Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020 - Αθήνα

Με Αντωνη Ducsong Kosh, Νικο-Προεδρο θα κανουμε λαικο προσκυνημα στα ιερα χωματα και Ναο της Αγιας Σοφιας!!!!!

Απάντηση: Re: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020 - Αθήνα

Με Αντωνη Ducsong Kosh, Νικο-Προεδρο θα κανουμε λαικο προσκυνημα στα ιερα χωματα και Ναο της Αγιας Σοφιας!!!!!

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα γιατί κλείσατε εκεί μαγαζί :music-smiley-005:

Σε λίγο ξεκινάω μετά της συζύγου.......η θυγατέρα οταν της είπα ότι θα είναι στα Φιλαδέλφεια μου το απέκλεισε κατηγορηματικά.
Εγώ είμαι Πειραιώτισα και γάβρος.........να ερθουν αυτοι εδώ:aetsch::D!

Δυστυχως μου έχει τύχει κάτι απρόοπτο κ δεν θα μπορεσω να έρθω!

Κριμα γιατί γούσταρα να σας δω και να τα πούμε!

Καλα να περάσετε!

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλή Χρονιά συνάδελφοι του φορουμ μας
Φέτος η τύχη μου χαμογέλασε και μου χάρισε το χρυσό φλουρί και μαζί δωρεάν το γεύμα μου.
Ευχαριστίες και του χρόνου με υγεία σε όλους..
0bc54f93a34e3224cbd7869f303956a3.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς φέτος δεν μπόρεσα να παραστώ. Να 'μαστε καλά, και του χρόνου!

περάσαμε υπέροχα!!
είδα φίλους που είχα καιρό να τους δω και ευελπιστώ να τους ξαναδώ σύντομα..
ας είναι και για πλάτη για κουβάλημα!... :flipout:

Οντως περάσαμε υπέροχα.

Για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι,πέρυσι δεν τα είχα καταφέρει.

Πιθανότατα λόγω υγείας δικής μου η της αδελφής μου.

Αλλά φέτος και νεκρός θα ερχόμουν και αποζημιώθηκα που ξαναείδα φίλους μου παλιούς και νέους και γνώρισα καινούριους.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές αυτής της καταπληκτικής συνάντησης.

Και του χρόνου με υγεία.

Ομορφο το μαγαζι, πολυ ζεστη η ατμοσφαιρα και συγχαρητηρια στα παιδια που διοργανωσαν την φετινη κοπη της πιτας και περασαμε ολοι καλα! Χρονια πολλα και μονο επιτυχιες στο AVclub!!

Xαρηκα πραγματικα που ξαναειδα παλαιους φιλους και γνωρισα αξιολογους συναδελφους απο το Φορουμ που δεν ετυχε να γνωρισω δια ζωσης μεχρι σημερα.

...και το φλουρι ελαχε στον Γιαννη απο την μαστοροπαρεα, καλοτυχος να ειναι παντα :ernaehrung004:

Μπραβο παιδιά που περασατε ωραια.εγω δεν καταφερα να έρθω, ελπίζω του χρόνου να είμαστε καλά απο θέμα υγείας να καταφέρω να έρθω και του χρόνου να είστε καλά

Ομορφο το μαγαζι, πολυ ζεστη η ατμοσφαιρα και συγχαρητηρια στα παιδια που διοργανωσαν την φετινη κοπη της πιτας και περασαμε ολοι καλα! Χρονια πολλα και μονο επιτυχιες στο AVclub!!

Xαρηκα πραγματικα που ξαναειδα παλαιους φιλους και γνωρισα αξιολογους συναδελφους απο το Φορουμ που δεν ετυχε να γνωρισω δια ζωσης μεχρι σημερα.

...και το φλουρι ελαχε στον Γιαννη απο την μαστοροπαρεα, καλοτυχος να ειναι παντα :ernaehrung004:
Ευχαριστώ Μιχάλη χάρηκα για την γνωριμία κι εσύ ό,τι επιθυμείς..

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλο το καταστημα απλα τα τα κρέατα ,ήταν για κλωτσιές.
Όμως μικρη σημασία είχε τελικά.
Όντως, για μένα,η καλύτερη συνάντηση του φόρουμ εδώ και χρόνια.
Ευχάριστες παρουσίες, επιτέλους, ρε φούστη μου!
Όπου και να γύρναγε το κεφαλι σου,ηθελες να πας να καθησεις μαζι τους.
Μου ρύθμισε και την olympus ο Κώστας....ποιός την χάρη μου!
Το μόνο λυπηρό ήτανε, που δεν βρέθηκε αγοραστής για το ideon 3r και δεν μπήκανε χρήματα στο ταμείο του συλλόγου.
Αν το θέλει κανένας από δω μεσα,το δίνω ολοκαίνουργιο,σήμερα μου το έδωσε ο Λαρυ, στα μισα λεφτά από ότι κοστιζει.
Τα χρήματα θα πάνε στο ταμείο του συλλόγου.
Αντε και του χρόνου λεβέντες!

Έτσι όπως τα'χουν φέρει οι συνθήκες, νομίζω πως κάθε χρόνο, καλά να'μαστε, θα σας χαζεύω στις φωτό και θα ζηλεύω που δεν είναι μαζί σας. Πάντα όμως θα χαίρομαι που εσείς συνεχίζετε και βρίσκεστε και μεγαλώνετε έτσι τον χώρο μας. Και του χρόνου λοιπόν!

Περασαμε πολυ ομορφα, αλλο πραγμα να γνωριζεις και να μιλας τετ α τετ με ανθρωπους που ξερεις μονο τα nickname τους.
Για το φαι ακουσα παραπονα κι η αληθεια ειναι οτι εγω χαρηκα οταν εμαθα οτι θα γινει εκει η εκδηλωση αφου δυο φορες εχω φαει στο συγκεκριμενο και μου ειχε αφησει αριστες εντυπωσεις.

Τελος παντων και του χρονου να μαστε καλα κι ακομα περισσοτεροι.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk