Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοηθός ή μήπως το AVClub ??

Αρχικά δεν θα ήθελα να δώσω πολλά χρήματα έτσι ώστε να μπω στο κλαμπ κ να πειραματιστώ κ να μην πάθω καμιά καρδία σε τυχόν όποια "πατάτα" μπορεί να γίνει...Από μια γρήγορη έρευνα που έκανα είμαι μεταξύ τριών δεκτών : 1) [/COLOR][/SIZE]DGS/Relook 200s (από πρόταση του χρήστη 'mpokeRas') 2) DREAMBOX 500 3) Mvision 200 ....

1 & 2 είναι δέκτες linux , αν ασχοληθείς ετοιμάσου για γερά νεύρα !
Ο 3ος είναι hd !!

Βασικός λόγος είναι για παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων αν την Ευρώπη κτλ...δεν με ενδιαφέρει αρχικα για HD καταστάσεις κτλ...
Τέλος,ξέρω πως βασικοί δορυφόροι είναι 2,Astra+HotBird οπότε με 2 Lnb καλύπτομαι νομίζω...τι ισχύει με άλλους δορυφόρους?Αξίζει τα παραπάνω Lnb's?Ένα πίατο 80x90 είναι αρκετό για αυτούς τους 2 ή θέλει μεγαλύτερο ?
Αν θέλεις να βλέπεις ευρωπαικό ποδόσφαιρο η επιλογή είναι μία!
Ελληνικό συνδρομητικό πακέτο , τα έχει σχεδόν όλα από Ευρώπη.
Αν δεν θέλεις επί πληρωμή μην περιμένεις πολλές επιλογές .
Καποια πρωταθλήματα τα δείχνουνε σε ελεύθερη μετάδοση κάποιοι δορυφόροι εκτός 19.2 & 13 E.
Π.χ Turksat & Αrabsat 26.0 E -(Γαλλικό, Ιταλικό και Ισπανικό ποδόσφαιρο-επιλεγμένοι αγώνες).Αν θες τους συγκεκριμένους δορυφόρους λόγω της μεγάλης τροχιακής απόστασης , πας σε κινητό πιάτο με τα όποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Για Astra+HotBird για Αθήνα ένα πιάτο 1,20 θα σε καλύψει πλήρως έχω την εντύπωση.

και το digitalb ειναι μια καλη επιλογη με 250 ευρο το χρονο παιρνεις και τον kaon hd και εχεις και 6 hd καναλια

1 & 2 είναι δέκτες linux , αν ασχοληθείς ετοιμάσου για γερά νεύρα !
Ο 3ος είναι hd !!

Επειδή δεν θα ήθελα να έρθω στα όρια να το πετάξω από το παράθυρο...μάλλον αφήνω προς το παρών το Linux θέμα!
Εκτός από αυτούς που αναφέρω έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ίσως καλύτερο κ γιατί ??

Αν θέλεις να βλέπεις ευρωπαικό ποδόσφαιρο η επιλογή είναι μία!
Ελληνικό συνδρομητικό πακέτο , τα έχει σχεδόν όλα από Ευρώπη.
Αν δεν θέλεις επί πληρωμή μην περιμένεις πολλές επιλογές .
Καποια πρωταθλήματα τα δείχνουνε σε ελεύθερη μετάδοση κάποιοι δορυφόροι εκτός 19.2 & 13 E.
Π.χ Turksat & Αrabsat 26.0 E -(Γαλλικό, Ιταλικό και Ισπανικό ποδόσφαιρο-επιλεγμένοι αγώνες).Αν θες τους συγκεκριμένους δορυφόρους λόγω της μεγάλης τροχιακής απόστασης , πας σε κινητό πιάτο με τα όποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Για Astra+HotBird για Αθήνα ένα πιάτο 1,20 θα σε καλύψει πλήρως έχω την εντύπωση
.

Ok...κατανοητό με τα ποδόσφαιρα...κ τ' άλλα ???με τους δορυφόρους τι παίζει ?τι αξίζει τη σήμερον ημέρα???
Όσο για το πιάτο,μένω Θεσ/νίκη,εκεί τι παίζει με το μέγεθος ?

και το digitalb ειναι μια καλη επιλογη με 250 ευρο το χρονο παιρνεις και τον kaon hd και εχεις και 6 hd καναλια

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεαι φίλος...μάλλον σε κάποιο πακέτο από AlbaniaCity νομίζω...

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
Επίσης ,καλύτερα να επιλέξω κάποιον HD ή με δυνατότητα Ethernet ?

Επειδή δεν θα ήθελα να έρθω στα όρια να το πετάξω από το παράθυρο...μάλλον αφήνω προς το παρών το Linux θέμα!
Εκτός από αυτούς που αναφέρω έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ίσως καλύτερο κ γιατί ??

Επειδή δεν ξέρω τι πραγματικά θες από ένα δέκτη , οι edition trojan & Hypnos είναι καλές επιλογές φτηνές και με συμβατότητες καρτών στο cardreader τους.

Ok...κατανοητό με τα ποδόσφαιρα...κ τ' άλλα ???με τους δορυφόρους τι παίζει ?τι αξίζει τη σήμερον ημέρα???
Όσο για το πιάτο,μένω Θεσ/νίκη,εκεί τι παίζει με το μέγεθος ?

δες εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35608

Αν έχεις όρεξη, δες τι μπορείς να καταφέρεις !!

Επειδή δεν ξέρω τι πραγματικά θες από ένα δέκτη , οι edition trojan & Hypnos είναι καλές επιλογές φτηνές και με συμβατότητες καρτών στο cardreader τους.

έχεις κάποιο site για αγορά των παραπάνω ?
επίσης μπορείς να αναφέρεις κάποιο συγκεκριμένο ατού που σου αρέσει εσένα σε αυτούς ?

δες εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35608

Αν έχεις όρεξη, δες τι μπορείς να καταφέρεις !!

Πολύ ενδιαφέροντα τα κόλπα σου φίλε μου...αλλά θεωρώ ότι για αρχή θα ήταν ουτοπικό να βουτήξω στα βαθιά....(5+ lnb's)Καμιά πιο γήινη πρόταση έχεις ?
Θεσ/νίκη είσαι?Σε ποια περιοχή ?

Σου έστειλα pm !
Απλά πες μας αν σε ενδιαφέρει μόνο το Ελληνικό πακέτο,οπότε πας για 80αρι πιάτο και ένα Lnb, ή θες αρχικά να πιάσεις μέχρι 4 lnb , oπότε πας για πιάτο 1,00 - 1,20 με 4 lnb ,1 diseqc 1.0 4:1 και επιλογές για 4 από τους παρακάτω δορυφόρους:
13 - 19.2 - 26 - 28.2/5 -16.0 -9.0 ........ότι επιλέξεις !
Σχετικά με δέκτη θα επιλέξεις ανάλογα με το τι θες τελικά να δεις !

Σου έστειλα pm !
Απλά πες μας αν σε ενδιαφέρει μόνο το Ελληνικό πακέτο,οπότε πας για 80αρι πιάτο και ένα Lnb, ή θες αρχικά να πιάσεις μέχρι 4 lnb , oπότε πας για πιάτο 1,00 - 1,20 με 4 lnb ,1 diseqc 1.0 4:1 και επιλογές για 4 από τους παρακάτω δορυφόρους:
13 - 19.2 - 26 - 28.2/5 -16.0 -9.0 ........ότι επιλέξεις !
Σχετικά με δέκτη θα επιλέξεις ανάλογα με το τι θες τελικά να δεις !

Ας πάμε στα 4 Lnb λοιπόν κ προχωράμε...

Εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να παρεις κατευθειαν εναν καλο δεκτη αφου εχεις και καινουργια TV ε.... δεν αξιζει να μην παρης HD!!

Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοηθός ή μήπως το AVClub ??

Εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να παρεις κατευθειαν εναν καλο δεκτη αφου εχεις και καινουργια TV ε.... δεν αξιζει να μην παρης HD!!

Ok λοιπόν...ας ανεβάσουμε το ποσό για τον δέκτη στα 250-300 ...κ ακούει προτάσεις...

Ok λοιπόν...ας ανεβάσουμε το ποσό για τον δέκτη στα 250-300 ...κ ακούει προτάσεις...

ριξε μια ματια και στον
ab ipbox 91HD

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοηθός ή μήπως το AVClub ??

elite=320 premium=420

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Leo exeis kanena link pios to exei edw ? ksereis magazi ?

steile pm an den 8es na grapseis
ys me ton ipbox ton rixneis sta varia nomizw pantos.....
:BDGBGDB55:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοηθός ή μήπως το AVClub ??

Ok λοιπόν...ας ανεβάσουμε το ποσό για τον δέκτη στα 250-300...κ ακούει προτάσεις...

Eγω θα σου πρωτεινα το βαρη πυροβολικο αν και ακριβo αλλα αν εισαι πραγματι φιλος αξιζει να παρεις τον dm800 αλλα και οι αλλοι δεκτες που σου πρωτηνουν τα παιδια ειναι μια χαρα!!!-bye-

ριξε μια ματια και στον
ab ipbox 91HD

Φαίνεται δύναμη το θέμα...αλλά εδώ Ελλάδα που υπάρχει ?
Επίσης τι παίζει με το μηχανάκι από δυνατότητες κ κόλπα ?
Στείλε pm αν δεν βαριέσαι για μία γρήγορη ενημέρωση ...Thnx

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κομπλέ Εξοπλισμος κ ο Θεός Βοηθός ή μήπως το AVClub ??

Eγω θα σου πρωτεινα το βαρη πυροβολικο αν και ακριβo αλλα αν εισαι πραγματι φιλος αξιζει να παρεις τον dm800 αλλα και οι αλλοι δεκτες που σου πρωτηνουν τα παιδια ειναι μια χαρα!!!-bye-

Από αυτά που διαβάζω ίσως είναι ένα από τα καλύτερα μηχανάκια αλλά ξεφεύγει η τιμή του κ μάλλον προς το παρών δεν θα μπορέσω να τον τσακώσω...