κοντεουν χριστουγεννα-πρωτοχρονια,μια καλη περιοδος αγορας ΤV?

Καλημέρα,

Η σειρά Η8000 curve δεν αξίζει; Σκέφτομαι για αγορά αλλά λέω να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα τουλάχιστον καθώς δεν υπάρχει άμεση ανάγκη.

Οι κυρτές τηλεοράσεις δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα , σε εικόνα είναι χειρότερες απο τις επίπεδες , ενώ πρέπει να κάθεσαι και ακριβώς απέναντι για να δεις.

Παρελαβα την 60H6200 και παρατηρησα οτι σε καποιες φασεις βγαζει οριζοντιες γραμμες σαν ζεβρα σε διαφορετικους τονους του υλικου που παιζει!!!!
Γνωρίζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο? Και τι panel φοραει η συγκεκριμένη τηλεοραση?

Παρελαβα την 60H6200 και παρατηρησα οτι σε καποιες φασεις βγαζει οριζοντιες γραμμες σαν ζεβρα σε διαφορετικους τονους του υλικου που παιζει!!!!
Γνωρίζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο? Και τι panel φοραει η συγκεκριμένη τηλεοραση?

δυσκολα τα πραματα...πολλα τα προβληματα του μοντελου..σημερα βραδι ξεπακεταρω την δικη μου,θα παρατηρησω να σου πω αν εχω παρομοιο φαινομενο...
μπορεις να ανεβασεις καμια φοτο να δουμε περι τινος προκειτο?

Οι κυρτές τηλεοράσεις δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα , σε εικόνα είναι χειρότερες απο τις επίπεδες , ενώ πρέπει να κάθεσαι και ακριβώς απέναντι για να δεις.

Υπάρχει περίπτωση σε νεότερα μοντέλα να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα όσο ωριμάζει αυτή η τεχνολογία; Αρα αν ψαχνουμε το top κοιτάμε Η7000 (για Samsung).

Παίδες τι λέτε γι αυτή https://www.skroutz.gr/s/4814187/LG-49UB850V.html
Μου τι δίνουν προσφορά στα 920 ευρό.Απόσταση θέασης στο σαλόνι 2,5 μέτρα.
Αν δε σε ενδιαφέρει η καλή αντίθεση - μαύρο, και γενικώς η ποιότητα στην εικόνα της, κυρίως σε σκοτεινές συνθήκες θέασης, όρμα της στα άλλα μια χαρά είναι.