Κορυφαία ακουστικά Denon και εντυπώσεις (D7000/5000/2000)

Re: Κορυφαία ακουστικά Denon

ζημιά....
θα πέσουν οι μετοχές της akg, senheiser, beyer....stax...

Απάντηση: Κορυφαία ακουστικά Denon

Denon ακουστικά ακριβά και εξαιρετικά(απ' ότι γράφεται),κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια.Αυτά είναι τα πιό χάϊ.

Re: Απάντηση: Κορυφαία ακουστικά Denon

Denon ακουστικά ακριβά και εξαιρετικά(απ' ότι γράφεται),κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια.Αυτά είναι τα πιό χάϊ.

Και Denon και Sony, και ας μην ακούγονται αρκούντως "εξωτικές" ως μάρκες. Εάν θυμάστε η Sony είχε βγάλει πριν κάτι χρόνια τα απίστευτα όσο και πανάκριβα MDR-R10, με σκελετό τιτανίου, ηχεία από κάποιο εξωτικό ξύλο, μαξιλαράκια από δέρμα ελληνικού προβάτου (σαν τη φέτα μας ένα πράμα), μονάδες 50χιλιοστών (!) και τιμή 4.000$. Άουτς.

Sony_MDR-R10.jpg

Last edited:

Δείχνουν να είναι τρομερά κουραστικά να τα φοράς πολλή ώρα - αλλά καμιά φορα τα φαινόμενα εξαπατούν.

Ξέρει κανείς ποιά είναι τα κορυφαία surround;

Εγώ έχω και χρησιμοποιώ μόνιμα πιά, το προηγούμενο κορυφαίο μοντέλο της Denon ah d-5000 το οποίο έχει πολύ μικρές διαφορές τόσο εμφανισιακά όσο και απο πλευράς χαρακτηριστικών με το 7000. Ουσιαστικά το 7000 είναι ένα μοντέλο που διορθώνει κάποια τρωτά του 5000.

Το προτίμησα όμως και μάλιστα με διαφορά, κατόπιν ακροάσεων και δοκιμών, και από το sennheiser 650 και από το akg 701 και απο το akg 240.

Αν θέλετε μπορώ να σας πω τις - υποκειμενικές - εντυπώσεις μου και από τα τέσσερα αυτά ακουστικά.
(το μόνο που δεν έχω στη κατοχή μου είναι το 650 αλλά το άκουσα σε σύγκριση με το 701 που έχω)

Απάντηση: Κορυφαία ακουστικά Denon

Φυσικά να πείς!-bye-

Μόνο άνοιξε ένα άλλο θέμα π.χ Συγκριτική ακρόαση ακουστικών.

Το προτίμησα όμως και μάλιστα με διαφορά, κατόπιν ακροάσεων και δοκιμών, και από το sennheiser 650 και από το akg 701 και απο το akg 240.

τώρα να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, το 240 είναι πολύ πιό χαμηλής κλάσης και απευθύνεται αλλού.
Γιά το 701 το συζητάμε.
Περιμένω με ενδιαφέρον το συγκριτικό

Εγώ τα Κ701 μου ακόμη δεν τα έχω ενισχύσει σωστά... πάντως και έτσι μου ακούγονται εξαιρετικά ακουστικά. Και μην ξεχνάμε και τη διαφορά τιμής, κοστίζουν λιγότερο από το 1/3 των παραπάνω Denon.

Αξιοσημείωτο το ότι τα Κ701 και τα HD650 προτείνονται ως οικονομικές προτάσεις εισόδου στη hiend κατηγορία των ακουστικών. Ακουστικά των 300 ευρώ.

Εντάξει. Μόλις βρω τον χρόνο θα κάνω ένα συγκριτικό ανάμεσα στα μοντέλα που προανέφερα.

Αναμείνατε...

Denon AH-D5000

Μου πουλάνε ελαφρώς μεταχειρισμένα τα παραπάνω για 250 ευρώ.Τα έχει ακούσει κανείς από εδώ? Τα βλέπω κορυφαία στο δίκτυο αλλά θέλω γνώμες αν κάποιος τα έχει ακούσει please...

Re: Denon AH-D5000

Μου πουλάνε ελαφρώς μεταχειρισμένα τα παραπάνω για 250 ευρώ.Τα έχει ακούσει κανείς από εδώ? Τα βλέπω κορυφαία στο δίκτυο αλλά θέλω γνώμες αν κάποιος τα έχει ακούσει please...

Μπορεις να τα ακουσεις πρωτα?Ετσι θα καταλαβεις καλυτερα,και θα δεις πως ειναι ο ηχος τους για σενα,σε σχεση και με τα k550 και τα αλλα που εχεις.Εγω δε τα εχω ακουσει ποτε για να σου πω καποια γνωμη.

Σε φόρα του εξωτερικού πάντως γράφουν πολύ πολύ καλά σχόλια...

Αν λάμβανα υπόψη τα φορα του εξωτερικού δεν θα είχα πάρει τα Κ550 και καλά θα πάθαινα αφού εγώ θα έχανα... Για 150 ευρώ τα Κ550 είναι κλοπή. Τώρα όσον αφορά τον χαρακτήρα των DENON και την ομοιότητα με τα 550 δεν με πειράζει γιατί δεν είναι το σημείο αναφοράς για μένα τα 550. Απλά τα έχω και αυτά και χαίρομαι πολύ γι αυτό. Τα κορυφαία μου εξακολουθούν να είναι τα Senn HD650. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η προσέγγιση του optimus prime... Λέει πολλά με λίγα λόγια...

Optimus εχεις εμπειρια απο τα denon και τα προτεινεις με σιγουρια?

Παντως απ'οτι εχω διαβασει πρεπει να ειναι καλα,να σε ξαναρωτησω panoso ομως,θα μπορεσεις να τα ελεγξεις πριν τα παρεις?Φιλος μου μια φορα ειχε παρει κατα grado 325 απο ebay,και οταν τα παρελαβε δεν επαιζε το ενα μεγαφωνο.Κοιτα εντελει αν αποφασισεις να κανεις την κινηση,να εξασφαλισεις οτι δε θα πανε τα λεφτα σου στο ντουκου.