Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη

Το ανακοινώνει για να πάμε οι λοιποί με μουτσούνες, μεταμφιεσμένοι. Εκτός αν θέλεις να δεις τον εαυτό σου την επομένη ως χαρλεά.

Απάντηση: Re: Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη

Αν έρθω πάντως, θα φροντίσω να έχω και ένα laser pointer να του χαλάω τη φωτομέτρηση :Banane0:

Ημίμετρα φίλε send. Για να είσαι σίγουρος, πάρε laser gun, όχι pointer. :devil-smiley-029:

Αν πάντως επιμένεις σε ειρηνικά μέσα, μπορείς να απευθυνθείς στον οδοντίατρό σου. Υπάρχουν πολλές τεχνολογικές λύσεις για να χαλάσει η φωτομέτρηση!
icon10.gif

Δεν πιστεύω, πέρυσι είχε κόκκινη.
Για καμιά πορτοκαλί τον κόβω.

Λες να βάλω κι εγώ γραβάτα, ή να το παίξω αλητεία για να κάνω αντίθεση;

Κρυωνάς 1 ή 2 ή 4
Παναγιωτίδης 1 ή 2 ή 3
Guybrush 1
Larry 1
Δημήτρης Ν. 1
Tasos th 2
Κακαλιός 1 ή 2 ή4
Τρυφωνίδης 2
Βλασίδης 1
Πανούσης 1
Τσάκωνας 1
Ποτακίδης 2
Νίκος Καλ. 1
Μελίδης 1
Κοκαρ 1?
Ιωάννου 1?
send ?

Last edited:
Επειδή βλέπω και πρόβλεψη για μικρά παιδάκια το περιβάλον πώς είναι στο συγκεκριμένο μαγαζί; Κάπνα δεν έχει; Απαγορεύεται το κάπνισμα; Το σκέφτομαι να φέρω και τον junior.

Μέσα και γω.
Και μάλλον και ο γιός για να την κοπανήσω ευκολότερα...

Κρυωνά δεν πειράζει που ο μικρός θα σου βγεί 40 ευρώ αντί για 12 ε????
Είναι φαγανός ό άτιμος!

Re: Απάντηση: Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη

Επειδή βλέπω και πρόβλεψη για μικρά παιδάκια το περιβάλον πώς είναι στο συγκεκριμένο μαγαζί; Κάπνα δεν έχει; Απαγορεύεται το κάπνισμα; Το σκέφτομαι να φέρω και τον junior.

To prive του καταστήματος είναι αρκετά ευρύχωρο (έχει 50 καθίσματα) σε μια αίθουσα που κάπου άλλου θα είχε τουλάχιστον 70-80.

Για το κάπνισμα εγώ μπορώ να μείνω άκαπνος αλλά δεν ξέρω τί θέλουν οι περισσότεροι.

Στο πίσω μέρος νομίζω ότι υπάρχει χώρος για υπαίθριο παιχνίδι αλλά είναι στην άλλη άκρη του μαγαζιού και δεν ξέρω αν το επιτρέπει και ο καιρός.

Κι εγώ Χ2!!!!! Γιατί τόσα θαυμαστικά; Γιατί είμαι πολύ χαρούμενος, κύριοι, που για πρώτη φορά θα σας γνωρίσω επιτέλους από κοντά!!

Μέσα λοιπόν με χίλια!!