Κοιτάζοντας την Ανατολική Αγορά {split from Penultimate zen}

το λοιπόν, ο ατζέντης μου έστειλε ένα ατελείωτο κατεβατό ..

εν ολίγοις η διαδικασία είναι η εξής

1. του στέλνεις τα λινκ με τα προιόντα που θέλεις
2. σου κάνει μια προτιμολόγηση με εναλλακτικές ως προς τα μεταφορικά (courier, ταχυδρομείο, αεροπορικώς, οδικώς, με γαιδουράκι κλπ)
3. του στελνεις τα λεφτά μέσω paypal
4. αυτός αγοράζει το προιόν
5. στο στέλνει
6.του αφήνεις feedback στο ebay (!!?), αφού όλη η συναλλαγή γίνεται μέσω ebay (δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς ακριβώς - μάλλον κάτι σε private listing θα είναι) και έχει μέχρι τώρα κανα 60άρι στο 100% όλες για τέτοιου είδους αγορές

θέλω να ξαναδώ με προσοχή καναδυό σημεία, όπως τι γίνεται αν από τη στιγμή που θα του στείλεις τα λεφτά το προιόν εξαντληθεί, refund ??

επίσης η αμοιβή του είναι ένα ποσοστό το οποίο διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος ...

αυτά με μια πρώτη γρήγορη ανάγνωση του κατεβατού ....

Βασίληηηηηηηηηηηη κοίτα ομορφιές

40 ευρώ

c38dfc45e3094773102092150b90feec.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=8398154810

καλά δεν χρειάζεται να πω για τις τιμές που έχει το παραπάνω μαγαζί στα τζιτζιπλίκια (μπόρνες, καλωδιάκια κλπ)

Δημητρη σταματα θα βαλω τα κλαμματα. Οσο σκεφτομαι ποσο πηγε το δικο μου...εδω εχω βρει ρε συ με 5 ευρω...θα τα κανω μια σουμα και μιλαμε το σ/κ
αν δε γραφει στη φατσα tsou-lee εγω δεν το παιρνω

Δημητρη σταματα θα βαλω τα κλαμματα. Οσο σκεφτομαι ποσο πηγε το δικο μου...εδω εχω βρει ρε συ με 5 ευρω...θα τα κανω μια σουμα και μιλαμε το σ/κ
αν δε γραφει στη φατσα tsou-lee εγω δεν το παιρνω

άντε να κάνουμε μια πρώτη απόπειρα,

να χτυπήσουμε 4-5 κουτάκια να δούμε πώς θα τσουλήσει το πράμα ...

αν δεν έχουν ψύκτρες έρχονται φλατ σε φάκελο , αβάδιστα αβίαστα κλπ κλπ

θα σου προωθήσω τα mail του ατζέντη να ρίξεις κι εσύ μια ματιά...

Last edited:
Αυτό φτιάχνεται. Οχι με 35, αλλά φτιάχνεται. Πολλά άλλα, with nothing. :afro:

Μανώλη, μόνο με το σασί, τις βίδες, τις τρύπες, τα βαμένα καπάκια των ΜΣ , τα κουμπιά κλπ .... έχεις κάνει απόσβεση.

απλα τωρα μπορεις να καταλαβεις οτι αν δεν υπαρχε οικονομικη κριση και ιντερνετ δεν θα μπορουσαμε ποτε να μαθουμε την αληθεια!!!!