Κοιτοντας το αλμπουμ.....

Palimpsest said:
Ntinos, μπορει να ειναι και καμμια αλλη, καλυτερη απο την Παμελα....
Σπιρος

Σπιρο, γιατι γινεσαι τοσο σπασικλας?:tdown:

Μηπως επειδη σε εχοχλησε η θεση/απορια μου που ειχα σε ενα αλλο thread σχετικα με ενα M6? (νομιζω πως αυτο ηταν), και επειδη απαντησα στην ειρωνια σου σχετικα με τα βορειο & νοτιοευρωπαικα χαρακτηριστικα μας?

Ευχομαι να παρεξηγησα την σταση σου, και να ειναι μονο χιουμορ
(που δεν κολλαει πουθενα βεβαια)

Ντίνο έχεις δίκιο να ενοχλήσε, αλλά μη γυρίσουμε το θέμα επί προσωπικού.

Ο Σπύρος αγαπάει πολύ την δικτυακή μας παρέα και για αυτό την τιμάει με την παρουσία του όπως όλοι μας. Η διαφορά είναι ότι ο Σπύρος ζει στη Σουηδία και είναι φυσικό να μην καταλαβαίνουμε πολλές φορές ο ένας το χιούμορ του άλλου.

Το πληκτρολόγιο δημιουργεί αποστάσεις μεταξύ μας ενώ στην πραγματικότητα είμαστε όλοι πολύ κοντά, ας μην ψάχνουμε λεξούλες για να πιανόμαστε σε ανούσιες συζητήσεις.

Ειρήνη

oraia ta cars alla aparaitito aksesouar einai kai afto edo dipla sou na sou "tononei " to ithiko :fahne90:

Attachments

• 7076.jpg
    7076.jpg
    11.9 KB · Views: 17
Κρυωνάς Νίκος said:
Ντίνο έχεις δίκιο να ενοχλήσε, αλλά μη γυρίσουμε το θέμα επί προσωπικού.

Ο Σπύρος αγαπάει πολύ την δικτυακή μας παρέα και για αυτό την τιμάει με την παρουσία του όπως όλοι μας. Η διαφορά είναι ότι ο Σπύρος ζει στη Σουηδία και είναι φυσικό να μην καταλαβαίνουμε πολλές φορές ο ένας το χιούμορ του άλλου.

Το πληκτρολόγιο δημιουργεί αποστάσεις μεταξύ μας ενώ στην πραγματικότητα είμαστε όλοι πολύ κοντά, ας μην ψάχνουμε λεξούλες για να πιανόμαστε σε ανούσιες συζητήσεις.

Ειρήνη

Νικο δεν εχω σκοπο να γυρισω κανενα θεμα. Ουτε με ενοχλει καποιος το οποιοι δεν γνωριζω προσωπικα. Απλως μου δημιουργηθηκε μια μαλλον ευλογη απορια γιατι ο Σπιρος "μου την ειπε". Τιποτε παραπανω απο αυτο.
(εχω καλη αισθηση του χιουμορ και καταλαβαινω πολυ καλα ποτε καποιος κανει ή δεν κανει).

Τωρα αν η ερωτηση μου προς τον Σπιρο (δημοσιως) προσβαλει εσενα προσωπικα, οποιον αλλο, ακομη και τον Σπιρο, ζηταω συγγνωμη απο ολους.

Καλες διακοπες-bye-

Απάντηση: Re: Κοιτοντας το αλμπουμ.....

Palimpsest said:
καλα BIOS
αφου προτιμας ενα DKW απο ενα καθαροαιμο, οπως επιθυμεις!
Ευαγγελε, 110 ειναι το οριο στην Σουηδια, αλλα σε μερικες περιοχες δοκιμαζουν 120! Μετα απο καμμια 20αρια χρονια ερευνας θα αποφασισουν αν θα γινει και στους υπολοιπους δρομους 120! Τυπικη Σουηδικη σκεψη, π ρ ο σ ε κ τ ι κ α!
Ntinos, βαζεις οτι φωτογραφιες εχεις στο αλμπουμ σου, αλλα δεν νομιζω οτι εχεις την Παμελα Αντερσσον!
Σπιρος

110 εχουμε στα Γιαννενα οριο για τα φτιαγμενα παπια ....... :flipout: :flipout: :flipout:

Ntinos
απλα δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα και δεν προκειται να τα ξαναδιαβασω αλλη μια φορα ψαχνοντας να βρω τα φαντασματα!
Ευαγγελε, συμφωνα με τον νομο, ειναι 35χλμ για τα μηχανακια και 50 ακριβως η μεγαλυτερη ταχυτητα στα μηχανακια τυποποιηση Ευρωπαικης Ενωσης!
Σπιρος