Κωδικοποίηση SMS

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
.. παιδες κάπου ειχα δει, αλλά δεν μπορώ να το βρω, οτι υπάρχει μια ρυθμιση ωστε γράφοντας με κεφαλαία το κάθε sms να έχει 160( ; ) χαρακτήρες κ οχι 70 που εχω τώρα... μπορει κάποιος να μου πει τι πρεπει να γινει ή να βάλει κάποιο link;;
Μερσι!!!

Last edited by a moderator:
.. παιδες κάπου ειχα δει, αλλά δεν μπορώ να το βρω, οτι υπάρχει μια ρυθμιση ωστε γράφοντας με κεφαλαία το κάθε sms να έχει 160( ; ) χαρακτήρες κ οχι 70 που εχω τώρα... μπορει κάποιος να μου πει τι πρεπει να γινει ή να βάλει κάποιο link;;
Μερσι!!!
Πρέπει να σε εκπαιδεύσω στην αναζήτηση στο Play! Αφού στα είχα πει κάπου αλλού. Μήπως είχες iPhone πριν ?? :-Ρ

Βάζεις αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&feature=search_result

μετά βάζεις το ελληνικό πακέτο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms.el&feature=search_result

μετά πηγαίνεις επιλογές -> ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις αποστολής -> τικ στο ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις.

Τώρα πια έχεις 160 χαρακτήρες και ταυτόχρονα ένα πολύ καλύτερο sms διαχειριστή από το μαμά. :-)

ουπςςς :blush:
και να φανταστεις οτι έψαχνα σε όλα τα νηματα εκτός απο αυτο του Νεξους...
για να δουμε... τι θα καταφέρω!!!

έκανα ακριβως οτι μου ειπες αλλά ενω πριν γράψω δειχνει οτι εχω 160 χαρακτήρες με το που ξεκινω πεφτει στους 70...

έκανα ακριβως οτι μου ειπες αλλά ενω πριν γράψω δειχνει οτι εχω 160 χαρακτήρες με το που ξεκινω πεφτει στους 70...
Κάτω από το "Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις" έχει ένα "υποστηριζόμενες γλώσσες". Εκεί έχεις τικάρει τα ελληνικά?

δεν τα ειχα τικαρει...
τώρα ειναι οκ...

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!! :ernaehrung004: :grinning-smiley-043

Κανα πιο καλό πληκτρολόγιο παιζει;
Επίσης λεξικό; Τωρα οι μόνες λέξεις που βγάζει σαν επιλογες οταν γράφω ειναι κάτι ονοματα που εχω στο κατάλογο μου ....
Επίσης τόνους πως βάζουμε;;

και ελληνικά και τόνοι σε 1 SMS 160 χαρακτήρων δε γίνεται.
Μόνο κεφαλαία αλλιώς 70 χαρακτήρες.

δεν τα ειχα τικαρει...
τώρα ειναι οκ...

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!! :ernaehrung004: :grinning-smiley-043

Κανα πιο καλό πληκτρολόγιο παιζει;
Επίσης λεξικό; Τωρα οι μόνες λέξεις που βγάζει σαν επιλογες οταν γράφω ειναι κάτι ονοματα που εχω στο κατάλογο μου ....
Επίσης τόνους πως βάζουμε;;
Για τόνους κρατάς πατημένο το φωνήεν και σου βγάζει το τονισμένο να πατήσεις.