Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 - Θεσσαλονίκη

Απάντηση: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 -Θεσσαλονίκη

Ε αυτό είναι. Η τηλεόραση τα κάνει όλα να φαίνονται μεγαλύτερα.

Απάντηση: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 -Θεσσαλονίκη

Η υπογραφή που σ'αρέσει είναι τρόπος ζωής

Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα,ενώ οι κακοί θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν-Πλάτων-

ή δικηγόρους, θα προσέθετα:

Δικηγόρος: αυτός που ξέρει να παρακάμπτει τον νόμο.
Άμπροουζ Μπηρς, Το Αλφαβητάρι του Διαβόλου

Re: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 -Θεσσαλονίκη

τωρα το βλεπω Θοδωρα, αλλα οπως σου ειπα μεχρι να τελειωσει ο γιος μου τις σπουδες, για αγορα ουτε κουβεντα.. πρεπει να μπαινω απο το ρημαδοPC για να μην εχω προβλημα.. ομως το ρημαδι ειναι στο παιδικο και οταν ειναι καποιο απο τα παιδια στο σπιτι υπαρχει θεμα. βλεπεις λιγη ελευθερη ωρα εχω αργα το βραδυ μετα τη δουλεια. αυτη την ωρα ομως οι νορμαλ ανθρωποι κοιμουνται..:flipout:

τωρα το βλεπω Θοδωρα, αλλα οπως σου ειπα μεχρι να τελειωσει ο γιος μου τις σπουδες, για αγορα ουτε κουβεντα.. πρεπει να μπαινω απο το ρημαδοPC για να μην εχω προβλημα.. ομως το ρημαδι ειναι στο παιδικο και οταν ειναι καποιο απο τα παιδια στο σπιτι υπαρχει θεμα. βλεπεις λιγη ελευθερη ωρα εχω αργα το βραδυ μετα τη δουλεια. αυτη την ωρα ομως οι νορμαλ ανθρωποι κοιμουνται..:flipout:

Τι δειστραμμενο χιουμορ που χει το συμπαν ! :icon15:

Εχω ενα laptop 17αρι να καθεται (και να βγαζει αγριοχορτα) και εσυ ... ουτε καν μια ταμπλετα της προκοπης.
Κατι που να βγαζει σωστα το αλφαβητο. Να μην ξαναδιαβαζουμε 2 και 3 φορες να σε καταλαβουμε.
Aν βρισκομασταν ιδια γειτονια ... δεν θα το συζηταγαμε καν. Problem solved !

(πλακα-πλακα ... μας εξασκεις την συνδυαστικη ικανοτητα ! :rolleyes:)

δεν θα σας βασανιζω αλλο. απο tv μονο αναγνωση..! (λεμε τωρα..:flipout:) γραφη μονο απο το pc. Το τραγελαφικο ειναι οτι περιμενα πως και πως να μου δωσει το laptop του ο γιος μου γιατι ηταν μπουρουχα για αυτα που κανουν στη σχολη. ερχεται εδω απο την Πατρα κατι παρουσιασε το αφηνει στο σερβις καθυστερουν αυτοι, φευγει πισω το παιδι, του το στελνω την αλλη μερα. Λεω αντι για το ΚΤΕΛ δε του το στελνω με ACS για να ειμαι σιγουρος; Εεε.. το πηρε στην Πατρα σπασμενο παραμονη εξεταστικης.. 1,5 μηνα μετα μας αποζημιωνουν, αλλα το σπασμενο laptop το κρατησαν.Κατι θα βαλω ακομα και θα παρει εργαλειο (συμφωνα με την υποδειξη του teddy στην κοπη της πιτας), αλλα εγω εμεινα με το(...) στο χερι.. η καντεμια σε ολο της το μεγαλειο!!

ευχαριστώ το avclub για το δωράκι! μήπως ξέρει κανείς και το μοντέλο;P_20180305_143902_p.jpg

Attachments

• P_20180305_143912_p.jpg
    P_20180305_143912_p.jpg
    73.5 KB · Views: 120
Last edited:

ο manosss θα ξερει καλυτερα

Αυτό είναι. Δεν πρόκειται για budget Miracle που λέει το αρθράκι αλλά είναι κάτι μικρό για δεύτερο hands free ή έστω αναμνηστικό. Με γειες!