γιατι το σημα μεταβαινει μεσω του ιδιου υλικου απο το στριμμενο καλωδιο και δεν παρεμβαινει διακοπη λογω διαφορετικου υλικου που ειναι το καλαι.
Κάτι δεν μας λες καλά, και εξηγώ.
Για να κολλήσουμε δυο σύρματα θα πρέπει πρώτα να είναι σε επαφή και ο πιο σίγουρος τρόπος αν αυτά είναι πολύκλωνα είναι να τα στρίψουμε μεταξύ τους. Τώρα με την κόλληση πετυχαίνουμε καλύτερη ένωση ,ασύγκριτα μεγαλύτερη αντοχή σε τραβήγματα και το κυριότερο το σημείο της κόλλησης δεν κινδυνεύει από οξειδώσεις με τον χρόνο.
Πρέπει να έχουμε υπ όψη μας ακόμα ότι υπάρχουν εκατοντάδες κολλήσεις μέσα σε έναν ενισχυτή και αρκετές μέσα σε ένα ηχείο που περνάει το σήμα . Μια παρά πάνω δεν νομίζω ότι θα έκανε κακό στην ποιότητα .
Κάτι δεν μας λες καλά, και εξηγώ.
Για να κολλήσουμε δυο σύρματα θα πρέπει πρώτα να είναι σε επαφή και ο πιο σίγουρος τρόπος αν αυτά είναι πολύκλωνα είναι να τα στρίψουμε μεταξύ τους. Τώρα με την κόλληση πετυχαίνουμε καλύτερη ένωση ,ασύγκριτα μεγαλύτερη αντοχή σε τραβήγματα και το κυριότερο το σημείο της κόλλησης δεν κινδυνεύει από οξειδώσεις με τον χρόνο.
Πρέπει να έχουμε υπ όψη μας ακόμα ότι υπάρχουν εκατοντάδες κολλήσεις μέσα σε έναν ενισχυτή και αρκετές μέσα σε ένα ηχείο που περνάει το σήμα . Μια παρά πάνω δεν νομίζω ότι θα έκανε κακό στην ποιότητα .
Εδώ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό μιας και τα βύσματα εξυπηρετούν την καλή, σωστή και γρήγορη επαφή δυο αγωγών που θα μπορούν να συνδεθούν και να αποσυνδεθούν πολλές φορές στο μέλλον.
o ποιητης αναρωτιεται
γιατι ολα τα χοντρα καλωδια ρευματος οι κατασκευαστες οπως οι shunyata και xlo transparent κολλανε τα καλωδια τους?
και κατι ακομα
αυτο το βυσματακι πιο κατω γιατι ειναι κολημενο στις συσκευες μας
και γιατι το πουλανε ως κολητο ?
ρευμα δεν περνα?
δηλαδης?σιγουρα κατ αρχας παιζει ρολο το καλαι. δεν ειναι ολα ιδια.
παντως εχω ενα ψυχασθενη γνωστο που ξηλωνει τις επιχρυσες μπορνες των ηχειων και συνδεει απευθειας.
σιγουρα κατ αρχας παιζει ρολο το καλαι. δεν ειναι ολα ιδια.
παντως εχω ενα ψυχασθενη γνωστο που ξηλωνει τις επιχρυσες μπορνες των ηχειων και συνδεει απευθειας.
δηλαδης?
τι κανει κολλαει κατευθειαν στο κροσοβερ?
κα αν εχει γαιδουροκαλωδιο τι κανει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.