Κολλησε στο restore

στο "hosts" file σβησε το "74.208.105.171 gs.apple.com"

θα το βρεις στο /etc/ directory

1. κάνε disable τον firewall
2. Κάνε disable το antivirus
3. δοκίμασε με shift-restore να κάνεις upload το ipsw κατευθείαν.

φτιαχτηκε σε καταστημα

το προβλημα ειπαν ηταν το jailbreak της 3.1.2

το βαλανε σε dfu απο δω απο κει με την τριτη

το 4.1 δεν εγκαθισταται ευκολα λεει σε jb phones ουτε με ρεστορε ...

ισχυει αυτο που ειπανε ?

Νομίζω ότι σου είπαν βλακεία.

Βασικά με ενα restore - update και μετά j/b θα ήσουν οκ.Απλά στάθηκες άτυχος αφού έφαγε "κόλλημα" το τηλέφωνο.

Μου έκανε εμένα κάτι ανάλογο τις προάλλες σε restore αλλά δεν ήταν σαν την δική σου περίπτωση αφού εμένα το itunes μου έβγαζε ενα μ'ήνυμα λάθους

Μετά απο αρκετό googling λύθηκε και πέρασα ξανά με restore thn 3.1.2 μετά απο 4 προσπάθειες όμως

δεν ξανατολμαω jb βεβαια εκτος αν το δωσω εξω

το ζητημα ειναι οτι μου λενε εισαι ατυχος

πολλοι το κανουν σε εναν κολλαει

σε μενα δεν κολλησε στο jb ομως ...

εχει συμβει και σε μενα και το ειχα αναφερει. εχει να κανει με mac osx και δεν προκειται για τυχαιο περιστατικο.

μαλιστα ...

αρα μακρια απο το jb ...

γιατι στην επομενη αναβαθμιση θα κολλησει
( το καταστημα εκανε το ρεστορε σε macbook με windows ομως ... )

και αμα πας να κανεις update σε 4.2 θα παθεις το ιδιο προβλημα. χωρις το τηλ να ειναι jailbrake. κατι εχει κρατημενο το itunes. παραδειγμα πραγματικο. ειχα το 3gs jailbrake το πουλησα και πηρα το 4. ειχε εκδοση 4.0. δεν εκανα jailbrake. παω να κανω update σε 4.1 boom παει το τηλ. dfu και ξανα απο την αρχη.

και αμα πας να κανεις update σε 4.2 θα παθεις το ιδιο προβλημα. χωρις το τηλ να ειναι jailbrake. κατι εχει κρατημενο το itunes. παραδειγμα πραγματικο. ειχα το 3gs jailbrake το πουλησα και πηρα το 4. ειχε εκδοση 4.0. δεν εκανα jailbrake. παω να κανω update σε 4.1 boom παει το τηλ. dfu και ξανα απο την αρχη.

ωχ ... !

φταιει το 4.1 δλδ ?

δλδ τωρα που το χω καθαρο αν βαλω την 4.2 οταν βγει ?

κολλημα ?

ετσι λεω

Τι λέτε βρε παιδιά ;;;

Δλδ τόσοι χρήστες που έχουν μια χαρά "μαμά" τα τηλ τους, όταν κάνουν αναβάθμιση στο νέο λογισμικό, κολλούν ;;;

:BDGBGDB55:

Θα είχε κλείσει η apple αν γινόταν αυτό...:grinning-smiley-043

Σε ορισμένες περιπτώσεις απ ότι φαίνεται συμβαίνει
Τράβηξε μεγάλο κόλλημα το δικό μου
Είδε το σέρβις με τα ματια του
( και τη dfu )

Σε ορισμένες περιπτώσεις απ ότι φαίνεται συμβαίνει
Τράβηξε μεγάλο κόλλημα το δικό μου
Είδε το σέρβις με τα ματια του
( και τη dfu )

Δηλαδή, πραγματικά τώρα, τι ακριβώς σου έκαναν σε αυτό το περίφημο service, που δε θα μπορούσες να κάνεις μόνος σου;

Δηλαδή, πραγματικά τώρα, τι ακριβώς σου έκαναν σε αυτό το περίφημο service, που δε θα μπορούσες να κάνεις μόνος σου;

κατι εγραψε στο τερμιναλ και το βαλε σε dfu νομιζω

αλλιως τα ιδια

απλα ετυχε και πηρε μπροστα αλλιως θα πηγαινε για επισκευη ...

Απλά δεν το έψαξες αρκετά...
Να είσαι σίγουρος ότι μπορούσες κι εσύ να κάνεις ότι έκαναν...

Αν έβαζαν χέρι εσωτερικά και στο έφτιαχναν οκ, πάω πάσο...
Αλήθεια πόσο σε χρέωσαν?

Πχ. εμένα το 9volto μου ζήτησε 130 ευρώ για αλλαγή οθόνης LCD 3G 8GB (χωρίς εγγύηση για την επισκευή!!) κι εγω την παράγγειλα απο Ebay (Αγγλια) με 35 ευρώ πακέτο με κατι "εργαλειάκια" που "και καλά" χρειάζεσαι...Να φανταστείς το iphone το άνοιξα χωρίς αυτά τα "εργαλειάκια"...!

μετα το ρεστορε ( ολα καλα - χωρις σπασιμο ομως ) μου βγαζει update carier settings ( vodafone cu ) να το κανω ... ?

ΝΟΜΙΖΩ ότι αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις για MMS και INTERNET και είναι αυτόματο...

Ξαναλέω ΝΟΜΙΖΩ...