Κοπή πίτας 2019

enduras1

Moderator
Staff member
Την ερχομενη Κυριακη κοβουμε την πιτα μας σαν κλαμπ σε μια εξαιρετικη ταβερνα στο Παλαιο Φαληρο!

Ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα και να δειξουμε την δυναμικη της παρεας μας!!!
Φετος ειναι Κυριακη για να μπορεσουμε να παρεβρεθουμε οι περισσοτερη εν αντιθεση με περσυ που ηταν Σαββατο δλδ εργασιμη για πολλους.

title.png

dD6vopAAAAABJRU5ErkJggg.png
product_35362659.jpg
mpifteki2.jpg

Δηλωστε συμμετοχη!!!!

https://avclub.gr/forum/showthread.php/167095-Κοπή-πρωτοχρονιάτικης-πίτας-(Αθήνα)-2019

Είδες οι Πατρινοί στείλαμε τον βουλευτή μας .... ενώ οι Πρωτευουσιάνοι ούτε το υπουργικό συμβούλιο....:flipout:

Κ του χρόνου.
Φτωχικό το μαστορικό τραπέζι φέτος. Ούτε ομάδα basket δεν κατεβάσαμε!

Να είμαστε καλά κ του χρόνου θα το παλέψουμε καλύτερα. Έχουμε κ το καρναβάλι των μικρών εδώ στην Πάτρα κ έχουμε τις αδυναμίες μας βλέπεις.

Ο Μπάμπης έχει αρχίσει και κάνει παρέα με ηθοποιούς ...σε ποια ταινία τον έχω δει αυτόν δίπλα του ...:chinscratch::chinscratch:

...
Φτωχικό το μαστορικό τραπέζι φέτος. ...

φτωχικο δε λες τιποτα, οχι μονο απο παρουσιες αλλά και απο υλικα, ο μικρος απεναντι μας ηπιε ολο το κρασι

Νικο κατι μου θυμιζει

Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάμε.

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο απέναντι σου βλέπω ότι είναι έτοιμος για κατασκήνωση το καλοκαίρι για να πάρει κάνα κιλό.
Το νέο του μουσάκι όλα τα λεφτά.

Αλλά κ το πουκάμισο του Βασίλη υποφέρει.

Κύριοι να μαζευτούμε σιγά σιγά έρχεται κ καλοκαίρι κ οι παραλίες μας περιμένουν !

Χαχα αστα να πανε κωστα!
Χαρηκα που τα ειπαμε με παλιους γνωστους και γνωρισα και τον θαναση (σωφρον )το οποιο ευχαριστω και για το γκατζετακι που μου χαρησε!!!!

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ για πρώτη φορά να σας γνωρίσω...
Του χρόνου λοιπόν επιφυλάσσομαι...

Οοοοοποιοοοος δεν ηρθεεεε εεεεεεεεχασεεεεεε!!!!

Μπράβο Κυριάκο δεν πειράζει που δεν ήμασταν όλοι. Σημασία έχει που περάσατε όμορφα και του χρόνου με υγεία!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάθε πέρσι και καλύτερα...
Δυστυχώς απ´ τις πιό καταθλιπτικές συγκεντρώσεις του Avclub ever.
Μετάνοιωσα που άκουσα τον Κυριάκο και δεν έφυγα για το χωριό απ´ την προηγούμενη βδομάδα όπως είχα προγραμματίσει.
Όταν βλέπεις τέτοια απαξίωση κι αδιαφορία για το χώρο που μας φιλοξενεί όχι μόνο δεν γίνεται να χαρείς και να διασκεδάσεις αλλά αισθάνεσαι και λίγο μαλάκας που άφησες τις δουλειές σου επειδή αισθάνθηκες την υποχρέωση να δώσεις το "παρών".
Προς γνώση και συμμόρφωση.