Kodi σε Linux - OpenELEC - Kodibuntu

Απάντηση: XBMC σε Linux - Openelec

Και αναφέρω αυτό που γράφουν οι developers :
"I ported the hd audio stuff to the current OE version - a final "say goodbye for xvba and fglrx users".

OE 3.2.3 ships fglrx with xvba + hd audio.

In the future we will ship OSS vdpau on AMD. xvba is deprecated and we don't develop it any further."

Άρα μεγάλες εξελίξεις σε αυτό τον τομέα για εμας που εχουμε AMD και χρησιμοποιούμε Openelec... ;)

Re: XBMC σε Linux - Openelec

Έχω ένα ερώτημα που δεν μπορώ να το κατατάξω σε κάποιο thread, απλά το παραθέτω εδώ μιας και τρέχω openelec.

Μπορεί κάποιος με HTS Tvheadend και δέκτη dvb-t να μου πει με ποιο τρόπο το EPG θα δείχνει ελληνικούς χαρακτήρες και στo XBMC και στο web interface του;

Έβαλα την ΑΤΙ5450 στο HTPC και στον ενισχυτή ανάβουν τα DTS-MA & Dolby TrueHD με την 3.2.3. Έχω όμως και μερικά κολλήματα, τόσο σε βιντεο όσο και σε μουσική. Ο υπολογιστής παγώνει για 1-2 λεπτά.
Σε εσάς δουλεύει απροβλημάτιστα;

Απάντηση: Re: XBMC σε Linux - Openelec

Έβαλα την ΑΤΙ5450 στο HTPC και στον ενισχυτή ανάβουν τα DTS-MA & Dolby TrueHD με την 3.2.3. Έχω όμως και μερικά κολλήματα, τόσο σε βιντεο όσο και σε μουσική. Ο υπολογιστής παγώνει για 1-2 λεπτά.
Σε εσάς δουλεύει απροβλημάτιστα;

Στο TrueHD είχα μερικά τσακ στον ήχο.. (όχι σε εικόνα)
θα δοκιμάσω σήμερα DTSHD να σου πω...

Λοιπόν...
δοκίμασα ένα "μικρό" αρχείο γύρω στα 40gb mkv με streaming και DTSHD ήχο...
Κανένα απολύτως πρόβλημα...

στην επόμενη έκδοση του Openelec είπαν θα ενσωματώσουν τους καινούργιους drivers της AMD...οπότε μπορεί να έχουμε περαιτέρω βελτιώσεις σε εικόνα - ήχο...

Σε openelec συνδεμένο με τηλεόραση LG 50PG6000 αν ανοίξει το openelec πριν την τηλεόραση μου εμφανίζεται σήμα "no signal" στην τηλεόραση. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό;

Είναι καλό το OL να ανοίγει τελευταίο στην αλυσίδα αναπαραγωγής (Τηλεόραση>ενισχυτής>OL) για να διαβάσει σωστά τα στοιχεία των υπολοίπων συσκευών.
Στην περίπτωση σου, μην ξέροντας με τι συσκευή είναι συνδεμένο, μάλλον στέλνει στην τηλεόραση κάποια μη υποστηριζόμενη ανάλυση

Είναι καλό το OL να ανοίγει τελευταίο στην αλυσίδα αναπαραγωγής (Τηλεόραση>ενισχυτής>OL) για να διαβάσει σωστά τα στοιχεία των υπολοίπων συσκευών.
Στην περίπτωση σου, μην ξέροντας με τι συσκευή είναι συνδεμένο, μάλλον στέλνει στην τηλεόραση κάποια μη υποστηριζόμενη ανάλυση

Ευχαριστώ

Ευχαριστω Kostas_Y για την απαντηση σου.Στα Windows το βαζουμε σε μορφη zip.Το ιδιο θα κανουμε και εδω

Νομίζω υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης στις τελευταίες σελίδες του θέματος για το XBMC σε Win7.

Τι έπαθε το site του Openelec; Από χθες "down for maintenance";
Έχει βγει η 3.2.4 και δεν μπορώ να δω τις αλλαγές.

Τι έπαθε το site του Openelec; Από χθες "down for maintenance";
Έχει βγει η 3.2.4 και δεν μπορώ να δω τις αλλαγές.

OpenELEC, an embedded operating system built specifically to run XBMC, the open source entertainment media hub, is now at version 3.2.4.
A new iteration of OpenELEC 3.2.x arrived, the forth maintenance update being released incorporating just a few updates.
“Systems running OpenELEC 3.1.x and 3.2.x will automatically update to 3.2.4 if auto-update is enabled. Users who are still running OpenELEC 1.0-3.0 are encouraged to manually update to enjoy the many new features.”
"We would like to thank our users, project team and partners for their efforts in testing, reporting and fixing issues, adding features, creating how-to documents, and donations of hardware and funds to the project,” reads the official announcement.
Other changes include a new Linux kernel, 3.10.20, Samba 3.6.20, Systemd 208, pciutils 3.2.1, various upstream patches for libdrm, and support for Arch Linux.

Τίποτα ιδιαίτερο προς το παρόν. Αυτό το υποστήριξη σε Arch δεν καταλαβαίνω τι θα προσφέρει;

Αλήθεια παίζει κανείς αυτή την εποχή με XBMC 13.0 Gotham να μας πει εντυπώσεις;