Κομμάτια που μας σηκώνεται η τρίχα...

Gal'en χαίρομαι ,αλλά και συ χτύπησες φλέβα. (και μεταξύ μας, στο τραγούδι του Κότσιρα μου αρέσουν οι στίχοι "το κορμί σου εξορία, ξένος τόπος, ξένο σώμα". Τα λέει όλα με ελάχιστες λέξεις.)

αν και πλεον εχω περασει σε αλλα ακουσματα, οποτε το ακουω με φτιαχνει ,αυθεντικο in your face hardcore στα καλυτερα του.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μια απο τα ιδια ....στιχοι αξεπεραστοι

Απ ολα έχει ο μπαξές βλεπω...
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

χεχε με αυτα μεγαλωσα........τωρα πως κατεληξα να ακουω bob dylan και neil young, εβαλε και το ηχοσυστημα το χερακι του:D

παντως ειναι αυθεντικοι κατι που μονο στο πανκ αιντε και στο ραπ βρισκεις

δεν υπαρχει θεμα και για μενα να ελεγες ,αλλωστε δεν ντρεπομαι για το μουσικο παρελθον μου:D

το θεμα ειναι οτι πλεον τα ακουω μονο στο you tube , στο πικαπ βαζω rory gallagher ktlp.

το μονο που μου την δινει ειναι οτι στα περιοδικα οπως ο ηχος και η εικονα βλεπω κατι συντακτες να πλασσαρουν κατι μπαντε ως extreme και γελαω με την καρδια μου. ποσα επεισοδια εχουν χασει θεε μου

Είναι απίστευτο ομως μια κοινότητα που έχει τοσα κοινα να πετάγεται με τοση ευκολία απο τον Κοτσιρα στον Ραχμανινωφ και μετά στο θηριον

Απάντηση: Re: Κομμάτια που μας σηκώνεται η τρίχα...

Είναι απίστευτο ομως μια κοινότητα που έχει τοσα κοινα να πετάγεται με τοση ευκολία απο τον Κοτσιρα στον Ραχμανινωφ και μετά στο θηριον

Εκει ειναι η ουσια. Στην πολυσυλλεκτικοτητα. Στην ποικιλια. Στους ανοιχτους οριζοντες.
Στο να μπορεις να βρεις την ομορφια σε ολες της τις εκφανσεις!

ελα ντε:D

παντως να εχεις συστηματαρα και να ακους ......στην αυλη μου καιει το χιονι ....δεν ξερω θα ηθελα να μαθω μερικοι ανθρωποι γιατι φτιαχνονται με τετοιους στιχους

Σωστο κι αυτο.:ernaehrung004:

Μμμμ, μολις δημιουργησα χρονικο παραδοξο.:jester:

Last edited:

ελα ντε:D

παντως να εχεις συστηματαρα και να ακους ......στην αυλη μου καιει το χιονι ....δεν ξερω θα ηθελα να μαθω μερικοι ανθρωποι γιατι φτιαχνονται με τετοιους στιχους

Re: Απάντηση: Re: Κομμάτια που μας σηκώνεται η τρίχα...

Μμμμ, μολις δημιουργησα χρονικο παραδοξο.:jester:

πες το ρε συ και αρχισα να μετραω ποσες μπυρες ηπια:D

Με συνόδευσε πριν λίγο πίνοντας καφέ, ενώ τα πλατανόφυλλα ολόγυρα, ρόδινα πια απ' τον Οκτώβρη έστρωναν το χαλί για τον χειμώνα που έρχεται.....βαρύς για τις ψυχές μας...

Fandango

Last edited:
Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες φορές και να το ακούσω, για μένα θα είναι πάντα μια γεννήτρια συγκίνησης και συναισθημάτων.
Πτώσεις, μεταπτώσεις, παρορμήσεις, τελικά οι μουσικές που ποστάρουμε μας ψυχογραφούν.
Το "Καλοκαίρι" από τις "4 Εποχές" του Βιβάλντι.

Για προσωπικούς λόγους και μη...

Re: Απάντηση: Κομμάτια που μας σηκώνεται η τρίχα...

Με συνόδευσε πριν λίγο πίνοντας καφέ, ενώ τα πλατανόφυλλα ολόγυρα, ρόδινα πια απ' τον Οκτώβρη έστρωναν το χαλί για τον χειμώνα που έρχεται.....βαρύς για τις ψυχές μας...

Fandango

μια ακομη εκδοχη που με γοητευει