Κόλλημα κατά την προβολή DVD

Για βγαλτο ρε φιλε να δεις τι γινεται.

Την ειχα παθει κι εγω μια φορα , ετσι στα καλα των καθουμενων.

Και η πλακα πια ειναι, επειδη σε δαυτα ρυθμιζεις και καθε ποτε θες να κανει δειγματοληψια, οταν το εβαλα πιο συχνο εκανε και ποιο συχνα σπασιματα, οταν το εβαζα ποιο αραιο, ακολουθουσαν και τα σπασιματα..
Οποτε εφαγε σουτ και ησυχασα.

Δεν ξερω αν ειναι αυτο, αφου λες οτι το ειχες απο την αρχη, αλλα δοκιμασε το να δουμε τι γινεται.
Ισως απο ρισορσις ησουν καλα και δεν εππηρεαζε και τωρα κατι εχει αλλαξει. Ξερω γω......

Πιθανόν να άρχισαν τα κολλήματα από τότε που εγκατέστησα την Skystar2.
Δεν είμαι σίγουρος όμως. Λες να παίζει κανένα ρόλο;

ΩΩΩππα, δεν μας τα ειπες αυτα.....

Ερωτηση , board Asus εχεις????

Ξανα ερωτηση, εχει καρτα δικτυου το συστημα σου επανω????

Μαλιστα...

εγω με τη skystar αντιμετωπισα χοντρο προβλημα. Αλλο βεβαια απο αυτο που λες , αλλα μοιαζει.
Εμενα δεν μου εβγαζε ηχο, μου εκανε κατι ηχους απο το υπερπεραν , αλλα επειδη τα σπασιματα ουσιαστικα εχουν να κανουν και με το χρονισμο και ανακατεψες και το reclock πριν στην κουβεντα, σου λεω κατευεθεια , τωρα που εχεις πλεον εγκαταστημενη την skystar, κατεβασε οτι ποιο φρεσκο εχει σε driver για την καρτα ηχου και ξηλωσε τους και περασε τους ξανα.... ( υποθετω οτι ειναι on board η ηχου)

Απάντηση: Re: Κόλλημα κατά την προβολή DVD

George C said:
Πιθανόν να άρχισαν τα κολλήματα από τότε που εγκατέστησα την Skystar2.
Δεν είμαι σίγουρος όμως. Λες να παίζει κανένα ρόλο;

Welcome to the club.... Την πέταξα και ησύχασα. :music-smiley-005:
Μου δημιουργούσε πολλά προβλήματα κυρίως στην κίνηση. :tdown:

Ετσι ειναι Μπαμπη, απλα εγω το πηρα πατριωτικα το θεμα και λυθηκε τελικα. Τωρα ειναι επανω και ρανινγκ και απο κινηση τζαμιροκουα ι .

Χρήστο τα κολλήματα είναι και στην κίνηση.
Κάνει κάποια κομπιάσματα δηλαδή...

Λοιπόν απεγκατέστησα το software της Skystar, έκλεισα το Speedfun, δοκίμασα να παίξω το dvd από το σκληρό και πάλι τα ίδια. Το Cpu δεν ξεπερνάει το 20 με 30%.
Άλλη ιδέα;

Μεγάλο πρόβλημα στήν κίνηση έχω και εγώ με τα media center.
Το cpu usage δέν περνάει και σε εμένα το 30%.
Μερικές φορές αντιμετοπίζω και μικροδιακοπές στον ήχο.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει η onboard κάρτα ήχου;(intel high definition).

Απάντηση: Re: Κόλλημα κατά την προβολή DVD

George C said:
Λοιπόν απεγκατέστησα το software της Skystar, έκλεισα το Speedfun, δοκίμασα να παίξω το dvd από το σκληρό και πάλι τα ίδια. Το Cpu δεν ξεπερνάει το 20 με 30%.
Άλλη ιδέα;

Drivers στην καρτα ηχου που σου ανεφερα ποιο πριν????

Browser said:
Μαλιστα...

εγω με τη skystar αντιμετωπισα χοντρο προβλημα. Αλλο βεβαια απο αυτο που λες , αλλα μοιαζει.
Εμενα δεν μου εβγαζε ηχο, μου εκανε κατι ηχους απο το υπερπεραν , αλλα επειδη τα σπασιματα ουσιαστικα εχουν να κανουν και με το χρονισμο και ανακατεψες και το reclock πριν στην κουβεντα, σου λεω κατευεθεια , τωρα που εχεις πλεον εγκαταστημενη την skystar, κατεβασε οτι ποιο φρεσκο εχει σε driver για την καρτα ηχου και ξηλωσε τους και περασε τους ξανα.... ( υποθετω οτι ειναι on board η ηχου)

^^^

Χρήστο ο ήχος δεν έχει κανένα πρόβλημα τι σχέση μπορεί να έχουν οι drivers της κάρτας ήχου;

Λοιπόν το πρόβλημα λήθηκε με τον άγριο τρόπο.
Έκανα restore ένα backup που είχα κρατήσει με το Acronis True Image και όλα καλά.
Μετά άρχησα σιγά σιγά να κάνω τα βήματα που έκανα και πριν με την εγκατάσταση της Skystar.
Παρατήρησα ότι αρχίσαν πάλι τα κολλήματα όταν εγκατέστησα το software της Skystar από το μαμά CD.
Χωρίς αυτό βέβαια δεν βλέπει την κάρτα σωστά το Progdb...
Τους drivers τους έβαλα από το cd και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Εσύ Χρήστο τι έχεις κάνει.
Μήπως αν βάλω το AltDVB παίξει;

Ουσιαστικα αυτο που ειπες.

Απλα επειδη ειχα προβλημα και με τον ηχο, αφου πεταξα τη σκαισταρ, εβαλα καινουργιους drivers για τιν ηχο και μετα την εβαλα παλι με τον τροπο που ειπες!!

Ναι αλλά το ProgDB δεν την βλέπει σαν started αν δεν εγκαταστήσω το software από το συνοδευτικό cd της το οποίο είναι αυτό που τα κάνει όλα σκ@τ@...