Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Απάντηση: Re: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Πολύ ωραία συγκέντρωση, πέρασα πολύ ωραία, η παρέα ήταν υπέροχη, πιστεύω να γίνονται πιο συχνές συγκεντρώσεις για να βρισκόμαστε όλοι με την ιδία αρρώστια (χόμπι). Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές.

Όλα εξαιρετικά! Ο χώρος, οι άνθρωποι, η παρέα... :smile:
Οφείλω κι' ένα έπαινο για το γλυκάκι με το εξαιρετικό παγωτό που σερβιρίστηκε στο τέλος.
Το οποίο με κέρδισε, παρ' όλο που οι προτιμήσεις μου βρίσκονται στ' αλμυρά! :flipout:

ps4 πάω για ακοόγραμμα αύριο - ευχηθείτε μου καλή τύχη...

Καλή τύχη ρε φιλε!! (αλλά αν βγει κι άλλος "κουφός" στο Δικάναλο θα μας πάρουν στο κυνήγι!!! :flipout:)

Ήταν μια ωραία ημέρα με καλή παρέα, φαγητό, κρασάκι, κουβέντα, κληρώσεις κ δώρα για όλους (σχεδόν...)!

Ευχαριστούμε άλλη μια φορά όσους έτρεξαν για τη διοργάνωση και ΟΛΟΥΣ τους φίλους χορηγούς!
Οι καινούργιες γνωριμίες ήταν με τον zakman35, τον αστείρευτο Θανάση Μωραϊτη και τον JL...

Η σχετικά "καθιστή" διαδικασία της πίτας και η πολύ καλή παρέα δε με άφησε να τριγυρίσω ιδαίτερα :)

Και του χρόνου με υγεία!

ps4 πάω για ακοόγραμμα αύριο - ευχηθείται μου καλή τύχη...

Γιατί βρε παιδί μου πάς σε δαύτους? Αφού έτσι και αλλιώς δεν ακούμε με τα αυτιά.....Ρώτα και άλλους που πήγανε ! !

TIP : με 4Κ φτιάχνεις ενισχυτή σήματος που σε κάνει να ακούς καλύτερα και από νυχτερίδα μέχρι τα 20Κ Hz.... Κάτι ξέρω που σου λέω ....

ps4 πάω για ακοόγραμμα αύριο - ευχηθείται μου καλή τύχη...
Καλή τύχη ρε φιλε!! (αλλά αν βγει κι άλλος "κουφός" στο Δικάναλο θα μας πάρουν στο κυνήγι!!! :flipout:)

Γιατί βρε παιδί μου πάς σε δαύτους? Αφού έτσι και αλλιώς δεν ακούμε με τα αυτιά.....Ρώτα και άλλους που πήγανε ! !

Το πρόβλημα είναι ο τομ κρουζ που σουλατσάρει με τα αεροπλάνα.:BDGBGDB55:

μετεξεταστέοι και οι δύο...

Συγχαρητήρια και από εμένα στους διοργανωτές για την πολύ καλή οργάνωση.

Ωραίω μαγαζί, εύκολο πάρκιγκ (αν πήγαινες νωρίς), καλή παρέα, νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκετό γέλιο και πολλά δώρα.

Και του χρόνου να ήμαστε καλά και να ξαναβρεθούμε.

Re: Απάντηση: Re: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Όλα εξαιρετικά, πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Και του χρόνου

Το πρόβλημα είναι ο τομ κρουζ που σουλατσάρει με τα αεροπλάνα.:BDGBGDB55:

μετεξεταστέοι και οι δύο...

Αντε με έπεισες. Κλείσε ένα ραντεβού να με πας στον μπουλ να δούμε τι μπορεί να μου κάνει. Κανόνισε μόνο μη φύγει το μπουμάρισμα και βγεί τσιριγμα στις ψηλές μου και μου λές άλλα μετά :flipout:

Θα σου κάνει ηχομπάρα ο μπουλ...
Ειδική παραγγελία geometric harmony soundbar lmd edition, designed by papavas (με σήμα τον πειρατή)...

Περάσαμε Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α την Κυριακή. Πολύ φαί, πολύ κρασί, ωραίο το γλυκό, σούπερ παρέα (γνώρισα τον Klekor επιτέλους !) και φυσικά πολύ γέλιο. Χίλια μπράβο σε όσους έτρεξαν για την διοργάνωση αλλά και σε όλους όσους παρευρέθησαν ! Πάντα τέτοια κύριοι και εί δυνατόν συχνότερα....

Το highlight της μέρας η άγνοια του Γρηγόρη της Mary Culligan, νομίζω ότι ένας εξωστρακισμός στο πύρ το εξώτερον του χρειάζεται!!!!!

Το highlight της μέρας η άγνοια του Γρηγόρη της Mary Culligan, νομίζω ότι ένας εξωστρακισμός στο πύρ το εξώτερον του χρειάζεται!!!!!

Κατα τ'αλλα ο Γρηγορης εχει αγνοια....:BDGBGDB55:

Carey Mulligan λεγεται παλικαρι μ'.....:aetsch:

Re: Απάντηση: Re: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Κατα τ'αλλα ο Γρηγορης εχει αγνοια....:BDGBGDB55:

Carey Mulligan λεγεται παλικαρι μ'.....:aetsch:

Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα ..... :furious3:

εσύ την άκουγες και στο χωριό σου :BDGBGDB55: και μου πετάγεσαι σαν την μύγα;;; :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κοπή Πίτας του AVClub 2013

Δεν καταλαβες....Ειμαστε απο το ιδιο χωριο...:BDGBGDB55:

Και είστε και φαν της αγγλικής σχολής ήχου..... Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο :flipout:

Να πάρετε τα λεπτόηχα Naim σας, και να φύγετε από εδώ ! Να τα μάθετε καλά και μετά να ξανάρθετε :flipout: :flipout: :flipout:

Έλα βρε συ, αμέσως να με ξεμπροστιάσεις. Όταν μου είπε ο Πάνος για την τύπισσα στο Drive, αμέσως συντονίστηκα. Μικρέ, εξ' άλλου είναι γεννηθείσα μετά το '80 (είναι της κλάσης σου) και δεν έχει "γράψει" ακόμη στη μνήμη μου!
Άντε να μην αναφέρω ποιόν αγνοείς εσύ και σηκωθεί η τρίχα μερικών... :flipout:

Έλα βρε συ, αμέσως να με ξεμπροστιάσεις. Όταν μου είπε ο Πάνος για την τύπισσα στο Drive, αμέσως συντονίστηκα. Μικρέ, εξ' άλλου είναι γεννηθείσα μετά το '80 (είναι της κλάσης σου) και δεν έχει "γράψει" ακόμη στη μνήμη μου!
Άντε να μην αναφέρω ποιόν αγνοείς εσύ και σηκωθεί η τρίχα μερικών... :flipout:

Για ποιον λες? Για τον Eric Burton ? Σιγά τα ωα......

Ο Cliff Burton είναι μακράν πολύ καλύτερός του........

ΥΓ : Τώρα θα μου πείς ποιός είναι ο Cliff Burton...... Μην τον googlάρεις ζαβολιάρη!!!!!!

ΥΓ Νο 2 : Το ότι ο ένας είναι κιθαρίστας και ο άλλος μπασίστας δεν έχει καμία σημασία....... :flipout:

...
ΥΓ Νο 2 : Το ότι ο ένας είναι κιθαρίστας...
Eric Burdon είναι βρε. Συνεχίζεις να εκτίθεσαι μόνος σου... :flipout:

ΥΓ. Με το μέταλλο, ξέρεις δεν τα πάω πολύ καλά...

Last edited: