Koda SW-10A auto standby

John25

New member
3 February 2024
33
Χαίρετε!!Μήπως θα μπορούσα με κάποιο τρόπο (πατέντα) να παρακάμψω το auto standby με χαμηλή ένταση σε ένα Koda SW-10A και αντί αυτού,να μπαίνει σε auto standby μόνο όταν δεν υπάρχει καθόλου σήμα ήχου;Δυστυχώς κανείς δεν αναλαμβάνει να το ανοίξει και να ασχοληθεί..Λέω μηηηπως γίνεται με κάποιο Υ καλώδιο εξωτερικά π.χ με κάποιο πυκνωτάκι..

Στάλθηκε από το SM-X130 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην DIY κατηγορία ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν αλλά σίγουρα πρέπει να ξέρεις από κολλήσεις και γενικά να έχεις κάποιες γνώσεις στα ηλεκτρονικά.

Το πρόβλημα είναι ότι ο χρόνος που θα χρειαστεί από έναν ηλεκτρονικό για να βγάλει άκρη θα κοστίσει σίγουρα περισσότερο από την αξία του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Οπότε κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο από κάποιον ηλεκτρονικό ο οποίος ήδη έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα και επίσης τον ενοχλεί το auto standby του και θέλει να το πειράξει.

Απίθανο να γίνουν όλα αυτά..

Και επίσης σίγουρα δεν γίνεται με κάποιο καλώδιο και/ή πυκνωτάκι. Πρέπει να μπει χέρι στην πλακέτα.

μπορεις να βαλεις στην τροφοδοσια του sub αυτο και να ανοιγει οποτε ανοιγει ο ενισχυτης με την προυποθεση οτι ο ενισχυτής εχει trigger out και στο sub υπαρχει η δυνατοτητα απενεργοποίησης του auto

Χαίρετε!!Μήπως θα μπορούσα με κάποιο τρόπο (πατέντα) να παρακάμψω το auto standby με χαμηλή ένταση σε ένα Koda SW-10A και αντί αυτού,να μπαίνει σε auto standby μόνο όταν δεν υπάρχει καθόλου σήμα ήχου;Δυστυχώς κανείς δεν αναλαμβάνει να το ανοίξει και να ασχοληθεί..Λέω μηηηπως γίνεται με κάποιο Υ καλώδιο εξωτερικά π.χ με κάποιο πυκνωτάκι..

Η διέργεση του standby επιρρεάζεται από το
μέγεθος του σήματος που στέλνει ο ενισχυτής.
Αν ρυθμίζεται από εκεί παίξε με τις στάθμες.
Αν όχι, με εξωτερική επέμβαση θέλει κάποιο
κυκλωματάκι ενίσχυσης με volume, ίσως ένα
μικρό μικτάκι, γιατί το να πειραχτεί η είσοδος
του sub xωρίς σχέδιο είναι εμπειρική και
αμφίβολη προσέγγιση..

Ευχαριστώ παιδιά.Όμως ήδη μου κόστισε και άλλο γιατί είμαστε στη διαδικασία που του κάνουμε νέα κούτα (Απλά άθλιο με το μαμά κουτί) κάποιοι λένε ότι με ένα τέτοιο καλώδιο ίσως σωθεί γιατι πλέον θα παίρνει σήμα από 2 rca αντί για ένα.
48ea9fa25f6c7d91a5a818105984926a.jpg