεκινώντας με τους Αμερικανούς Οδοντιάτρους,οι οποίοι προφανώς δεν ξέρουν γρύ από τον όρκο του Ιπποκράτη.
Και επειδή ακριβώς είμαστε δημόσιο φόρουμ,δεν επιτρέπω τέτοιες αναφορές-παραδείγματα γκεμπελισμού όσον αφορά την επιστήμη μου.
Αλλωστε εσύ με "απείλησες" οτι θα ρωτήσεις τον διδάκτορά σου και συνέχισες με ειρωνείες τύπου "οι δικοί μου συχνάζουν αλλού".(το οποίο πριν λίγο διευκρίνησες και τροποποίησες)
Δες τί έγραψες και μετά ανακεφαλαιώνεις.

εγώ δεν ξανασχολούμαι μαζί σου.

Re: Απάντηση: Re: κοβoντας το καπνισμα.

Εσύ άρχισες το παραλήρημα ξεκινώντας με τους Αμερικανούς Οδοντιάτρους,οι οποίοι προφανώς δεν ξέρουν γρύ από τον όρκο του Ιπποκράτη.
Στρεφεσαι κατα ασυναδελφου που δεν ειναι παροντας να παρει θεση.Σε βρισκω φαουλ
[/quote]
Και επειδή ακριβώς είμαστε δημόσιο φόρουμ,δεν επιτρέπω τέτοιες αναφορές-παραδείγματα γκεμπελισμού όσον αφορά την επιστήμη μου.[/quote]
Καλα κανεις και εισαι θεματοφυλακας της επιστημης σου σε αυτο το φορουμ (μπορει να εισαι και ο μοναδικος με αυτη την ειδικοτητα) αλλα μην υποτιμας την πανεπιστημιακη εδρα που κατεχει ο συναδελφος σου
[/quote]
Αλλωστε εσύ με "απείλησες" οτι θα ρωτήσεις τον διδάκτορά σου και συνέχισες με ειρωνείες τύπου "οι δικοί μου συχνάζουν αλλού".(το οποίο πριν λίγο διευκρίνησες και τροποποίησες)[/quote]
Ανασφαλεια μου κανει αυτο και δεν με αφορα.Ηταν διευκρινισμενο πιστευω για εναν καλοπροαιρετο αναγνωστη-συνομιλητη.

[/quote]
εγώ δεν ξανασχολούμαι μαζί σου.[/quote]
Επιφυλασσομαι

Last edited:

Πάντως τα 20 κιλά έχουν γίνει 16!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Εσύ τι ανησυχείς.
Απο τον Σεπτέμβριο και μέσα στίς 5 πρώτες αγωνιστικές θα τά χάσεις όλα...:ADFADF1::ADFADF1::ernaehrung004:
Υ.Γ.
Μπράβο πάντως πού τά κατάφερες ,όπως και ο φίλος backousis.