Κωνσταντινούπολη, μοναδικός φωτογραφικός προορισμός.

Για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερα για το υδραγωγείο που κατασκεύασε ο Ιουστινιανός

PA060486.jpg

Με την ταπεινή ΕΜ1 και τον χειροκίνητο fisheye SAMYANG 7.5mm με defish πριν μια δεκαετία σε πολύ χαμηλό φωτισμό και με πολύ υγρασία , τοτε δεν είχε σκαλωσιές υποστήριξης

PA060501.jpg

PA060508.jpg

PA060549.jpg

PA060532.jpg

PA060539.jpg

Την ανέβασα σε Α/Μ,γιατί τα χρώματα για κάποιο λόγο βγαίνουν αλλοιωμένα.(μελιτζανίζουν)
_Z624000-Edit.jpg

• Like
Reactions: ilias
Βλέπω πειραματισμούς και βελτίωση και στην επεξεργασία των φωτογραφιών. Εύγε, @gkpapad!
Ευχαριστώ πολύ φίλε Toupia.Η φωτογραφία είναι ένα ωραίο χόμπι(το οποίο το κόλλησα βλέποντας ένα φωτογραφικό λεύκωμα από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ του kbouk), το οποίο με γεμίζει.Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν έχω την πολυτέλεια να βγαίνω και να κάνω κλικ, ώστε να καλυτερεύσω το κάδρο μου και την ματιά μου.Το προσπαθώ όμως.

Πάντως το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται να πήγε εξαιρετικά από φωτογραφικής πλευράς. Μπράβο!!!

Μπράβο σας πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Να πω εγώ για τα σιροπιαστά ότι γευστικά είναι φοβερά αλλά εξίσου φοβερά είναι και τα υλικά τους για το στομάχι.

Είναι πραγματι ταξίδι θησαυρός η Πόλη για να εξελιχθείς φωτογραφικά. Αρκεί βέβαια να αφοσιωθεις σε αυτό και να μην εχεις κάνει πριν επίθεση στα γλυκατζιδικα :giggle:

Αν πεινάσεις στο δρόμο εκτός από βρωμικο τσιμπάς ένα καλαμπόκι και συνεχίζεις

PA060446.jpg

PA060481.jpg

Τοτε πριν μια δεκαετία σε προκαλούσαν όταν έβλεπαν μηχανή να τραβήξεις φωτό και πόζαραν κι ολας , δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό πλέον με το τσουνάμι των κινητών

PA060445.jpg

PA060467.jpg

PA060441.jpg

Βέβαια και τοτε πριν μια δεκαετία οι selfies δεν έλειπαν από το μενού

PA050370.jpg

PA050316.jpg

Έξω απο το ελληνικό προξενείο

PA050357.jpg

Ο δρόμος εμπρός από το Ζωγραφείον, στο βάθος είναι ένα από τα πιο διάσημα και παλιά Χαμαμ της Πόλης

PA050365.jpg

Ο πύργος του Γαλατά από το στενάκι που οδηγεί σε αυτόν

PA040032.jpg

• Like
Reactions: cacau and gkpapad
Πάντως το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται να πήγε εξαιρετικά από φωτογραφικής πλευράς. Μπράβο!!!
Ιωσήφ Εσύ και κάποια άλλα παλικάρια εδώ μέσα είστε δάσκαλοι και καθοδηγητές.Μας δίνετε έμπνευση.Γιαυτό ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Υ.Γ.Η Πόλη δεν είχε τουρισμό.Οι επαγγελματίες μουρμουρούσαν.Ελάχιστοι Γερμανοί, οι Αγγλοσάξονες καθόλου, πολλοί Ιταλοί και Ισπανόφωνοι.Όπως αρκετοί Κύπριοι.

• Love
Reactions: anochampions