Κοιτάζοντας την Ανατολική Αγορά {split from Penultimate zen}

Re: Penultimate zen

90 ευρώ ...

T24uXaXi8bXXXXXXXX_!!55799068.jpg

T2b1daXgRbXXXXXXXX_!!55799068.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=...531_2315757_8969421,0:123805541_15_1482973174

Re: Penultimate zen

μήπως να ανοιχτεί νέο νήμα για το taobao και να μεταφερθούν τα σχετικά ποστ εκεί ??

*από το 114 και κάτω ...

Last edited:
Απάντηση: Re: Penultimate zen

μήπως να ανοιχτεί νέο νήμα για το taobao και να μεταφερθούν τα σχετικά ποστ εκεί ??

Καλυτερα θα ηταν για να οργανωσουμε και καμια παραγγελια.

παραγγελια θα γινει σιγουρα. Βλεπω κατι κουτια με 20 ευρω με φατσες ψυκτρες και απ ολα που δυστυχως κατω απο 120 ευρω εδω δεν βγαινουν.
Η πλακα ειναι οτι εχω αρχισει και βρισκω τα search words, με τα ιδεογραμματα ειναι σαν το παιχνιδι βρες την διαφορα. Εχω και ενα κινεζικο εστιατοριο στην γωνια που νομιζω πως θα γινει πολυ καλος φιλος μεσα στο σ/κ. Τωρα που ειναι η φαβα και που ειναι ο λακκος θα φανει στην πορεια

Βασίλη, αν η διαδικασία με τον ατζέντη δουλεύει όπως λένε στο taobao, τότε η αγορά θα είναι παιχνιδάκι..

ούτε κινέζικα, ούτε ζίουζίτσου, αγγλικά και paypal ...

Εχω παθει σοκ!!!

Οσο για το τελωνειο δεν ειναι default τα 150, ολα εχουν να κανουν με την τιμη αγορας (για να ειμαι πιο σαφης, την τιμη της αποδειξης). Μεχρι 100$ ειναι tax free. Απο εκει και πανω αρχιζει η χρεωση. Και φυσικα οχι αποστολη με courier...

ο ατζέντης αποκρίθηκε

αρχίζει η ανταλλαγή mail ....

σε πρώτη φάση μου είπε οτι αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία αυτός (με μια αμοιβή που πάει γύρω στο 15%) ....

για να δούμε..

Βασίλη, αν η διαδικασία με τον ατζέντη δουλεύει όπως λένε στο taobao, τότε η αγορά θα είναι παιχνιδάκι..

ούτε κινέζικα, ούτε ζίουζίτσου, αγγλικά και paypal ...

Ναι αν ο agent ειναι καλος, και δεν θελει φυσικα κανενα παραλογο fee ειναι super. Αλλιως μεταφραση απο το γοογλε...

Hello. My name is Stelios - 你好。我的名字是斯泰利奥斯

το κακό είναι οτι δεν δέχονται απeυθείας Paypal, αλλά το αντίστοιχο κινέζικο (alipay) που ενεργοποιείται μέσω κινέζικων τραπεζών,

επίσης οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) από αυτούς που είναι στο taobao δεν ξέρουν γρυ αγγλικά ή άλλη γλώσσα , οπότε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς θα είναι σαν το μαρτύριο της σταγόνας,

15 % μεσιτικά δεν είναι υπερβολή (έχεις και τη σιγουριά του Paypal) ...

Δημητρη μαζι σου. Κατσε να γινει μια σχετικη μελετη. Προς το παρον βρισκω εξειδικευμένα μαγαζια και το πραγμα που εχουν δεν ειναι για αδυνατες καρδιες θελει υπογλωσσια.