Kοπη Πρωτοχρονιατικης πιτας 2008 (Αθηνα)

Απάντηση: Re: Kοπη Πρωτοχρονιατικης πιτας 2008 (Αθηνα)

πολυ καλη κινηση ρε παιδια αλλα γιατι το οργανωσατε στην γλυφαδα ? δεν σκεφτεστε και εμας που ερχομαστε απο ΒΠ(πολιτεια) που ειναι ολοκληρο ταξιδι? ιμο στο κεντρο θα ηταν πιο βολικα για ολους

PS. Δεν περιμενς να αλλαξει κατι, μπορει να ερθω απλα το τονιζω για τοu χρονου :D

Καλημέρα! Αν σκεφτείς πως τις προηγούμενες χρονιές ανεβαίναμε οι των Ν.Π. προς τα πάνω, θα έλεγα ότι καιρός ήταν να γίνει και στα μέρη τα δικά μας! :ernaehrung004:

Για να δούμε πώς έχει η κατάσταση ως τώρα...

Lepton X1
Οικονόμου Χ 4
Eki_65 X 1
Mr_rebelos X 2
Σωτηρόπουλος Χ 2
Παπαγεωργίου Χ 3
Mouratos X 2
Giannis Amar X 2
Larry X 4
Μπαβιόλης Χ 2
Ntinos X 2
Andronidis X 2
Ioannou X ?
Spcav X 1 ?
Route66 X 1
Νικόλ Χ 4
Oldman X 2
Κατάκαλος Χ 2
Evanl X 1
Tatiana X 1
Anna X 2
kokar X 2
Δημητρακούδης X 1
BabisK X 1
YonVog X 1
hvoul X 1
aroS3 X 4 (2+2)
ΜΗΤΣ Χ 1
mouse X2
argi X2
N Olympios X2
Pan Man X2
Δεβελέκος Στράτος Χ 2
Kotsisf X 2
Γιώργος Πολυχρονίδης Χ 1

Σύνολο : 66 άτομα

Δυστυχώς μου παρουσιάστηκε ένα σοβαρό κώλυμα και θα πρέπει να ακυρώσω τη δική μου συμμετοχή:frown:
Εύχομαι να περάσετε όλοι καλά (πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρος) και περιμένω εντυπώσεις!

Βαγγέλης

Μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω και επιβεβαιώσω παιδιά? Θέλω για εμένα και την γυναίκα. (θα έχουμε το μωρό μαζί, δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα). Απλά μια ερώτηση. Επειδή την τελευταία φορά που έφερα την γυναίκα ήταν η μόνη γυναίκα ελπίζω αυτή την φορά να υπάρχουν περισσότερες.

Μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω και επιβεβαιώσω παιδιά? Θέλω για εμένα και την γυναίκα. (θα έχουμε το μωρό μαζί, δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα). Απλά μια ερώτηση. Επειδή την τελευταία φορά που έφερα την γυναίκα ήταν η μόνη γυναίκα ελπίζω αυτή την φορά να υπάρχουν περισσότερες.

Περυσι παντως ηταν αρκετες. Φετος καμια 10αρια θα ειναι σιγουρα.

Χ1 κι εγώ, παρακαλώ. φέτος μόνος, καθώς την ίδια μέρα και ώρα η σύντροφός μου θα βρίσκεται σε ανάλογη εκδήλωση σε άλλη περιοχή της Αθήνας. ελπίζω να μη με χωρίσει που προτίμησα το avclub απ'αυτήν ...
icon10.gif

σου οφειλω μια συγνωμη εσενα.....

όπερ;

για να μη βγούμε :offtopic: στείλε μου pm γιατί, ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω προς τι η συγγνώμη.

Για να δούμε πώς έχει η κατάσταση ως τώρα...

Lepton X1
Οικονόμου Χ 4
Eki_65 X 1
Mr_rebelos X 2
Σωτηρόπουλος Χ 2
Παπαγεωργίου Χ 3
Mouratos X 2
Giannis Amar X 2
Larry X 4
Μπαβιόλης Χ 2
Ntinos X 2
Andronidis X 2
Ioannou X ?
Spcav X 1 ?
Route66 X 1
Νικόλ Χ 4
Oldman X 2
Κατάκαλος Χ 2
Evanl X 1
Tatiana X 1
Anna X 2
kokar X 2
Δημητρακούδης X 1
BabisK X 1
YonVog X 1
hvoul X 1
aroS3 X 4 (2+2)
ΜΗΤΣ Χ 1
mouse X2
argi X2
N Olympios X2
Pan Man X2
Δεβελέκος Στράτος Χ 2
Kotsisf X 2
Γιώργος Πολυχρονίδης Χ 1

Σύνολο : 66 άτομα

δε με βλέπω εδώ μέσα ...
μήπως πρέπει ν'ανησυχήσω :-)

Επειδή προέκυψε (για άλλη μια φορά) ξαφνικό θέμα, δυστυχώς είναι πολύ αμφίβολη η συμμετοχή μου, και το γράφω μετά λύπης.

Θα προσπαθήσω να περάσω αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ...

H κατάσταση ως τώρα έχει ως εξής:...

Lepton X 1
Οικονόμου Χ 4
Eki_65 X 1
Mr_rebelos X 2
Σωτηρόπουλος Χ 2
Παπαγεωργίου Χ 3
Mouratos X 2
Giannis Amar X 2
Larry X 4
Μπαβιόλης Χ 2
Andronidis X 2
Ioannou X ?
Spcav X 1 ?
Route66 X 1
Νικόλ Χ 4
Oldman X 2
Κατάκαλος Χ 2
Tatiana X 1
Anna X 2
kokar X 2
Δημητρακούδης X 1
BabisK X 1
YonVog X 1
hvoul X 1
aroS3 X 4 (2+2)
ΜΗΤΣ Χ 1
mouse X2
argi X2
N Olympios X2 ?
Pan Man X 2
Δεβελέκος Στράτος Χ 2
Kotsisf X 2
Γιώργος Πολυχρονίδης Χ 1
Γιώργος Μπαϊραχτάρης Χ 1
Γιάννης Κομνηνός Χ 1
Pontios X 2 ?
Vag.Nik X 1
George Pyr. X 1

Σύνολο : 64 άτομα + 4 με αβέβαιη συμμετοχή.

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι την τελευταία εβδομάδα δεν δηλώθηκε σχεδόν καμία συμμετοχή.

Η πίτα είναι ένα event που θα μας βοηθήσει να γνωριστούμε καλύτερα και να ξεσκάσουμε λιγάκι.

Για να οργανωθεί αυτή η εκδήλωση κάποιοι άνθρωποι έτρεξαν και έκαναν αλλεπάλληλες επαφές για τη συγκέντρωση των δώρων.

Τουλάχιστον εμψυχώστε αυτή την προσπάθεια με την συμμετοχή σας ώστε να μην πάει χαμένη.

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι την τελευταία εβδομάδα δεν δηλώθηκε σχεδόν καμία συμμετοχή.

Η πίτα είναι ένα event που θα μας βοηθήσει να γνωριστούμε καλύτερα και να ξεσκάσουμε λιγάκι.

Για να οργανωθεί αυτή η εκδήλωση κάποιοι άνθρωποι έτρεξαν και έκαναν αλλεπάλληλες επαφές για τη συγκέντρωση των δώρων.

Τουλάχιστον εμψυχώστε αυτή την προσπάθεια με την συμμετοχή σας ώστε να μην πάει χαμένη.

δηλ. Κώστα εγώ κι ο Πύργας είμαστε αμελητέα ποσότητα
icon10.gif
;

στα σοβαρά τώρα, έχω την εντύπωση ότι κατανοείς τους λόγους της μηδαμινής συμμετοχής αυτό το διάστημα ...

λάθος - κατά τη γνώμη μου - η αποχή από την πίτα για να καυτηριαστούν οι επιλογές της διαχείρισης, αλλά σέβομαι την επιλογή όσων την ασπάζονται.

κι όσοι θα έρθουμε, σίγουρα δε μας δελέασαν τα δώρα, αλλά αυτό που γράφεις παραπάνω : ευκαιρία να ξαναδούμε φίλους, να γνωρίσουμε νέους και να ξεσκάσουμε ...