ΚΟΡΝΕΣ...

Μηπως τα εχεις παρει απο τους λιγκιστες κορνακιδες για να μας παραμυθιαζεις με αυτα που γραφεις? Εδω τωρα ηχειαρες που κανουν 60.000 και να παιζουν χειρωτερα? Γινονται αυτα τα πραγματα τωρα?

τι να πάρω ....... και τι να αφήσω .... από που να αρχίσω και πότε θα τελειώσω .....

βαθιά περισυλλογή έχει πέσει ............

σαν πρώτο βήμα σκέφτομαι ένα compression για να παίξει πάνω από τα fostex 207E, μετά ένα γουφεράκι για τα θεμέλια .... και αργότερα ίσως κάτι άλλο στη θέση του fostex .....

βαθιά περισυλλογή .......

μα που είναι αυτός ο γιατρός ..... ??.....

σκεφτόμουν να ανοίξω νέο νήμα , με τίτλο "Γιαπωνέζος τουρίστας"

έτσι ένοιωσα χθες στο σπίτι του geovar ...... καθώς ήταν η πρώτη φορά που ήθελα να βγω φωτογραφία με ηχεία ....

και φυσικά το έκανα .... και φυσικά το διασκέδασα σαν μικρό παιδί ....

... ή μάλλον σαν Γιαπωνέζος τουρίστας

πραγματικά δεν βρίσκω λόγια ......

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΧΟΣ ...............

υ.γ .... ψάχνω για compression ...... !!!!

Καλά να πάθετε !

Μονο μια λεξη απ τις χθεσινες περιπετειες: ΣΟΚ

Ο χωρος του geovar ειναι ΝΑΟΣ. Αντικειμενα λατρειας:

ΕΜΤ, ΑLTEC, RSA. To 288, ερωτας απ την πρωτη στιγμη

Οτι και να γραψω ειναι λιγο. Αυτα τα πραγματα δεν περιγραφονται με λογια...

Καλυτερα ομως, ν ανοιξουμε νεο θεμα για τον geovar.

Γιατι δεν κανετε και ενα Α/Β τεστ διπλα στα μοντερνα 60.000++ για να ακουσετε και τις διαφορες ποιο αναλυτικα? Μερικοι μουσικοι σαν τουριστες δεν θα εβλαπτε να ηταν στο συμποσιο

αυτοι που τα εχουν δωσει μπορουν να ερθουν με αυτα, για μια μονομαχια.
με τοσα λεφτα πρεπει να ειναι σιγουρο οτι εχουν καλυτερο πραγμα.

Σπυρο νομιζω τωρα αντιφασκεις

¨¨
καλα λες,τους το λες μια ,τους το λες δυο και μετα γυρναει και σου λεει καλα ρε μ@Ι@Κ@ τοσο καιρο γιατι δεν μιλαγες;

Θελω να ευχαρηστησω για τα καλα λογια και να θεσω καποια πραγματα στη σωστη τους θεση(κατα τη γνωμη μου)που ισως βοηθησει οσους ψαχνουν:
1.Μετα πολλα χρονια αναζητησης αποφασισα να στραφω προς την "alta sensibilita" αρα ευαισθητα μεγαφωνα,αρα κορνες και χαμηλης ισχυος ενισχυτικα.
Περασα απο BBC LS3/5a,B&W801,Spendor SP2,Quad 988,αλλα παντα κατι δεν μου "κουμπωνε".
Με τη σημερινη κατασταση και οπως εχει διαμορφωθει,αρχιζω να ειμαι ευχαριστημενος(Μανωλη ευχαριστω για τη βοηθεια) ακομη ομως καποιες λεπτομερειες μπορουν να βελτιωθουν.
2.Τα Compression Drivers δεν ειναι πανακεια,οι κορνες που τα συνοδευουν πρεπει να ειναι οι σωστες.
3.Οταν ολα τα πιο πανω ειναι σωστα(?) και οι πηγες πρεπει να ειναι αναλογες διαφορετικα? προβλημα διοτι τα ηχεια θα ειναι αποκαλυπτικοτατα.
Με λιγα λογια θελω να πω οτι ενα συστημα πρεπει να στυνεται βηματικα αρκει να υπαρχει ενας συγκεκριμενος στοχος και μεγαλο "μερακι" .
Αυτα προς το παρον.
ΥΓ.Σπυρο για να γινουν κοντρες με 60.000+ ηχεια με τι ενισχυτικα?

¨¨
καλα λες,τους το λες μια ,τους το λες δυο και μετα γυρναει και σου λεει καλα ρε μ@Ι@Κ@ τοσο καιρο γιατι δεν μιλαγες;
Ισως δεν καταλαβα καλα τι λες αλλα μπορουμε να δοκιμασουμε

Γιωργο, τα ενισχυτικα ειναι δικο τους προβλημα, αλλα 60.000++++ πρεπει να κανουν, τα δικα μου κανουν 0 (μηδεν) και παιζουν θαυμασια.
Αλλα βλεπω τα παιδακια να εχουν εξαφανιστει, διακοπες για πασχα ισως?

Γιωργο, η τεχνολογια, εχω διαβασει εδω μεσα και αλλου, εχει κανει τεραστια βηματα, εδω κατασκευαζουν σημερα 6½ακια που χτυπανε ανετα σε ολα τα σημεια τα "αρχαια μεγαλα". Εχουν τεχνολογιες μεσα τους και πατεντες απο NASA & CERN και υλικα που δεν υπηρχαν "τοτε". Και σαν κερασακι στην τουρτα, ειναι και υπολογιστες που τα εχουν σχεδιασει. Γιαυτο εχουν και αυτες τις τιμες. Βαλτα διπλα και τα 2 να ακουσετε ποιο παιζει καλυτερα, απλο, ετσι?