Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας AVClub 2016 - Αθήνα

Re: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας AVClub 2016

Κώστα έτσι και στραβώσει το θέμα φύλαξης παιδιών γιατί έχουμε ιατρικό θέμα με την πεθερά και πρέπει να τα πάρω μαζί μου, παίζει κάποια καλύτερη τιμή τουλάχιστον για τα παιδιά; Μπορείς να κάνεις ένα κόπο να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη γι αυτό;

Απάντηση: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας AVClub 2016

Ακουω να πληθαινουν οι φωνες που θελουν να πρωτοτυπησουμε φετος και αντι για βασιλοπιτα να κοψουμε τουρτα γενεθλιων. Να συμπεσει και με τα γενεθλια του χατζ που κλεινει σαν προεδρος. :smile:

Απάντηση: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας AVClub 2016

Ακουω να πληθαινουν οι φωνες που θελουν να πρωτοτυπησουμε φετος και αντι για βασιλοπιτα να κοψουμε τουρτα γενεθλιων. Να συμπεσει και με τα γενεθλια του χατζ που κλεινει σαν προεδρος. :smile:

Για σένα θα έχουμε και ένα κουτί κουρκουμπίνια!!-bye-

Και γιατί να μην έχουμε και απ τα δύο αφού είναι δύο ξεχωριστά γεγονότα; Πίτα για τη νέα χρονιά του AVCLUB και τούρτα για τον πρόεδρο ώστε να χουμε κι επιλογές για το επιδόρπιο!

Λίστα συμμετοχών:

1. kblachos
2. Γ. Χατζηγεωργίου
3. PanMan
4. Tzimisce
5. mr_rebelos
6. bykrie (X2)
8. FragoulisNaval
9. Λάκης
10. Δημήτρης Δημητρακούδης
11. hdanca
12. warewolf73
13. JL_?
14. Dalanik
15. Δημήτρης Ιωάννου
16. kosh
17. Larry (X2)
19. netagra
20. KROMPOTIS (x2)
22. gzoun
23. Che
24. ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
25. czoun
26. grio

Λόγω της γέννησης του γιού μου προχθές :party:

δέν θα μπορέσω να έρθω, να περάσετε τέλεια και να ανεβάσετε πολλές φωτογραφίες παρακαλώ.

Ευχαριστώ πολυ παιδιά, δεν τον φέρνω όχι μονο για τον ατμό που λέει ο panoramix, αλλά και γιατί αν δει πως συμπεριφέρονται κάποια μέλη όταν τους βάλεις μπροστά φαγητό, θα μου πάθει κανα ψυχολογικό.. :BDGBGDB55:

Ακυρος εγώ, μόλις πήρα το πρόγραμμα αγώνα του μικρού, 13:15 παίζουμε οπότε αυτό σημαίνει ότι νωρίτερα απ τις 3 το μεσημέρι δεν ξεμπερδεύω και μέχρι να γυρίσω και να έρθω Ν. Φιλαδέλφεια φέξε μου και γλίστρησα, λυπάμαι πολύ παιδιά καλά να περάσετε.