Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Νανόπουλος Γιάννης
Δημήτρης Ιωάννου
Σπύρος Σούρλας
Μανώλης Τζωρτζάκης Χ2
Larry X4
GeonX
Βασίλης Σωκρατίδης Χ2
Οικονόμου Τάσος Χ2
afam X2
Eki 65
McZab X2
Photis
Βαγγέλης Νικολουδάκος Χ3
Γιώργος Κυριακαράκος
Τάκης Σωτηρόπουλος Χ2
n olympios
ANNA
Stellios papa
Μιχαλης.Κορ
Δεβελέκος Στράτος
πανκροκ
Lepton
ΜΗΤΣ X3
Νικόλ Χ3
spcav
Havoc
Petran
Pontios X2
Σταματης Μπ
Γιάννης Σπύρου
Κώστας Παπαγεωργίου Χ4
Evanl
roote66
Zebius X2
Κοkar X2
Νασος Μανιατης
Γιαννης Χατζηγεωργιου
Μνημη Χ4
Γιωργος Πολυχρονιδης
Γιαννης Βογιατζακης
Μιχαλης Χ2
Ατρειδης Χ4
Christos M
Δημήτρης Δημητρακούδης

Re: Απάντηση: Re: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Βρε δεν ντρέπεσαι; Τις προάλλες που έκατσες δίπλα μου δεν είχες πρόβλημα ε;:twoguns:

Διακινδυνεύω να μου φέρεις κανα macbook να έχουμε αιματοχυσίες αντι για κοψιδοφαγίες...

Ανά κατηγορίες;:blink:
Άσε εσύ ξέρω εγώ τι λέω...

Εγώ δεν ξέρω, το σκέφτομαι... :chinscratch:

Όλοι παντρεμένοι είστε,δεν σάς ξέρω...

για γκελ μπουρνταν παιδι μου

τι παντρεμενοι και ξεπαντρεμενοι

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AVCLUB!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Όπως βλέπεις έχουν κι άλλα άτομα αυτήν την απορία, οπότε καλό θα ήταν να γνωρίζουμε.

η τακτοποιηση στα τραπεζια θα γινει με τετοιο τροπο ωστε κανεις να μην μεινει δυσαρεστημενος
θα ειναι ενα κραμα παλιων και νεων μελων ωστε να ''σπασε'' ο παγος μεταξυ μας

Απάντηση: Re: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Εγώ δεν ξέρω, το σκέφτομαι... :chinscratch:

Όλοι παντρεμένοι είστε,δεν σάς ξέρω...

Ε όχι και παντρεμένοι! γιατί μας βρίζεις, τι σου κάναμε;
Όσο για το ότι δε μας ξέρεις, όλοι έτσι ξεκινήσαμε... αλλά είμαστε τόσο καλή παρέα που δε θα θέλεις να λείπεις μετά από κανένα event!:Banane0:

Larry μου δε ξέρω πως θα τα κανονίσετε, αλλά εγώ το μόνο που θέλω είναι να κάτσω κοντά στον Ιωάννου (μήπως του ρίξω τίποτα στο φαγητό και την βγάλει την Δευτέρα στο κρεβάτι... μπας και μείνει κανένας Αόρατος και για εμάς!!!!!!! :flipout: ) !!!!!!

Larry μου δε ξέρω πως θα τα κανονίσετε, αλλά εγώ το μόνο που θέλω είναι να κάτσω κοντά στον Ιωάννου (μήπως του ρίξω τίποτα στο φαγητό και την βγάλει την Δευτέρα στο κρεβάτι... μπας και μείνει κανένας Αόρατος και για εμάς!!!!!!! :flipout: ) !!!!!!

Aϊ στο δι@λα άτιμο θηλυκό.:slapface:
Και εγώ που ήθελα να είμαι μαζί σου αλλά από αγάπη,όχι να σε ξεκάνω..Και πάλι δίπλα σου θα κάτσω ,έτσι για να δείς τι καλό παιδί είμαι.:music-smiley-005:
Α ,θέλω και τον Στράτο να μιλάμε για καμμιά trance και τον Σίμο..:grinning-smiley-043 Ααα και εκείνον τον άτιμο τον Πόντικα !:twoguns:

JohnBougiou , είμαστε πολλοί οι ανύπαντροι τελικά,μη κολλάς.Ελα:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

η τακτοποιηση στα τραπεζια θα γινει με τετοιο τροπο ωστε κανεις να μην μεινει δυσαρεστημενος
θα ειναι ενα κραμα παλιων και νεων μελων ωστε να ''σπασε'' ο παγος μεταξυ μας

Μονο με στρογγυλη τραπεζαρια σωζεται η κατασταση ...αλλα παλι φοβαμαι μην εχει αντιρρησεις ο Κεφαλας για το anamorfic της καταστασης

Εχμ...
εγώ που είμαι ακόμα στην λίστα για λόγους ψηφοθηρίας τι θα κερδίσω κύριε Larry?:flipout: :flipout: :flipout:

Υ.γ Πλάκα πλάκα θα'ταν καλά να ερχόμουν αλλά είναι πολλάααααα τα χιλιόμετρα..:captain:

Υ.γ2 Ίσως πάω στην συγκέντρωση της Θεσ/νίκης..:aktion033:

Υ.γ3 Κύριε πρόεδρε(και στενότατε συγγενή) αιτούμαι αδείας...
Απάντηση:Χααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα, αυτά που λές αγόρι μου είναι τρελά ανέκδοτα!!!
Μα γιατί να παίρνω πάντα τελευταίος άδεια?:nounder:
Απάντηση προέδρου:Γιατί έτσι!!!:slapface: :slapface: :slapface:

Και εγώ που ήθελα να είμαι μαζί σου αλλά από αγάπη,όχι να σε ξεκάνω..Και πάλι δίπλα σου θα κάτσω ,έτσι για να δείς τι καλό παιδί είμαι.:music-smiley-005:
Α ,θέλω και τον Στράτο να μιλάμε για καμμιά trance και τον Σίμο..:grinning-smiley-043 Ααα και εκείνον τον άτιμο τον Πόντικα !:twoguns:

Γίνομαι κακιά από αγάπη Δημήτρη μου!!!!!!!! Σε πειράζω και το ξέρεις.....σιγά μην ξεκάνω τον αδερφούλη μου!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

...Oπα στην παρέα θα χρειαστούμε οπωσδήποτε και ιατροφαρμακευτική υποστήριξη, οπότε κρίνεται απαραίτητα η ύπαρξη ιατρών οποιασδήποτε ειδικότητος πχ ψυχιατρους :music-smiley-005: :music-smiley-005: (Σούρλα πατέρα μας ) και τσι άλλες δημοκρατικέ δυνάμεις.:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Μόνο εμένα θέλετε να ξαποστείλετε στην άλλη άκρη! Καλά καλά, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!!:flipout:

έτσι όπως πάμε θα βάλουμε και τραπέζια πάνω στα τραπέζια !!!!!!

Κε Larry παρακαλώ ένα Σούρλα δίπλα μου please.... (το χρήμα after...):flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Κε Larry παρακαλώ ένα Σούρλα δίπλα μου please.... (το χρήμα after...):flipout: :flipout: :flipout:

Είναι τρελλός-είναι τρελλός ο γιατρός:music-smiley-005: :ernaehrung004:

Εάν είναι να αναστήσουμε το παλιό Π.Ο.Κ,μετά χαράς(μαζί με eki65).:damnyou:
Eπίσης εάν τα 2 απο τα 3 μέλη του παλιού ΠΟΚ(Εki 65,afam)θά επιθυμούσαν να πούν τον γνωστό πόνο τους στον ´μπαμπά´και πάλι μετά χαράς.:flipout: :flipout: