Kοπη Πρωτοχρονιατικης πιτας 2008 (Αθηνα)

Η κατάσταση έχει ως εξής:

Lepton X1
Οικονόμου Χ 4
Eki_65 X 1
Mr_rebelos X 2
Σωτηρόπουλος Χ 2
Παπαγεωργίου Χ 3
Mouratos X 2
Giannis Amar X 2
Larry X 4
Μπαβιόλης Χ 2
Ntinos X 2
Andronidis X 2
Ioannou X ?
Spcav X 1 ?
Route66 X 1
Νικόλ Χ 2 ?
Oldman X 2
Κατάκαλος Χ 2
Evanl X 1
Tatiana X 1
Anna X 2
kokar X 2
Δημητρακούδης X 1
BabisK X 1
YonVog X 1
hvoul X 1
aroS3 X 4 (2+2)
ΜΗΤΣ Χ 1
mouse X2
argi X2
N Olympios X2
Pan Man X2

Μου χάλασες τη δημιουργία...:D

Απάντηση: Re: Kοπη Πρωτοχρονιατικης πιτας 2008 (Αθηνα)

Τον Σπύρο Σούρλα δεν βλέπω, τον μεσιέ Αντώνη Φάμελο το αλτερεγκο μου κο Κοsh, δηλαδή ακόμη τίποτε Αλέξη μου δεν....κύριε Αγγελε εσείς?
Αντε ρε παιδιά, δηλώστε συμμετοχή.

Εχμ... προβλεπεται μεγαλο ξενυχτι την προηγουμενη (ενεκα του Μπαμπη του παλιοκουμπαρου) οπότε δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειμαι (μην ξεχνας οτι για να ειμαι 1 στην Γλυφαδα πρεπει να σηκωθω νωρις...)
Μπορει και να τα καταφερω αλλα καθε χρονο δηλωνω και τελικα δεν ερχομαι οπότε δεν θα με παρει και κανεις στα σοβαρα αν το κανω...
Ιδωμεν!

Γιατί βρε Λαρρούκο, τι σου έκανα; Όλο με ρίχνεις στα τραπέζια....

Ώχ... Αυτό σηκώνει παρεξήγηση....
icon10.gif

βρε Νικολ μην δημοσιοποιεις γωνιες τραπεζια..στριμωγματα τιμωριες χειροπεδες ...μας διαβαζουν και παιδια....

50 άτομα περίπου, ( δηλωμένες συμμετοχές ), αυτό είναι τρέλα δείχτε την αγάπη σας ρε στο μαγαζί μας!!!
Για ανασκουμπωθείτε ρε!!!

50 άτομα περίπου, ( δηλωμένες συμμετοχές ), αυτό είναι τρέλα δείχτε την αγάπη σας ρε στο μαγαζί μας!!!
Για ανασκουμπωθείτε ρε!!!

Tι??
Θα φερει και ο Βγενόπουλος 2000000 μέλη??:eek::flipout::flipout:

πολυ καλη κινηση ρε παιδια αλλα γιατι το οργανωσατε στην γλυφαδα ? δεν σκεφτεστε και εμας που ερχομαστε απο ΒΠ(πολιτεια) που ειναι ολοκληρο ταξιδι? ιμο στο κεντρο θα ηταν πιο βολικα για ολους

PS. Δεν περιμενς να αλλαξει κατι, μπορει να ερθω απλα το τονιζω για τοu χρονου :D