Κολλάει το PC οταν βάζω 1080ρ ταινία !!!

Απάντηση: Re: Κολλάει το PC οταν βάζω 1080ρ ταινία !!!

Εγώ XP έχω σε 2-3 μηχανήματα και δουλεύουν μια χαρά ...και σε 1080 και σε όλα.
Τα πάντα τα βλέπω με τον Media Player των windows αλλά με drivers απο εδώ :
http://www.mediaplayercodecpack.com/
Μαζί με το πακέτο εγκαθιστά αν θέλεις και τον Media Player Classic που και αυτός είναι πολύ καλός.
Μηχανάκι Pentium 4 στα 3.20 GHz & 3 GB Ram.

Οχι δεν μου αρεσει ο Media Player Classic ! ποτε δεν μου αρεσε η πολυπλοκοτητα του οτι θελει παντα εξωτερικα φιλτρα για να παιξει σωστα
και στα 2 μου κομπιουτερ Λαπτοπ και πισι επαιζε με προβληματα σκαλωματα και συν οτι δεν μου αρεσε ποτε χρωματκα !!!

ο ΚΜΡ ειναι για μενα ο Τελειος παικτης !!!!! παιζει τα παντα και κανει οτι θες !!!

και ο DOTplayer ειναι σχεδον ιδιος μη πω 100% ιδιος ....

να ενημερωσω πλεον οτι το Πισι ΔΕΝ ξανακολησε απο χτες ........

ισως το καθαρισμα ;;;; ισως το ξεματιασμα ;;;; ισως τον κακο του τον καιρο ;;;; δεν ξερω πλεον εχω σκισει τα πτυχια μου !!!!!!! :twoguns:

Οχι δεν μου αρεσει ο Media Player Classic ! ποτε δεν μου αρεσε η πολυπλοκοτητα του οτι θελει παντα εξωτερικα φιλτρα για να παιξει σωστα
και στα 2 μου κομπιουτερ Λαπτοπ και πισι επαιζε με προβληματα σκαλωματα και συν οτι δεν μου αρεσε ποτε χρωματκα !!!

Είναι πάνω από 2 χρόνια που ο MPC-HC δεν θέλει καμία ρύθμιση για να παίξει σωστά.
Μίλησε μας λίγο για το τι σημαίνει *δεν μου άρεσε ποτέ χρωματικά* :rifle:

Είναι πάνω από 2 χρόνια που ο MPC-HC δεν θέλει καμία ρύθμιση για να παίξει σωστά.
Μίλησε μας λίγο για το τι σημαίνει *δεν μου άρεσε ποτέ χρωματικά* :rifle:

ενοω οτι ειχε απο τις δικες του ρυθμισεις μιλαμε απειραχτος κιτρινωπη χροια σε σχεση με ΚΜΡ και DOTplayer .
πολυ θερμα και κορεσμενα χρωματα που κιτρινικοκινιζαν ......

οι αλλοι 2 πλευερς εχουν ουδετερα χρωματα πιο σωστα στο ματι !

Να αναφερω οτι σημερα το Πισι ξαναρχισε τα ιδια ......... θελει βαριοπουλα !!!!!!!!!

Να ενημερωσω οτι βρεθηκε το προβλημα !!!!!!!!!!!

Ο σκληρος δισκος του πισι μου κολαει οταν παιζω ταινιες που εχω σε αυτον !!!!!!!

Επαιξα τις ιδιες ταινιες απο εξωτερικο δισκο και δεν κολησε καμια !!!!!!!!!

δεν το δοκιμαζα μεχρι τωρα διοτι φοβομουν μην καταστρεψω τον εξωτερικο δισκο....

φαινεται οτι η μνημη Ραμ που εχω ειναι λιγη και παιρνει και απο τον σκληρο....

Last edited: