ΚΟΡΝΕΣ...

Συγνώμη που καθυστέρησα να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου…
Που πραγματικά είναι αντίστοιχες της υπόλοιπης παρέας. Πολύ μερακλίδικος ήχος με ιδιαιτερότητες σίγουρα αλλά …. μεγαλείο. Τι να πω… έβγαλα και εγώ φωτο τουρίστα ανάμεσα στις κόρνες και μπροστά από τα απίστευτα ενισχυτικά και πυγές.
geovar, πιστεύω ότι αξίζει κάθε λεπτό που καταναλώνεις μπροστά στο σύστημα
και δεν εννοώ τα λεπτά για τα tweeks
αλλά ότι αξίζει κάθε λεπτό ακροάσεων

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

Γιωργο, τα ενισχυτικα ειναι δικο τους προβλημα, αλλα 60.000++++ πρεπει να κανουν, τα δικα μου κανουν 0 (μηδεν) και παιζουν θαυμασια.
Αλλα βλεπω τα παιδακια να εχουν εξαφανιστει, διακοπες για πασχα ισως?
Σπυρο δεν καταλαβαινω ακριβως τι ενοεις,αλλα αν λες οτι τα δικα μου ενισχυτικα ειναι ταξεως 60.000+ πρεπει να διαιρεσεις δια του 10~.
Τωρα για τα 6 1/2αρια που λες με εξωτικα υλικα NASA-CERN κλπ.νομιζω οτι ακομη και αυτα πρεπει να υπακουν σε νομους βασικους της φυσικης και δεν νομιζω οτι ενα 6 1/2 μπορει να "κουναει" περισσοτερο αερα απο ενα "παλιο" 15αρι.Κατι αλλο επισης που σκεπτομαι ειναι οτι αυτου του τυπου τα μηχανηματα,βλεπε Altec,EMT,JBL,απευθυνονταν σε επαγγελματιες που τα εκριναν με πολυ αυστηρα κριτηρια,μετρησεις,δοκιμες κλπ.Αν θες να σου στειλω φωτοκοπια του Manual του Πικ-απ ΕΜΤ 950 η 930 να παθεις πλακα.Μεχρι και φωτο των PCB εχει για να κανεις αντιγραφα αν χρειαστει.

Αντε βρε με τις παλιοντουντουκες σας.:slapface:Δεν μας αφηνετε στην ησυχια μας λεω εγω.......:flipout:
Φιλε audiomonitor απ'οτι καταλαβαινω δεν εισαι "κορνακιας" πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω απο κοντα και να ακουσεις ντουντουκες και να μου πεις και εσυ την αλλη αποψη.-bye-

Γιωργο εδω μεσα γραφτηκανε απο μερικους που υποστηριζουν οτι τα καινουργια μικρα ειναι καλυτερα απο τα αρχαια μεγαλα μιας και εχουν διστημικα υλικα και κατασκευες. Απλα αυτο που γραφω ειναι να γινει μια μονομαχια μεταξυ ενος μικρου διπλα σε ενα αρχαιο.
Εγραψα οτι οι ενισχυτες που συνηθως οδηγανε αυτα τα πανακριβα μικρα ειναι της ταξεως αυτης, οχι οι δικοι σου μιας και δεν τους ξερω. Οι δικοι μου παντως κανουν μηδεν. Ειναι απο τα σκουπιδια.
Τα εχω τα σχεδια, εχω αρκετες φωτογραφιες απο τα ΕΜΤ που ειχα εδω για επισκευη, αλλα δεν ξερω πως μικραινουν για να τις βαλω.

Φιλε geovar ειμαι κορνακιας και θελω πολυ να ακουσω το συστημα σου.Μαλλον παρεξηγεις το humour μου:)
Συγνωμη, εισαι ευπροσδεκτος οποτε θελεις.Ειμαι νεος στο Club και δεν σας γνωριζω ακομη και πολλες φορες δεν καταλαβαινω τους "κωδικες" επικοινωνιας που εχετε αναπτυξει μεταξυ σας.-bye-

Γιωργο εδω μεσα γραφτηκανε απο μερικους που υποστηριζουν οτι τα καινουργια μικρα ειναι καλυτερα απο τα αρχαια μεγαλα μιας και εχουν διστημικα υλικα και κατασκευες. Απλα αυτο που γραφω ειναι να γινει μια μονομαχια μεταξυ ενος μικρου διπλα σε ενα αρχαιο.
Εγραψα οτι οι ενισχυτες που συνηθως οδηγανε αυτα τα πανακριβα μικρα ειναι της ταξεως αυτης, οχι οι δικοι σου μιας και δεν τους ξερω. Οι δικοι μου παντως κανουν μηδεν. Ειναι απο τα σκουπιδια.
Τα εχω τα σχεδια, εχω αρκετες φωτογραφιες απο τα ΕΜΤ που ειχα εδω για επισκευη, αλλα δεν ξερω πως μικραινουν για να τις βαλω.
Σπυρο δεν το "επιασα" απο την αρχη τι εννοεις τωρα το καταλαβαινω-bye-

Γιωργο, σιγα σιγα , σε λιγο θα μας ξεπερασεις στην "la famiglia"!
Μια και γραφουμε για κορνες, εχει σκεφτει καποιος να κανει το συστημα του μονοφωνικο? Αλ'α Σακουμα

Για το Σακουμα ακουσα για πρωτη φορα απο το Μανωλη στο τραπεζωμα,εχω διαβασει διαφορες θετικες αποψεις για Μονο ηχο αλλα δεν το εχω ψαξει καθολου.Κι'εγω περιεργος αν υπαρχει πειρα.
Φιλοι εχω ενα συντονισμο της Μπαφλας μου(τριζει) ακριβως στα 50Ηz.Τι μπορει να γινει προς αποφυγη?

Τελικα δεν ετριζε η Μπαφλα αλλα η εξοπορτα του Διαμ/τος αν ειναι δυνατον!! 97.5dB στη θεση ακροασης και στα 87~ σταματαει.

εγω εχω ακουσει ενα πολυ βαθυ ιδιοσυντονισμο στην σκαλα μισο πατωμα κατω στην πολυκατοικια που μενει φιλος με Α7. Σαν να κανει σεισμο! Μονο σε ενα σημειο. μερικες φορες συμβαινουν αυτα, ειδικα με τις ιδιοκατασκευες

Βαλτε μερικα νομισματα στο ηχειο απο πανω ,,και θα χαθει ο ιδιοσυντονισμος
:flipout::flipout::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: ΚΟΡΝΕΣ...

Βαλτε μερικα νομισματα στο ηχειο απο πανω ,,και θα χαθει ο ιδιοσυντονισμος
:flipout::flipout::BDGBGDB55:
Λοιπον εχεις δικιο,εβαλα απο 2 των 20 cent σε καθε πλευρα και κατεβηκα στα 30Hz τωρα θα αρχισω να προσθετω 5ρακια για να φτασω στα 10-12 Hz οσο και ο ιδιοσυντονισμος της MC κεφαλης μου.Θα σε κραταω ενημερο.

εχω ενα νομισμα λιρετες, δεν ξερω ποσες ειναι, μοιαζει με το Σουηδικο 5 κορωνων και μου το δωσανε σαν ρεστα πριν μερικους μηνες, πολυ παραξενο βεβαια γιατι οι λιρετες εχουν εξαφανιστει εδω και χρονια και εδω πανω δεν ξερω πως βρεθηκε! Τι συχνοτητα μπορω να εξουδετερωσω? Κανενας Ιταλος?
Εχω κατι επικινδυνες στους 8 κυκλους, την ιδιοσυχνοτητα της υδρογειου!

Παιδια ανοιχτε εναν κουμπαρα οτι εχει μεσα βαλτετο πανω στο ηχειον,,και μερικα απο κατω [απορροφα ετσι κατω απο 2 ΗΖ]....ΤΕΡΜΑ οι ιδιοσυντονισμοι..δια παντως!:grandpa: