ΚΟΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ NOVA TΩΡΑ!!!

kokolino

Established Member
25 June 2007
159
ΚΟΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ NOVA TΩΡΑ!!!

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΓΡΙΑ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ BΡΕ????????? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ????

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΝΟVA...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ tromaktiko.blogspot.com

Mouratos....@kokolino,δεν μπορούμε σε καμιά περίπτωση να επιβάλουμε την αποψη μας στους άλλους...τα ''θέματα'' του μπουκέτου τα έχουμε συζητήσει επανελημένα,οπότε πραγματικά δεν βρίσκο τον λόγο που άνοιξε αυτό το Θέμα.Σε κάθε περίπτωση,ο κάθε ένας μας μπορεί να αποφασίσει για το εάν θα πληρώνει η όχι...

Βλακείες στο "τετράγωνο"...

Αν πιστεύω ότι πρέπει να κόψω τη nova σίγουρα δε χρειάζομαι μια τέτοια προτροπή όπως του tro(ma)ktikou για να το κάνω...

Τέτοιου είδους μαζικές προτροπές απευθύνονται σε όχλο και προφανώς οι κύριοι του συγκεκριμένου blog σε τέτοιους νομίζουν ότι απευθύνονται...

Έλεος...

Αλλη δουλεια δεν εχουμε να κανουμε........με την χαβουζα της γοβας θα ασχολουμαστε:flipout:μπριτς ρε μαγκα. Εγω θελω καρτα γοβα απαντρευτη:afro: σε αυτο αν κανουμε ολοι μαζι κατι εχε καλος, αλλιως ουτε θελω να την διαβαζωωωωωωωω:BDBDG54:

Re: Απάντηση: ΚΟΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ NOVA TΩΡΑ!!!

Βλακείες στο "τετράγωνο"...

Αν πιστεύω ότι πρέπει να κόψω τη nova σίγουρα δε χρειάζομαι μια τέτοια προτροπή όπως του tro(ma)ktikou για να το κάνω...

Τέτοιου είδους μαζικές προτροπές απευθύνονται σε όχλο και προφανώς οι κύριοι του συγκεκριμένου blog σε τέτοιους νομίζουν ότι απευθύνονται...

Έλεος...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΗ -ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ- ΣΥΝΗΘΩΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΜΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

το ποστ είναι ανάρτηση από κάποιον -προφανώς- συνδρομητή του αναλογικού. Απορεί και ο ίδιος γιατί, ενώ πληρώνει, δεν βλέπει τις ελληνικές ομάδες. Και επειδή δεν έχουν τα κότσια να του απαντήσουν οτι "ξέρετε, πήγαμε τους αγώνες από το 1 στο 2 γιατί κουραστήκαμε να κρατάμε επίγειο δίκτυο μόνο για σας", του λένε ένα σωρο αρλούμπες για hd και δε ξέρω και γω τι άλλο.
Που να βρει και αυτός ο κακομοίρης το δίκιο του, γράφει στο τρομακτικο να ξεσπάσει..που να ξερε οτι έχει μπλέξει με αλήτες, γιατί όταν δε σέβεσαι ακόμα και τον πιο παλιό πελάτη σου (θυμίζω έναρξη filmnet το 1995, μιλάμε για 15 χρόνια), τότε μόνο αλήτης μπορεί να είσαι...

Και δίκιο να έχει κάποιος να τα βάζει με την ΝΟVA με αυτές τις απονενοημένες προσπάθειες το χάνει.

ΥΓ. Ας κρατηθει ενα στοιχειωδες επιπεδο εστω και με παρεμβαση των διαχειριστων αφου καποια μελη δεν συνεργαζονται αυτοβουλως.

Απάντηση: Re: ΚΟΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ NOVA TΩΡΑ!!!

Εγώ που δεν έχω nova πως θα τη διακόψω ?:bang::bang::bang:

κανε ενεργοποιηση και στο καπακι παρ τους ξανα τηλεφωνο για διακοπη !:bang::bang::bang:
α ρε μανα μου τι τραβαμε για την κουκλα μας..

Ωραίαααααααα .....

Τώρα που ξεθυμάνατε και - θέλω να ελπίζω οτι - αντιληφθήκατε όχι μόνο το ουτοπικό αλλά και το παραπλανητικό του "δημοσιεύματος", θα σας πώ και γώ δύο λογάκια, σχετικά με το γιατί αφέθηκε το νήμα και δεν έκλεισε / διεγράφη ευθύς μόλις ανοίχθηκε ....

Κύριοι, ο καιρός των Σταυροφοριών, όπως έχει ήδη πεί, παρήλθε ανεπιστρεπτί. Οι "επαναστάσεις" αυτού του είδους δεν έχουν καν το λογικό έρεισμα της συμπαράστασης, όπως θα διαπιστώνετε και μόνοι σας διαβάζοντας τα 13 posts απο την αρχή του νήματος.
Με τη μόνη διαφορά οτι άν σας το έλεγα απο την αρχή και κλείδωνα το νήμα, θα υπήρχε πάντοτε το περιθώριο να αμφισβητηθεί η πράξη μου ή/και να ερμηνευτεί με κάποιο άλλο τρόπο.

ΑΝ (και αυτό πλέον είναι άμεσα επαληθεύσιμο) ήταν να γίνει επανάσταση κατα της Nova και των - ομολογουμένως κατώτερων των περιστάσεων και των χρημάτων που πληρώνουμε - υπηρεσιών της, αυτή τη στιγμή, το παρόν νήμα θα είχε ήδη 200 posts και θα έιχαμε ήδη αρχίσει να μετράμε και τα αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο, όπως διαπιστώνετε ιδίοις όμμασι, ΔΕΝ συνέβη.

Το νήμα θα παραμείνει ανοικτό, αλλά θα κλείσει δια παντός αν παρατηρηθεί έστω και το παραμικρό φαινόμενο προβοκάτσιας...

Φιλικά,

Φίλιππος

ΥΓ: Για να φανεί η διαφορά του πραγματικού ξεσηκωμού απο τον παρακινούμενο "ξεσηκωμό", προκαλώ να δείτε και να σφυγμομετρήσετε μόνοι σας τις αντιδράσεις των μελών αναφορικά με τις μεταδόσεις του MEGA και του ANT1 των αγώνων των Ελληνικών ομάδων της περασμένης εβδομάδας για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις...

Φίλιππε διαφωνώ απίστευτα μαζί σου.

ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ

Σε κανένα σημείο δεν αναφέρθηκε ΓΙΑΤΙ πρέπει να κόψουμε το ΝΟΒΑ. Έγραφε κάπου σε κάποια ιστοσελίδα ΚΟΨΤΕ το ΝΟΒΑ. Δλδ αν έγραφε κόψτε το τσιγάρο ο kokolino θα το έκοβε και θα άνοιγε και topic εδώ για να το κόψουν και άλλοι ;

Τέτοιες ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ (γιατί οι άλλες λέξεις που μου έρχονται είναι ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ) κάνουν ΜΟΝΟ καλό σε αυτόν που είναι ο "στόχος" Κάνουν τους "αντιπάλους μας/τους/μου/σας/κτλ" να φαίνονται γελοίοι.

Έπρεπε να το είχες ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ως θέμα. Αυτή είναι η άποψή μου.

Συγνώμη αν κούρασα
Σίμος

Σίμο, κατανοώ τη θέση σου ... Και οφείλω να ομολογήσω οτι με το που το διάβασα, πρώτη μου αντίδραση ήταν "που είναι το delete" !
Αλλά μετά θυμήθηκα οτι είχα κατηγορηθεί στο παρελθόν για αντίστοιχη αντίδρασή μου και για να μην μείνουν σκιές για την απόφασή μου, το νήμα παρέμεινε...

Αυτό ασφαλώς όπως ήδη εξήγησα μπορεί να είναι παροδικό και εξαρτάται απο το τί θα γραφτεί στη συνέχεια !

Πάντως, ευχαριστώ για την καλόπιστη κριτική. Είναι πάντοτε καλοδεχούμενη και το ξέρεις :smile:

Edit: Η Nova πάντως έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά για να μπορεί να "ευεργετηθεί" απο νήματα αυτού του ύφους και χαρακτήρα ;)