n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Θα με βάλετε με ερωτηματικό? Μάλλον θα πρέπει να βγάλω μισθοδοσία την Κυριακή οπότε δυσκολεύει το πρόγραμμα...
Εγώ με ποιόν θα καθήσω τελικά ?????:chinscratch:
Υ.Γ. (ξέρω,ξέρω.."ποιός τον θέλει τον γρουσούζη ?"):grandpa:
Οσοι προσφέρουν δώρα θά καθήσουν σε τραπέζι κοντινό με της Διαχειριστικής Ομάδας.Σαν τούς συγγενείς τού γαμπρού και της νύφης.![]()
![]()
Οσοι προσφέρουν δώρα θά καθήσουν σε τραπέζι κοντινό με της Διαχειριστικής Ομάδας.Σαν τούς συγγενείς τού γαμπρού και της νύφης.![]()
![]()
θα υπαρχει και ειδικο τραπεζι για Hiend?
θα υπαρχει και ειδικο τραπεζι για Hiend?
Ετσι λέει ο κανονισμός.Δεν έχει καλό ή κακό.Και έχουν διοριστεί κρυφοί σεκιουριτάδες απο μέλη πάνω απο 666 φτου κακά ,χριστιανε μου βραδυατικα με ανατρίχιασες..Αλλον αριθμό δεν μπορούσες να πείς ?posts για να σάς ελέγχουν.![]()
Σου βρήκαμε και τραπέζι και φωνάζεις κιόλας???Aντε μην πώ τίποτα για τούς radiohead,συγνώμη muse.:Αϊ στο διάτανο λαοπλάνε τρελόγιατρε !Θα μου το πληρώσεις αυτό το τελευταίο..Αλλά από άνθρωπο που του αρέσει πιο πολύ η Μεγάλη Λειτιυργία απ το Ρέκβιεμ ,τί περίμενα ο δόλιος
![]()
flipout:
![]()
![]()
![]()
Κεφάκια βραδυάτικα..![]()
Μάλλον.... κάτι σαν Βρυκόλακας που λένε![]()
![]()
![]()
Εσύ πρόσεχε μήν πέσεις στα χέρια μου.Θα σού δώσω αγριελιά και θα γίνεις καινούριος.![]()
![]()
Άσε μεγάλε, διαθέτουμε και κάμποσες ρίζες στο χωριό...
Όταν εμείς φτιάχναμε ΦΡΑΠΕΛΙΑ οι άλλοι πίνανε κοτόζουμο για την γρίπη...![]()
![]()
![]()
Μμμ ωραία.. Αλλη "ξεματιάστρα" εδώ μέσα !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.