Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη

Κρυωνάς Νίκος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,407
Κιλκίς
Κρατώντας την περσινή μας παράδοση, και όντας πιο χαλαροί στους ρυθμούς μας οι Βόρειοι ανακοινώνουμε την κοπή της πίτας μας στη Θεσσαλονίκη με "μικρή" καθυστέρηση.

Το AVCLUB λοιπόν κόβει στην Θεσσαλονίκη την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του στις 3 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 13 30

Μέσα στην εβδομάδα θα συμπληρώσω λεπτομέρειες για το μαγαζί, καθώς και για το κόστος του μενού (που δεν θα ξεπεράσει ελπίζω τα 20 κατά άτομο).

Οι φίλοι λοιπόν που ανυπομονούν για την ευχάριστη συνεύρεση της παρέας μας ας δηλώσουν από τώρα συμμετοχή, για να έχουμε την καλύτερη δυνατόν οργάνωση.

Η κοπή της βασιλόπιτας μας λοιπόν θα λάβει χώρα στο Εστιατόριο "κορυφή" Γ.Παπανικολάου 98, Ρετζίκι Τηλ.:2310675075.

Το μενού στοιχίζει 20 κατά άτομο, 12 για παιδιά εως 10-11 ετών και 0 για παιδιά κάτω των 5 ετών, και περιλαμβάνει εκτός από τα ορεκτικά, ατομική μερίδα της αρεσκείας μας και ελεύθερο ποτό.

Επειδή η αίθουσα που κλείσαμε είναι το prive του καταστήματος και θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε ελεύθερα και να γνωριστούμε καλύτερα, βάζω την ώρα προσέλευσης νωρίτερα στις 13:00 για να ξεκινήσουμε με ένα ουζάκι πρώτα και να κερδίσουμε χρόνο για "καλή παρέα"

πρώτος εγώ Χ2 ή Χ4 ανάλογα με το πρωινό ξύπνημα

Last edited:
Νίκο, δυστυχώς ήθελα πολύ να είμαι κοντά σας, αξέχαστες οι στιγμές που πέρασα αρχές καλοκαιριού, αλλά ένεκα η γιορτή μου ( Συμεών ), με αναγκάζει τουλάχιστον για φέτος να μην το επιχειρήσω:ernaehrung004:

Υπάρχει περίπτωση να ανέβω στην Θεσσαλονίκη για κάποια υπόθεση μου
Εκείνες τις μέρες και λέω να έρθω και στην κοπή της πίτας.
Αλήθεια αν τα καταφέρω να έρθω ???