Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας AVClub 2015

Δυστυχώς δεν το βλέπω να προλαβαίνω, να ναι καλά τα παιδικά πάρτυ για τα οποία δεν ενημέρωσε κανείς τον άμοιρο πατέρα.. :(
Καλά να περάσετε!

Καλά να περάσετε κι από μένα, δυστυχώς μετά το ποδόσφαιρο του μικρού τραπεζώνω το νονό της μικρής οπότε δεν το βλέπω ούτε αργότερα να περνάω.

Μόλις έφυγαν και οι τελευταίοι από το μαγαζί.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν και όλους όσους προσπάθησαν αλλά δεν κατέστη δυνατό την τελευταία στιγμή να παραβρεθούν.

Το Δ.Σ. εύχεται σε όλα τα μέλη του forum Καλή Χρονιά και Καλή Σαρακοστή!

Και του χρόνου με υγεία!

Αναμείνατε τις φωτογραφίες από τον φωτογράφο μας (bykrie)......

Ωραια ηταν περασαμε πολυ ζεστα και ειδαμε κοσμο που σπανια λογω τρεχαματων εχουμε την ευκαιρια να δουμε.

Και του χρονου πιο ανεμελοι !!

Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες και τους κυρίους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και με κέφι, όρεξη και διάθεση παραβρέθηκαν σε μια ακόμη μάζωξη του κλαμπ. Προσωπική γνώμη είναι ότι περάσαμε πολύ ευχάριστα παραμερίζοντας για 2-3 ώρες τα προβλήματα που μας ταλανίζουν καθημερινά δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να στέκεται πάντα όρθιος ψυχικά ακόμα και σε δύσκολες περιόδους. Όσο για εκείνους που δεν μπόρεσαν, σίγουρα θα βρεθεί στο μέλλον και νέα ευκαιρία για να τα καταφέρουν.

Να είστε όλοι καλά!

Για πρωτη φορα δεν καταφερα να ερθω, τελςυταια στιγμη κατι με κρατησε εκτος !! Να ειστε ολοι καλα, και του χρονου !!

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους για την πολλή ωραία οργάνωση. Περάσαμε πολύ καλά λόγο και της καλής παρέας. Ας ελπίσουμε και σε καμιά καλή παρουσίαση μας έχουν λείψει.

Ήρθα με τον Δημήτρη (cacau) για λίγη ώρα, λόγω ανειλημμένων (μεσημεριανών) υποχρεώσεων, και φύγαμε λίγο πριν τις 13.00, όταν είχαν έρθει κάμποσα μέλη.

Στο διάστημα που μείναμε, είχαμε μια ευχάριστη κουβέντα με μερικά μέλη του forum και αυτό που συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, είναι η έλλειψη της ταυτοποίησης των μελών με τα usernames και τα πραγματικά ονόματά τους. Σε συναντήσεις που κάνουμε, κατά καιρούς, με φίλους της φωτογραφίας βγάζουμε και ομαδικές στις οποίες αναγράφουμε (εκ των υστέρων) και τα δύο αυτά στοιχεία ώστε να μείνουν στη μνήμη, ακόμη και εκείνων που δεν έρχονται σε συχνή επικοινωνία με τους υπόλοιπους.

Ο Δημήτρης πρότεινε, λοιπόν, και τη θεωρώ καλή και εφαρμόσιμη ιδέα, να ετοιμάζουν οι οργανωτές "ταυτότητες" με τα στοιχεία των μελών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση, εάν τα γνωρίζουν εκ των προτέρων, αλλά και με δυνατότητα να συμπληρωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, Αυτού του είδους οι ταυτότητες είναι διαφανείς, πλαστικές, πάμφθηνες, χρησιμοποιούνται σε συνέδρια/σεμινάρια, κρέμονται με απλό τρόπο είτε από το λαιμό είτε σε ρούχο και, το κυριότερο, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν άπειρες φορές.

Απάντηση: Re: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας AVClub 2015

Αναμείνατε τις φωτογραφίες από τον φωτογράφο μας (bykrie)......

Τέτοια γράφεις και θα νομίζει ο κόσμος ότι είμαι φωτογράφος. Εγώ τρένα φτιάχνω. :flipout:

Πολλά μπράβο σε όσους έτρεξαν την εκδήλωση, πολλά μπράβο στους δωροθέτες. Περάσαμε υπέροχα και του χρόνου να είμαστε καλά.
Θερμά ευχαριστώ το παρεάκι του μεσαίου τραπεζιού. :smile:

Re: Απάντηση: Re: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας AVClub 2015

Τέτοια γράφεις και θα νομίζει ο κόσμος ότι είμαι φωτογράφος. Εγώ τρένα φτιάχνω. :flipout:

Πολλά μπράβο σε όσους έτρεξαν την εκδήλωση, πολλά μπράβο στους δωροθέτες. Περάσαμε υπέροχα και του χρόνου να είμαστε καλά.
Θερμά ευχαριστώ το παρεάκι του μεσαίου τραπεζιού. :smile:

Που είναι οι φώτος ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

https://www.youtube.com/watch?v=W56-lephO20

https://www.youtube.com/watch?v=XqaM68seqNc

Χάρηκα πάρα πολύ που είδα φίλους από κοντά,μπράβο σε όσους το διοργάνωσαν.
Και του χρόνου!

Χάρηκα που ξαναείδα φίλους μετά από αρκετό καιρό και γνώρισα καινούργιους!

Να είστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία! -bye-

Για μια ακόμη φορά πολλά μπράβο στο Φορουμ και ειδικά στα παιδιά που έτρεξαν και διοργάνωσαν την όλη εκδήλωση.Χάρηκα για πολλοστή φορά που ξαναβρέθηκα με παλιούς φίλους ,και ακόμη περισσότερο που γνωρίστηκα με νέους.

Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση,να είμαστε όλοι πάντα καλά :ernaehrung004:!!!!!

Re: Απάντηση: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας AVClub 2015

Να ευχαριστήσω κι εγώ όσους έτρεξαν για τη διοργάνωση αυτή, η ταβέρνα, το φαγητό, η πίττα ήταν όλα πολύ καλά και η παρέα βέβαια ακόμα καλύτερη!

Θα ευχαριστήσω επίσης την κόρη μου (πάτησε το κουμπί για την κλήρωση) και τη γυναίκα μου για την εκχώρηση του δώρου που κέρδισε, σε μένα!!! :ernaehrung004:

Και του χρόνου με υγεία!