Κωνσταντίνου και Ελένης

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,757
Λιβαδειά
Konstantinou-k-Elenis.jpg

Δημιουργοί: Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά

Πρωταγωνιστούν: Χάρης Ρώμας, Ελένη Ράντου, Βασίλης Κούκουρας, Μαρία Λεκάκη, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Στέργιος Νένες

Διάρκεια ταινίας: x' λεπτά

Unboxholics | Wikipedia

Μέσα από πρωινή εκπομπή του Mega, ο Άρης Καβατζίκης μετέφερε τις αποκλειστικές πληροφορίες που θέλουν
τη δημοφιλέστατη σειρά να γίνεται ταινία. Οι δημιουργοί του, Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά έχουν θέσει
τον εξής στόχο, με το project να βρίσκεται φυσικά σε πρώιμο στάδιο.

Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ρώμας, που υποδύεται φυσικά το έταιρον ήμισυ του πρωταγωνιστικού
διδύμου, τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, έχει προσεγγίσει την Ελένη Ράντου ώστε και αυτή να επιστρέψει στον
εμβληματικό ρόλο της Ελένης Βλαχάκη. Μάλιστα, είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά.

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις για μια από τις πιο λατρεμένες σειρές γενικότερη της ελληνικής τηλεόρασης.

.

Περασανε τα χρονια.

Ουτε ο Ρωμας ουτε η Ραντου στεκονται πια οπως τοτε.

Αργησανε πειτε τους τα μαντατα.....

Μα είμαι ο μόνος που βρίσκω τη σειρά πολύ χαμηλού επιπέδου? Σε όλα τα επίπεδα.
Ξέρω ότι έχει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά αναρωτιέμαι αν νιώθουν και άλλοι σαν και εμένα.

Βρίσκω το χιούμορ του Ρώμα τελείως σαχλό.

Ξέρω ότι έχει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά αναρωτιέμαι αν νιώθουν και άλλοι σαν και εμένα.

Είμαστε σίγουρα δύο!

Απάντηση: Re: Κωνσταντίνου και Ελένης

...και λίγα λές.

Σε μια ξένη σειρά, οι εξωγήινοι που έχουν ανώτερο πολιτισμό απο τους γήινους, συλαμβάνουν γήινους τους βάζουν σε ειδικά κλουβιά και τους αρέσει να τους παρακολουθούν (όπως εμείς τις μαιμούδες). Οι γήινοι απελπίζονται και τελικά βρίσκουν την λύση, δείχνουν στους εξωγήινους τα τηλεοπτικά σήριαλς (σαν το κωνσταντίνου και ελένης). Οι εξωγήινοι ενθουσιάζονται και κολλάνε με την τηλεόραση, ελευθερώνοντας του φυλακισμένους.

Ηταν σαχλο αλλα ειχε πλακα.

Οχι του επιπεδου των εγκληματων αλλα μερικες φορες αξιζε .

Χάρη στα εγκλήματα έγινε αυτή η επική φάρσα σε τοπικό κανάλι των Ιωαννίνων.

Η παρουσιάστρια την έφαγε αμάσητη! :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν μου άρεσε αλλά πιστεύω ότι έχουμε δει πολύ χειρότερα. Ο Ρώμας στα χέρια κατάλληλου σκηνοθέτη ίσως, εάν και δεν το πηγαίνω το χιούμορ και πώς το βγάζει, θα μπορούσε να είναι πολύ καλός, αλλά όχι για την ελληνική λογική του, πρωταγωνιστεί-γράφει-σκηνοθετεί (και παραγωγή) Μάικ Βαζόφσκυ.

Εμένα δεν μου αρέσει ο Ρώμας σαν ηθοποιός.

Οτι ρόλο και να παίξει,σε όποια σειρά,πάντα είναι ο ίδιος!

Ο αυστηρός που φωνάζει για να βγάλει γέλιο χωρίς εξαίρεση.

Οι μεν και οι δεν,Κωνσταντίνου και Ελένης,Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο,Το καφέ της χαράς, σε όλα ο ίδιος !

Δεν τον αντέχω,σόρρυ...