KOKAR σε περιμένουμε πίσω..

Νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία λόγω ημερών να χαμηλώσουν λίγο οι τόνοι, τα φώτα και ότι άλλο θέτε !!!!!!

Κώστα υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου, προσωπικά πάντα είμαι υπέρ των ήρεμων και συζητήσιμων λύσεων...... με πιανς ????-bye-

Κι εγώ υπέρ της ηρεμίας είμαι (τα 5 χρόνια που δεν ακούστηκα εδώ μέσα ούτε στον ύπνο μου αυτό μαρτυρούν), αλλά μέρικοί δείχνουν ότι δεν ανταποκρίνονται καν στα στοιχειώδη...
Είναι καιρός να καταλάβει και το τελευταίο απλό μέλος ότι δεν φτουράνε πια μερικές φάτσες εδώ μέσα...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: KOKAR σε περιμένουμε πίσω..

Kαι εγώ νόμισα πώς μέ αντέγραψες και έγραψες πολύ γρήγορα πάνω στό σχόλιό μου...:flipout::flipout::flipout:

θα σε κοπανήσω αύριο, είμαι κουρασμένος απόψε !!!!:flipout::flipout:

Κι εγώ υπέρ της ηρεμίας είμαι (τα 5 χρόνια που δεν ακούστηκα εδώ μέσα ούτε στον ύπνο μου αυτό μαρτυρούν), αλλά μέρικοί δείχνουν ότι δεν ανταποκρίνονται καν στα στοιχειώδη...

ε, ώρα είναι πάλι να ηρεμήσουμε λιγουλάκι !!!!!! τι λες Κωθτάκη ????:flipout:

Πάντως...
Ότι θα έκανε παραγγελιά ο Kokar σε μένα δεν το περίμενα... :flipout:

kokar.jpg

Γίνεται να χαμηλώσουν τά φώτα και οι εντάσεις για να κάνουμε Καλά Χριστούγεννα??:grinning-smiley-043

ενας καλος στο φωτομονταζ παρακαλειται να βαλει να μας φερει τον κοκαρ ο Αγιος Βασιλης μεσα στο σακουλι του...:guitarist:

(θα γεμισει το σακουλι βεβαια αλλα δεν πειραζει):flipout:

ενας καλος στο φωτομονταζ παρακαλειται να βαλει να μας φερει τον κοκαρ ο Αγιος Βασιλης μεσα στο σακουλι του...:guitarist:

(θα γεμισει το σακουλι βεβαια αλλα δεν πειραζει):flipout:

Δεν τα έμαθες?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!

Kαι εγώ νόμισα πώς μέ αντέγραψες και έγραψες πολύ γρήγορα πάνω στό σχόλιό μου...:flipout::flipout::flipout:

Παρακαλούνται οι πληκτρολογούντες με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός να συγκρατηθούν, μην έχουμε χρονικά παράδοξα (quotes πριν τα κανονικά ποστ, κλπ)...:flipout:

Παρακαλούνται οι πληκτρολογούντες με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός να συγκρατηθούν, μην έχουμε χρονικά παράδοξα (quotes πριν τα κανονικά ποστ, κλπ)...:flipout:

Η έστω να παρουσιαστούν πάραυτα στο Ροβανιέμι...:flipout::flipout:

Σωστός!:a0210:

Για κάντε πίσω όσοι κοουτάρατε να δείτε την αλήθεια...:flipout:

Παιδιά, το τόπικ ξέφυγε και λογικό ήταν.
Ο kokar πήρε μια απόφαση, την εκτίμηση που του έχουμε την ξέρει, είναι περιττό να γράφουμε μελό μηνύματα του στυλ "γύρνα πίσω", "σε θέλω", "μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου" κλπ κλπ.
Αν θέλει να γυρίσει, θα γυρίσει.

Άσχετο γιατι ειχα την εντύπωση οτι τα "κοριτσια στον Ήλιο" ηταν του Θεοδωράκη:hmmmm::chinscratch::chinscratch:

Re: Απάντηση: KOKAR σε περιμένουμε πίσω..

Ντιν ντον...

Παρακαλείται ο κύριος nsamar να περάσει από τη ρεσεψιόν να παραλάβει ένα μόνιμο ban από τη μουσική κατηγορία...

Ντιν ντον...

:flipout: