Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Συμπέρασμα: Ο γέρος ή από πέσιμο θα πάει ή από χ...μο!

Περαστικά Δρακουλίνι!!

2o Συμπέρασμα. Του χρόνου θα το οργανώσουμε σε κανένα νοσοκομειο.:flipout:

Δεν θα μπορέσω να παρευρεθω και εγω δυστυχώς για λόγους υγείας (όχι δικούς μου)
Εύχομαι να περάσετε φανταστικά!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

2o Συμπέρασμα. Του χρόνου θα το οργανώσουμε σε κανένα νοσοκομειο.:flipout:

3o Συμπέρασμα: θα πρέπει να εξετασθεί εάν του χρόνου θα υπάρχουν νοσοκομεία................

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Καλή ιδέα να γίνει του χρόνου σε Νοσοκομείο, έτσι θα είμαι σίγουρος ότι θα παραστώ, σήμερα όμως δεν θα μπορέσω παρά τη μεγάλη λαχτάρα να συναντήσω πολύ καλούς φίλους.

Re: Απάντηση: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Συμπέρασμα: Ο γέρος ή από πέσιμο θα πάει ή από χ...μο!

Περαστικά Δρακουλίνι!!

Άστα καπετάνιε...
Τις προάλλες με έπιασε κόψιμο πάνω στο ποδήλατο και σε σκεφτόμουν...
Όχι extreme sports, μιλάμε πλέον για καταστάσεις near death metal!

6485840_700b_v1.jpg

πάντα τέτοια !!!!!!
με υγεία και δύναμη .......

*το οτι φέτος κέρδισα το box της decca από το analog center και πέρυσι είχα κερδίσει το micro seiki του sonus σημαίνει κάτι ?

πάντα τέτοια !!!!!!

*το οτι φέτος κέρδισα το box της decca από το analog center και πέρυσι είχα κερδίσει το micro seiki του sonus σημαίνει κάτι ?
Ναι Δημήτρη,ότι έχεις ακόμα μία ώρα να πας να παίξεις joker!!Πάντα τέτοια!

Κλασσικά πράγματα, σε πείσμα των καιρών καταφέραμε και φέτος να ξαναβρεθούμε, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έτρεξαν.

Το σημαντικότερο όλων, βλέπω τα τελευταία χρόνια ένα πυρήνα νέων ανθρώπων που ακολουθεί και αυτό είναι ξέρετε το δυνατό σημείο του χώρου.
Χάρηκα που γνώρισα τον Grio, Γρηγόρη thanks, τώρα τι να πω Magelan, ελπίζω να έβγαλες καμία καλή φωτό της πίτας!!

Ευχαριστώ τον Dalanic, αλλά δεν αντέχω το lord of the rings, καταγγέλω τον Ρέμεπλο για την "στημένη" κλήρωση!!!

Παίδες και του χρόνου!!!

Ναι Δημήτρη,ότι έχεις ακόμα μία ώρα να πας να παίξεις joker!!Πάντα τέτοια!

εκτός από αυτό ....

έχω την εντύπωση οτι κάποιοι συνωμοτούν να με ρίξουν στο βινύλιο ......

καιρός να ψάξω για κανα καλό σχέδιο για φόνο ...........

Re: Απάντηση: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Λυπάμαι πολύ,αλλά ξύπνησε ο μικρός με 39 πυρετό και είναι δύσκολο να τον αφήσω.

Εύχομαι να περάσετε καλά.

Σπύρο, περαστικά τα πέρασα πριν από 2 εβδομάδες κι εγώ!!!

Απάντηση: Re: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

πάντα τέτοια !!!!!!

Σημαινει οτι του χρονου δεν θα σου πουν σε ποιο μερος γινεται μπας και κερδισει και κανας αλλος.
Εκεινο το τζοκερ που προταθηκε μηπως να το παιξουμε συνεταιρικα? Κι εγω δεν παω ασχημα με τις κληρωσεις τελευταια.
Η ισχυς εν τη ενώσει.:ernaehrung004:

Περαστικα σε ολους τους ασθενεις και μακαρι να τους δουμε συντομα.
(Πλακα πλακα κι εγω σαν να το νιωθω ενα ψιλοκρυωμα να με γυροφερνει.Ισα ισα προλαβα.)

Κατα τα αλλα, παντα τετοια και του χρονου ακομα περισσοτεροι!

Last edited:
Η εκδήλωση εξαιρετική και συγχαρητήρια στους οργανωτές.
Όλοι με φωτεινά πρόσωπα και εγκάρδια συμπεριφορά, εγγύηση για τη καλή διάθεση και το κέφι. Η πίστη μου είναι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε...
Φιλιά και ευχαριστίες σε όλους σας.

ΥΓ. Και γω χάρηκα που σε γνώρισα Σίμο με την αξιολάτρευτη οικογένειά σου.

Ευχαριστώ τον Dalanic, αλλά δεν αντέχω το lord of the rings, καταγγέλω τον Ρέμεπλο για την "στημένη" κλήρωση!!!

Ευτυχώς ρε Σίμο γιατί μια ψυχή μου σφύριξε "καλα ρε μλκ, δε ρωτάς πρώτα αν είναι η extended?"
Θα κληρώσω την απλή που έχω τελικά...:flipout:

Εξαιρετικό απόγευμα, κοπητιπιτα με χαμόγελα και καλή παρέα! Και του χρόνου με υγεία.

ps1 πολλές κάμερες - καμιά φωτό
ps2 ψηλέ αμα δε σε βλέπω και στις πίτες, δε πάμε καλά... καφε με τη Μαργαρίτα συντόμως...
ps3 την άλλη φορά να το κανονίσετε στο red καφέ - ούτε στο ξεκάρφωμα δεν τα καταφέρνετε
ps4 πάω για ακοόγραμμα αύριο - ευχηθείται μου καλή τύχη...

Ευτυχώς ρε Σίμο γιατί μια ψυχή μου σφύριξε "καλα ρε μλκ, δε ρωτάς πρώτα αν είναι η extended?"
Θα κληρώσω την απλή που έχω τελικά...:flipout:

Εξαιρετικό απόγευμα, κοπητιπιτα με χαμόγελα και καλή παρέα! Και του χρόνου με υγεία.

ps1 πολλές κάμερες - καμιά φωτό
ps2 ψηλέ αμα δε σε βλέπω και στις πίτες, δε πάμε καλά... καφε με τη Μαργαρίτα συντόμως...
ps3 την άλλη φορά να το κανονίσετε στο red καφέ - ούτε στο ξεκάρφωμα δεν τα καταφέρνετε
ps4 πάω για ακοόγραμμα αύριο - ευχηθείται μου καλή τύχη...

Mωαμεθανός κι εσύ?