koda MS-230F

σχετικά με την ωμική αντίσταση : δεν θα έχεις πρόβλημα
σχετικά με το εύρος συχνοτήτων : μην το κοιτάζεις καθόλου
τα χαρακτηριστικά που κοιτάμε για θεματα οδήγησης είναι τα ωμ σε συνδυασμό με την ευαισθησία των ηχείων

Για την ακρίβεια μας ενδιαφέρει η καμπύλη εμπέδησης του ηχείου σε ολόκληρο το συχνοτικό φάσμα. Δυστυχώς ελάχιστοι κατασκευαστές μας παρέχουν αυτή τη πληροφορία.

Πάντως, η αντίσταση "6Ω" που αναφέρουν ως "τυπική αντίσταση" πολλά ηχεία είναι τελείως αλλού γι' αλλού. Μπορεί κάλλιστα να είναι κάτω από 4Ω στις χαμηλές συχνότητες και 8Ω στις υψηλές.

Τα koda (λίγα εχω ακούσει) είναι value for money
Και όσο για το μπασο, ας μην τρελενόμαστε κιόλας, για την κατηγορία τιμής είναι μια χαρά και ας μην ξεχνάμε οτι δεν έχει σημασία μόνο το μέγεθος των woofer. Μπάσο θα ακούσεις και μάλιστα πολύ "χαμηλό"(45hz).
Ένα τόσο ογκώδες ηχείο δεν απαιτεί sub- εκτός από πολύ ειδικά ακούσματα.

Τα συγκεκριμένα τα έχεις ακούσει;

Γιατί εγώ τα έχω ζήσει.. και τους 45 κύκλους δεν τους βλέπουν ούτε με κιάλια.

στα sl800 που έχω εγώ το μπάσο δεν παλεύεται εάν δεν τα έχεις μακριά απ τον τοίχο....επειδή λοιπόν δεν έχω την δυνατότητα να τα βάλω μακριά από τους τοίχους,,,χρησιμοποιώ ΕQ αναγκαστικά...

Μπορώ να πω μάλιστα ότι μπορούν να συγκριθούν άνετα με ηχεία δαπέδου μέχρι 900 ευρώ εάν στηθούν προσεκτικά....όποιος έχει αντίθετη άποψη ας έρθει σπίτι να τα ακούσουμε να κεράσω και καφέ

τελικα εμπιστευτικα τον σπυρο κα παραγγειλα τα sl800f μαζι με τα
sl601c kai sl601s.
ολα μαζι πακετο 296 ευρω.
τωρα σε 2 μερουλες θα σας πω εντυπωσεις.

Kαλησπέρα κι απο μένα. Να πω ότι θα ήθελα να πάρω τη σειρά MS 230 αλλά όχι απο το ιντερνετ λόγω μεγάλου κόστους των μεταφορικών.

Γνωρίζει κανείς μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη ( και στη μια ωρα μακρια απο θεσσαλονίκη πάω δεν εχω προβλημα ) που να τα δίνουν??

Γιατί απ'ότι καταλαβαίνω δεν έιναι και τόσο διαδομένα με την έννοια ότι στα μεγάλα καταστηματα ηλεκτρικών μου εχουν πει οτι δεν συνεργαζονται με αυτη την εταιρία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Σίγουρα δεν θα τα ανακηρυξε το HITECH value for money για το τίποτα!!:earmuffs:

Κανείς δεν γνωρίζει κανα μαγαζί στη Θεσ/νικη???

Απο Αθήνα είστε όλοι???Λοοοολ

Στείλτε το σε ΠΜ αν νομίζετε οτι κανετε διαφήμιση :)

Ευχαριστώ και πάλι.

Nα σαι καλά Σταυρο πατριωτάκι!!!

Μακάρι να τα έχει φθηνα να τα τσιμπίσω να τα χαρώ τα Χριστούγεννα:2thumb22sup: