Απάντηση: Re: Κολλάει το PC οταν βάζω 1080ρ ταινία !!!
Οχι δεν μου αρεσει ο Media Player Classic ! ποτε δεν μου αρεσε η πολυπλοκοτητα του οτι θελει παντα εξωτερικα φιλτρα για να παιξει σωστα
και στα 2 μου κομπιουτερ Λαπτοπ και πισι επαιζε με προβληματα σκαλωματα και συν οτι δεν μου αρεσε ποτε χρωματκα !!!
ο ΚΜΡ ειναι για μενα ο Τελειος παικτης !!!!! παιζει τα παντα και κανει οτι θες !!!
και ο DOTplayer ειναι σχεδον ιδιος μη πω 100% ιδιος ....
να ενημερωσω πλεον οτι το Πισι ΔΕΝ ξανακολησε απο χτες ........
ισως το καθαρισμα ;;;; ισως το ξεματιασμα ;;;; ισως τον κακο του τον καιρο ;;;; δεν ξερω πλεον εχω σκισει τα πτυχια μου !!!!!!! :twoguns:
Εγώ XP έχω σε 2-3 μηχανήματα και δουλεύουν μια χαρά ...και σε 1080 και σε όλα.
Τα πάντα τα βλέπω με τον Media Player των windows αλλά με drivers απο εδώ :
http://www.mediaplayercodecpack.com/
Μαζί με το πακέτο εγκαθιστά αν θέλεις και τον Media Player Classic που και αυτός είναι πολύ καλός.
Μηχανάκι Pentium 4 στα 3.20 GHz & 3 GB Ram.
Οχι δεν μου αρεσει ο Media Player Classic ! ποτε δεν μου αρεσε η πολυπλοκοτητα του οτι θελει παντα εξωτερικα φιλτρα για να παιξει σωστα
και στα 2 μου κομπιουτερ Λαπτοπ και πισι επαιζε με προβληματα σκαλωματα και συν οτι δεν μου αρεσε ποτε χρωματκα !!!
ο ΚΜΡ ειναι για μενα ο Τελειος παικτης !!!!! παιζει τα παντα και κανει οτι θες !!!
και ο DOTplayer ειναι σχεδον ιδιος μη πω 100% ιδιος ....
να ενημερωσω πλεον οτι το Πισι ΔΕΝ ξανακολησε απο χτες ........
ισως το καθαρισμα ;;;; ισως το ξεματιασμα ;;;; ισως τον κακο του τον καιρο ;;;; δεν ξερω πλεον εχω σκισει τα πτυχια μου !!!!!!! :twoguns: