Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Δεν είναι πρόβλημα.
Διαφορετική προοπτική είναι (μπορούν να το εξηγήσουν καλύτερα οι φωτογράφοι του forum).
Στην παραλία τα βλέπεις en face και προφίλ.
Εκεί, όπως είσαι ανάσκελα στον λουτήρα τα βλέπεις σε κάτοψη.

Απάντηση: Re: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Δεν είναι πρόβλημα.
Διαφορετική προοπτική είναι (μπορούν να το εξηγήσουν καλύτερα οι φωτογράφοι του forum).
Στην παραλία τα βλέπεις en face και προφίλ.
Εκεί, όπως είσαι ανάσκελα στον λουτήρα τα βλέπεις σε κάτοψη.

Και συγκεκριμένα, κάτοψη του τυπικού ορόφου μετά των ημιυπαιθρίων χώρων (μπαλκονιών ελληνιστί :p )

λοιπόν ,έχουμε και λέμε....
όσοι βιάστηκαν να βγάλουν εισιτήρια για να πανε στην Θεσσαλονίκη και
συγκεκριμένα στο εν λόγο μπαρμπέρικο.....την πάτησαν !

1ον) η είδηση γράφτηκε πριν από 2 μήνες σε εφημερίδες (real κλπ) και φυσικά αναφερόταν σε κομμωτήριο στην Αυστραλία και

2ον) Αν ήταν στα Λαδάδικα (μέρος που βρήκαν οι ψεύτες!!!), η ουρά θα είχε φτάσει στην ΚΑΛΑΜΑΡΙA και θα το παίρνατε σίγουρα χαμπάρι !

Αν πάλι θέλετε να μάθετε περισσότερα δείτε στο :

http://www.hotcuts.com.au/

Άντε δείτε και το βίντεο

Ο Suzakias ειπε οτι θα παει,μπορει να ειναι ηδη εκει,ας περιμενουμε.
Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Γυναικολόγος;
Εγώ! Το χόμπυ μου!
γυναικολογο με χομπυ τη φωτογραφια ξερω!Φωτογραφο με χομπυ τη...γυναικολογια ομως δε ματαειδα ποτε!:flipout::flipout::flipout::flipout:
Γεια σου Βασιλη αρχοντα!

Re: Απάντηση: Re: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Και συγκεκριμένα, κάτοψη του τυπικού ορόφου μετά των ημιυπαιθρίων χώρων (μπαλκονιών ελληνιστί :p )

Και θα έσκαγε ευθύς μύτη η πολεοδομία για "τακτοποίηση ημιυπαιθρίων"! :rofl:

Ο Suzakias ειπε οτι θα παει,μπορει να ειναι ηδη εκει,ας περιμενουμε.
Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει
Πηγα και εγραψα εδω μεσα, αλλα παλι για ανηλικους ηταν και καποιος τα διαγραψε. Αυτος ο Γιαννης βρε παιδι μου δεν μας αφηνει λιγο να κανουμε πλακα :eviltongue:

Πηγα και εγραψα εδω μεσα, αλλα παλι για ανηλικους ηταν και καποιος τα διαγραψε. Αυτος ο Γιαννης βρε παιδι μου δεν μας αφηνει λιγο να κανουμε πλακα :eviltongue:

Η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια,μπορεις να τα περιγραψεις πιο κόσμια και δεν νομιζω οτι θα διαγραφουν.
Επι της ουσιας ,υπαρχει το κουρειο? ειναι οπως περιγραφεται?

Ουπς! :bobby:

Από ενθουσιασμό...:blush:

(Ήθελα να το βάλω σε ΟΛΑ, αλλά...συγκρατήθηκα τελικά!)

Η πραγματική αλήθεια είναι, ότι το νήμα αυτό έχει (για κάποιο περίεργο λόγο...:D) μεγάλη επισκεψιμότητα και ήθελα να δούν αυτό το βίντεο όσο περισσότεροι συνφορουμίτες γίνεται...

Αν νομίζετε ότι είναι παράτυπο, παρακαλώ διαγράψτε το...

ΥΓ. Το κάνατε ήδη...:D