Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Η ειδηση τελικα ειναι λαθος,απ οτι φαινεται δεν υπαρχει κατι τετοιο

Θα το έγραφα κι εγώ χθες που το googlαρα, αλλά ντράπηκα μη νομίσουν ότι γύριζα τα Λαδάδικα για να βρω το κουρείο. :Banane0: :flipout:

Στην Αυστραλία φαίνεται πως κουρεύουν οι κυρίες.

Σιγά μην υπήρχε τέτοιο κομμωτήριο στα Λαδάδικα και δεν το ξέραμε, πινακίδα νέον θα είχε απέξω! :D

Re: Απάντηση: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Θα το έγραφα κι εγώ χθες που το googlαρα, αλλά ντράπηκα μη νομίσουν ότι γύριζα τα Λαδάδικα για να βρω το κουρείο. :Banane0: :flipout:

Στα Λαδαδικα της Αυστραλιας ? :D

Σιγά μην υπήρχε τέτοιο κομμωτήριο στα Λαδάδικα και δεν το ξέραμε, πινακίδα νέον θα είχε απέξω! :D

Βασικα θα ειχε στησει ηδη αντισκηνο απεξω ο Ανθιμος :ernaehrung004:

(για να διαμαρτυρηθει φυσικα )

Νομίζεις με το googlaρισμα το έσωσες τώρα? :ADFADF1:

Γιατι Τασο τι εχουν τα Λαδαδικα?Εδω και παρα πολλα χρονια επαψαν να εχουν τις γραφικες προσωπικοτητες που υπηρχαν.Αλλοιωθηκε ο χαρακτηρας τους και περα απο τον Ζυθο,τα υπολοιπα ολα ηταν και ειναι μετριοτητες.
Δυστυχως οταν αρχισε η μετατροπη τους στη σημερινη τους μορφη,ο αντιδημαρχος που το σχεδιασε ηταν ως συνηθως ασχετος.Εδιωξε δεκαδες υγιεστατες επιχειρησεις και εκανε τη περιοχη φαγαδικο,σε τετοιο μεγεθος που ηταν αδυνατο να κρατησει.Ετσι φυσιολογικα επηλθε ο μαρασμος

Απάντηση: Re: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Πήγαινε να σου περιποιηθούν το μουστάκι, Πέτρο... :D

Στεργιο να παω Αυστραλια?λιγο μακρυα δεν πεφτει?
Ολες οι φωτο που δημοσιευονται ειναι απο Αυστραλια
Το κουρειο δεν εχει διευθυνση? Αλλοι λενε Κατουνη,αλλοι αλλους δρομους.
Περιμενουμε πληροφοριες και φωτο απο πρωτο χερι,αλλα χαθηκε.
Μηπως ειναι εκει ,ο Suzakias, και κουρευεται?

Γιατι Τασο τι εχουν τα Λαδαδικα?Εδω και παρα πολλα χρονια επαψαν να εχουν τις γραφικες προσωπικοτητες που υπηρχαν.Αλλοιωθηκε ο χαρακτηρας τους και περα απο τον Ζυθο,τα υπολοιπα ολα ηταν και ειναι μετριοτητες.
Δυστυχως οταν αρχισε η μετατροπη τους στη σημερινη τους μορφη,ο αντιδημαρχος που το σχεδιασε ηταν ως συνηθως ασχετος.Εδιωξε δεκαδες υγιεστατες επιχειρησεις και εκανε τη περιοχη φαγαδικο,σε τετοιο μεγεθος που ηταν αδυνατο να κρατησει.Ετσι φυσιολογικα επηλθε ο μαρασμος

Δεν είπα ότι έχουν τίποτα. Είπα εάν έγραφα ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στα Λαδάδικα θα νομίζατε ότι όργωσα ήδη την περιοχή να το βρω :flipout:

ι,αλλα χαθηκε.
Μηπως ειναι εκει ,ο Suzakias, και κουρευεται?
Kαλα βρε με τετοια ζεστα να παω εκει.... πλακα μου κανεις:Banane0:
το βραδυ εχω ραντεβου για εκει, και φωτο και βιντεο για το avclub:music-smiley-005:
Αρε μαναμ και με δει κανεις, το διαζυγιο μαμω την τρελα μου δεν θα το γλιτωσω και αυτην την φορα.:ADFAD2:

Δεν είπα ότι έχουν τίποτα. Είπα εάν έγραφα ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στα Λαδάδικα θα νομίζατε ότι όργωσα ήδη την περιοχή να το βρω :flipout:

Έλα τώρα, μεταξύ μας!
Στείλε pm στον Guybrush με τους δρόμους που έψαξες για να ψάξει άλλους!

Kαλα βρε με τετοια ζεστα να παω εκει.... πλακα μου κανεις:Banane0:
το βραδυ εχω ραντεβου για εκει, και φωτο και βιντεο για το avclub:music-smiley-005:
Αρε μαναμ και με δει κανεις, το διαζυγιο μαμω την τρελα μου δεν θα το γλιτωσω και αυτην την φορα.:ADFAD2:

Ο Τασος θα στο βγαλει [το διαζυγιο] με εκπτωση
Το <και αυτη τη φορα> τι σημαινει? εχεις κακο παρελθον?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Έλα τώρα, μεταξύ μας!
Στείλε pm στον Guybrush με τους δρόμους που έψαξες για να ψάξει άλλους!

Βρε το ξέρω πως όλοι περιμένετε στίγμα για το GPS... :afro:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Βρε το ξέρω πως όλοι περιμένετε στίγμα για το GPS... :afro:

Εννοείται!
Ένα γυαλισματάκι το χρειάζομαι...

μπραβο για το νημα :aktion033: ...μας εφτιαξε ειτε υπαρχει το εν λογω κουρειο ,ειτε οχι...αλλα... εδω πανε τοπλες στην παραλια...πουναι το προβλημα?:D