takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,310 Παλλήνη 1 March 2022 #81 Reactions: sonap70, Lobo10, vlad66 and 2 others
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Support Admin 17 June 2006 25,418 Αθήνα 1 March 2022 #82 Και του χρόνου παιδιά , υγεία και καλή τύχη σε όλους εύχομαι Reactions: sonap70, vlad66 and bykrie
Δημοκηδής Μέλος Σωματείου 23 June 2006 10,236 2 March 2022 #83 Και του χρόνου ! Να είμαστε όλοι καλά ! ΥΓ. : Μήτσο, υιοθέτησες Μπόρις Τζόνσον λουκ ; Άντε βρε, και πρωθυπουργός ! Reactions: bykrie and vlad66
Και του χρόνου ! Να είμαστε όλοι καλά ! ΥΓ. : Μήτσο, υιοθέτησες Μπόρις Τζόνσον λουκ ; Άντε βρε, και πρωθυπουργός !
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 2 March 2022 #84 Δημοκηδής said: Και του χρόνου ! Να είμαστε όλοι καλά ! ΥΓ. : Μήτσο, υιοθέτησες Μπόρις Τζόνσον λουκ ; Άντε βρε, και πρωθυπουργός ! Click to expand... Μπα που να φας την γλώσσα σου γρουσούζη που τρώγεσαι με τα μαλλιά μου,κακοχρονονάχεις ! Πανάθεμάσε!Αυτό σου λέω μόνο.Πανάθεμάσε,Πανάθεμάσε !! Reactions: Δημοκηδής
Δημοκηδής said: Και του χρόνου ! Να είμαστε όλοι καλά ! ΥΓ. : Μήτσο, υιοθέτησες Μπόρις Τζόνσον λουκ ; Άντε βρε, και πρωθυπουργός ! Click to expand... Μπα που να φας την γλώσσα σου γρουσούζη που τρώγεσαι με τα μαλλιά μου,κακοχρονονάχεις ! Πανάθεμάσε!Αυτό σου λέω μόνο.Πανάθεμάσε,Πανάθεμάσε !!
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 6 March 2022 #85 Δημήτρης Ιωάννου said: Μπα που να φας την γλώσσα σου γρουσούζη που τρώγεσαι με τα μαλλιά μου,κακοχρονονάχεις ! Πανάθεμάσε!Αυτό σου λέω μόνο.Πανάθεμάσε,Πανάθεμάσε !! Click to expand... Επειδή κάποιοι παρεξήγησαν το ποστ μου,να τους εξηγήσω οτι είναι καθαρά χιουμοριστικό και παρμένο από την Γεωργία Βασιλειάδου στην "Κυρά μας την Μαμμή". Ελπίζω τώρα να γίνω κατανοητός.. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Reactions: jimitsis, Δημοκηδής and vlad66
Δημήτρης Ιωάννου said: Μπα που να φας την γλώσσα σου γρουσούζη που τρώγεσαι με τα μαλλιά μου,κακοχρονονάχεις ! Πανάθεμάσε!Αυτό σου λέω μόνο.Πανάθεμάσε,Πανάθεμάσε !! Click to expand... Επειδή κάποιοι παρεξήγησαν το ποστ μου,να τους εξηγήσω οτι είναι καθαρά χιουμοριστικό και παρμένο από την Γεωργία Βασιλειάδου στην "Κυρά μας την Μαμμή". Ελπίζω τώρα να γίνω κατανοητός.. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies