κόρνες για .... οικοπεδουχους !

Μιχαλή θυμασε που σου ελεγα προχθες για το πάνω που θα φτιαξω θα βγαλω τις χοανες στο μπαλκόνι και ενδιαμεσα θα μπει τραπέζι και σε αυτες θα κάθεσε διαμορφωμένες σε πάγκους.

Εχω μια μπετονίερα Volvo FM8x4R ετοιμη για επιδειξη,
ο κάδος ειναι 10 κυβικά...πρεπει να φτάνει, περνάω από ενα φιλό στο ρεντη με υλικά οικοδομων...και σας ερχομαι...τον καλουπατζη μονο
Σπυρο κριμα που τα πεταξες...θα μας εκανες ενα courier

Τουλαχιστον τα σχεδια τα εχεις να μας τα στειλεις Σπυρο?

Τα σχεδια ειναι πολυ απλα, στα στελνω αλλα ειναι κορδινατουρες, δεν ξερω την λεξη στα Ελληνικα, πρεπει να τα μετατρεψεις σε τρισδιαστατα μονος σου, λιγη δουλεια αλλα γινεται. Αν εχεις πλοτ ειναι ακομα ποιο απλα.
Η σχεδιαση ειναι 100% του Ulf, ο οποιος ειναι ενας μηχανολογος/σχεδιαστης μηχανων συσκευασιας της Tetrapak, ο ανθρωπος ειναι αχετος απο χαιεντ, αχαχαχαχαχαχα, καταλαβες τι εννοω!

δεν ξερω αν τα πηρες σωα απο το pm, αν οχι γραψε μου ενα κανονικο εμαιλ.
Τα σχεδια ειναι ελευθερα και μαλιστα ο Ulf θελει να διαδωθουν οσο γινεται.

Για πειτε λοιπον να τ´ανεβασω?
Να ανοιξω καινουργιο θεμα?

Ευχαριστω Σπιρο.:SFGSFGSF:

Πέρα από το τι θέλει ή τι δε θέλει η γυναίκα, σας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να θέλει ο ίδιος το σαλόνι του να είναι... σαλόνι και όχι κάτι άλλο;
Προσωπικά, ας πούμε, σε dedicated χώρο θα έβαζα οτιδήποτε μου κάνει "κλικ" ηχητικά (αν και μάλλον δεν θα ήταν κόρνες, ίσως stacked πάνελς), αλλά το σαλόνι μου δε γουστάρω να θυμίζει γκαράζ ή οτιδήποτε άλλο. Ίσως να μην είμαι αρκετά hardcore, τι να πω..

Προσωπικα βρισκω τα νεοελληνικης αισθητικης, διακοσμημενα σαλονια εμετικα.
(Σεμεδακια απο τα χερακια της πεθερας σας:grinning-smiley-043 κλπ)
Δεν μπορω λοιπον να καταλαβω πιο ειναι το προβλημα με τα μεγαλα ηχεια...

Δηλαδή οι εναλλακτικές είναι σεμεδάκια ή κόντρα πλακέ;
Από ήχο πάτε καλά αλλά έχετε μείνει πίσω στο θέμα interior design.

Πάλι πάει η κουβέντα στα άκρα.
Είτε σεμεδάκι είτε φουλ του κόντρα πλακέ και της κόρνας.
Είτε σαλόνι/γκαράζ/όλα-σε-ένα είτε Maison et Decoration.
Προφανώς υπάρχει έλλειψη επιχειρημάτων.

Τέλος πάντων, ό,τι βολεύει τον καθένα, αλλά ας μην κάνουμε κανόνα το σαλόνι = γκαράζ (γιατί οτιδήποτε διαφορετικό το έχει επιβάλλει η γυναίκα μας). Υπάρχουν και χομπίστες που επιλέγουν να έχουν ένα όμορφο και τακτοποιημένο χώρο για να ζουν γιατί το αξιολογούν ως κάτι σημαντικότερο από την απόλυτη απόδοση του ηχοσυστήματός τους (και ελπίζουν να αποκτήσουν μία μέρα ένα dedicated χώρο για να βγάλουν το άχτι τους - δηλαδή ένα χώρο που δεν θα τον "τρώνε" στη μάπα πρώτα αυτοί αλλά και η οικογένειά τους και οι φίλοι τους 24/7).

Το Maison et Decoration δεν είναι και κακό πάντως. Αν είχαν τη δυνατότητα να το αξιολογήσουν ορισμένοι θα είχαμε αποφύγει τα σεμεδάκια που περιγράφονται παραπάνω.

Last edited:
Δηλαδή οι εναλλακτικές είναι σεμεδάκια ή κόντρα πλακέ;
Από ήχο πάτε καλά αλλά έχετε μείνει πίσω στο θέμα interior design.

...μας αδικεις. Τα φόστεξ μου τα διάλεξα σε μπανανί, για να κομποζάρουν με τα ρόμαν της γυναικας μου:grinning-smiley-043

...και άντε τώρα βρείτε μου ένα μαραγκό που να μου φτιάξει όμορφες καμπίνες ηχείων χωρίς να μου πιάσει τον πισινό! Γιατί όταν τους μιλήσεις για οτιδήποτε διαφορετικό από το κλασικό σχέδιο: "φέρετρο", φεύγουν τρέχοντας.
Έχω αρχίσει και καταλαβαίνω τον Πετρόπουλο!

Πάλι πάει η κουβέντα στα άκρα.
Είτε σεμεδάκι είτε φουλ του κόντρα πλακέ και της κόρνας.
Είτε σαλόνι/γκαράζ/όλα-σε-ένα είτε Maison et Decoration.
Προφανώς υπάρχει έλλειψη επιχειρημάτων.

Χιούμορ κάνουμε αγαπητέ, χιούμορ.

Οσο για τα επιχειρήματα δεν νομίζω ότι μας λείπουν γιατί απλά δεν υπάρχουν.

Η ίδια κουβέντα θα μπορούσε να γίνει στην μουσική. Εκτέλεση ή ηχογράφηση. Προσωπικά θα επέλεγα την εκτέλεση σε κάθε περίπτωση (ακόμα και απο 78άρι).