Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

Θα με βάλετε με ερωτηματικό? Μάλλον θα πρέπει να βγάλω μισθοδοσία την Κυριακή οπότε δυσκολεύει το πρόγραμμα...

Οσοι προσφέρουν δώρα θά καθήσουν σε τραπέζι κοντινό με της Διαχειριστικής Ομάδας.Σαν τούς συγγενείς τού γαμπρού και της νύφης.:flipout: :flipout:

Ωχ, εκεί θα κάτσω ???

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΓΑΜΟΟΟΟΟΟΟ !!!:flipout: :flipout: :flipout:

Ετσι λέει ο κανονισμός.Δεν έχει καλό ή κακό.Και έχουν διοριστεί κρυφοί σεκιουριτάδες απο μέλη πάνω απο 666 posts για να σάς ελέγχουν.:flipout: :flipout: Σου βρήκαμε και τραπέζι και φωνάζεις κιόλας???Aντε μην πώ τίποτα για τούς radiohead,συγνώμη muse.:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Κοπή Βασιλόπιτας AVCLUB Aθήνας

θα υπαρχει και ειδικο τραπεζι για Hiend?

Ναι, θα το βάλουν "πάνω" από το τραπέζι των διαχειριστών για να έχει και το ανάλογο "ύψος"....:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ετσι λέει ο κανονισμός.Δεν έχει καλό ή κακό.Και έχουν διοριστεί κρυφοί σεκιουριτάδες απο μέλη πάνω απο 666 φτου κακά ,χριστιανε μου βραδυατικα με ανατρίχιασες..Αλλον αριθμό δεν μπορούσες να πείς ?posts για να σάς ελέγχουν.:flipout: :flipout: Σου βρήκαμε και τραπέζι και φωνάζεις κιόλας???Aντε μην πώ τίποτα για τούς radiohead,συγνώμη muse.:Αϊ στο διάτανο λαοπλάνε τρελόγιατρε !Θα μου το πληρώσεις αυτό το τελευταίο..Αλλά από άνθρωπο που του αρέσει πιο πολύ η Μεγάλη Λειτιυργία απ το Ρέκβιεμ ,τί περίμενα ο δόλιος:flipout: :flipout: flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Κεφάκια βραδυάτικα..:grinning-smiley-043

Παρασκευή αύριο Δημήτρη.Μετά απο 60 ώρες δουλειάς στίς 5 το απόγευμα αυριο,home sweet home.Την Κυριακη λέω να περάσω για κοπή πίττας με κάτι περίεργους.....Κεφάκια λοιπόν.

Εσύ πρόσεχε μήν πέσεις στα χέρια μου.Θα σού δώσω αγριελιά και θα γίνεις καινούριος.:flipout: :flipout:

Άσε μεγάλε, διαθέτουμε και κάμποσες ρίζες στο χωριό...

Όταν εμείς φτιάχναμε ΦΡΑΠΕΛΙΑ οι άλλοι πίνανε κοτόζουμο για την γρίπη...:flipout: :flipout: :flipout: