Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Επειδη βλεπω το συνεχιζεις, και σε πιανω αδιαβαστο σχετικα με το ΡΗΤΟ αρθρο του φορουμ σχετικα με την σχεση παλαιων - νεων μελων (σε συμβουλευω να το διαβασεις), ανταπαντω:

Αυτο δεν το "επιασα". Το αφηνω ασχολιαστο

Και προσεξε, γιατι ο Γιαννης ο Χατζηγεωργιου τωρα ειναι στο πλευρο μου και με τα βιας τον κρατω....

Σε λιγο, θα μας χ@σουν που καταντησες ετσι αυτο το ωραιο θεμα!

Αυτό εμένα μου μοιάζει για εκφοβισμός νέου μέλους και αφήνω το θέμα στα χέρια των διαχειριστών...

Παλιο κακε...
:slapface:

Υ.Γ. Εσύ το ξεκίνησες όταν αναφέρθηκες σε βαρελόφρονες...

Last edited:
Ποιούς κανονισμούς;;;;
Όχι... Δουλέυω σε αντίθεση μ'εσένα... Και για να μη φύγω από το θέμα, σε αντίθεση μ'εσένα, φτιάχνω ένα μαρμάρινο σφυρί για να στο δείξω (στο κεφάλι σου) όταν κάτσουμε δίπλα-διπλα στην κοπή της βασιλόπιτας...

Ποιούς κανονισμούς;;;;
Όχι... Δουλέυω σε αντίθεση μ'εσένα... Και για να μη φύγω από το θέμα, σε αντίθεση μ'εσένα, φτιάχνω ένα μαρμάρινο σφυρί για να στο δείξω (στο κεφάλι σου) όταν κάτσουμε δίπλα-διπλα στην κοπή της βασιλόπιτας...

Τωρα το "χοντρυνες"

Παρακαλω παραυτα τους κκ Διαχειριστας να επεμβουν, γιατι θα ξεφυγουμε επικινδυνα.

Υγ. Απο μαρμαρινες μαντρες πως τα πας?

Στείλε πμ να μην τους ζαλίζουμε... Και άντε σου επιτρέπω να κάτσεις δίπλα μου στην πίτα γιατί ελπίζω να είναι πιο ευχάριστον το έτερό σου ήμισυ από έσένα... ;-p

το WWW.AVCLUB.GR κόβει την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα!
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 13 00 το μεσημέρι στην ταβέρνα "το πέτρινο του Κρητικού" στην Αγ.Παρασκευή οδός Ειρήνης 112 για να το γιορτάσουμε μαζι!
Η πίτα θα περιέχει 3 φλουριά και για τους τυχερούς θα υπάρξουν δώρα-έκπληξη!

Δηλώστε συμμετοχή εδω μέχρι και την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2007.
Απουσίες Α-Π-Α-Γ-Ο-Ρ-Ε-Υ-Ο-Ν-Τ-Α-Ι ! :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Κόστος ανα άτομο: 23 ευρω ολα πληρωμενα (μενου + κρασια και αναψυκτικα) :Banane0:

Κι’έγω κι’εγω!!!!
Που δηλώνω συμμετοχή?

Larry, δυστυχώς πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από την πίτα.
Προέκυψε μια διάλεξη στο Χίλτον, που δεν μπορώ να χάσω, με θέμα: '' Τρελλοκομεία που κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας. Από τον Zebius στον Ντίνος 72, η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Η άνοδος και η πτώση τους στα στενά του Δρομοκαϊτίου''. Κύριοι ομιλητές οι κ.κ. Ντίνος 72 και Zebius. Προλογίζει ο Σπύρος Σούρλας ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη μουσική επιμέλεια παραθέτοντας αποσπάσματα από το έργο '' Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά'' σε Pearl μείζονα, αφιερωμένο ειδικά για τους βασικούς ομιλητές..... :Banane0: :Banane0: :music-smiley-005: -bye- -bye-

Re: Απάντηση: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Larry, δυστυχώς πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από την πίτα.
Προέκυψε μια διάλεξη στο Χίλτον, που δεν μπορώ να χάσω, με θέμα: '' Τρελλοκομεία που κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας. Από τον Zebius στον Ντίνος 72, η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Η άνοδος και η πτώση τους στα στενά του Δρομοκαϊτίου''. Κύριοι ομιλητές οι κ.κ. Ντίνος 72 και Zebius. Προλογίζει ο Σπύρος Σούρλας ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη μουσική επιμέλεια παραθέτοντας αποσπάσματα από το έργο '' Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά'' σε Pearl μείζονα, αφιερωμένο ειδικά για τους βασικούς ομιλητές..... :Banane0: :Banane0: :music-smiley-005: -bye- -bye-

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ρεζίλι γίναμε, φίλε Ντίνο... Εγώ λέω να πάμε οι δυο μας στο "Θα μας κλαιν και οι Ρέγγες"...

Υ.Γ. Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε καλά στην Πίτα... Κι όπως έλεγε και στη γνωστή ταινία... "Πάμε Πίτα;;;"

Υπολογίστε και εμένα μετά της μέλλουσας συζύγου φυσικά !
Με την ευκαιρία θέλω να γνωρίσω και από κοντά αυτόν τον :twoguns: Νανόπουλο.

Νανόπουλος Γιάννης
Δημήτρης Ιωάννου
Σπύρος Σούρλας
Μανώλης Τζωρτζάκης Χ2
Larry X4
GeonX
Βασίλης Σωκρατίδης Χ2
Οικονόμου Τάσος Χ2
afam X2
Eki 65
McZab X2
Photis
Βαγγέλης Νικολουδάκος Χ5
Γιώργος Κυριακαράκος
Τάκης Σωτηρόπουλος Χ2
n olympios
ANNA
Stellios papa
Δεβελέκος Στράτος
πανκροκ
Lepton
ΜΗΤΣ X3
Νικόλ Χ3
spcav
Havoc
Pontios X2
Σταματης Μπ
Γιάννης Σπύρου
Κώστας Παπαγεωργίου Χ4
Evanl
roote66
Zebius X2
Κοkar X2
Νασος Μανιατης
Γιαννης Χατζηγεωργιου
Μνημη Χ4
Γιωργος Πολυχρονιδης
Γιαννης Βογιατζακης
Μιχαλης Χ2
Ατρειδης Χ4
Christos M
Δημήτρης Δημητρακούδης
nvezirg X4
Σταύρος Καμουλάκος
Ntinos1972 X2
mr Rebelos Χ2
Nikos Μπαβιολης Χ2
djphilips X2
Βασίλης Κατάκαλος
Giannis Amar X2

δεν πειραζει ρε μητσακο το πεναλτυ ηδη το εχεις φαει οποτε και Χ1 να ρθεις παλι θα πληρωσεις την νυφη......

σε πειραζω!!!!!

δεν πειραζει ρε μητσακο το πεναλτυ ηδη το εχεις φαει οποτε και Χ1 να ρθεις παλι θα πληρωσεις την νυφη......

σε πειραζω!!!!!

Kοίτα αν είναι καλή η νύφη να πληρώσω βρε παιδάκι μου όσο νά'ναι...:grinning-smiley-043 :flipout:

Re: Απάντηση: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ρεζίλι γίναμε, φίλε Ντίνο... Εγώ λέω να πάμε οι δυο μας στο "Θα μας κλαιν και οι Ρέγγες"...

Υ.Γ. Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε καλά στην Πίτα... Κι όπως έλεγε και στη γνωστή ταινία... "Πάμε Πίτα;;;"

Απο οτι βλεπω, ο Γιαννης δεν αναφερεται σε μενα, αλλα στον "Ντινος 72" και σε εσενα φυσικα.

Καλημερα.